Görsele göre iş yapıyorlardır. Tarifelerde yeni olduğundan Sisteme girseler görecekler. Güle güle kullanın < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yıldızlı Günlere Özel Aşımsız Özgür Tarifeler 6-10-15-20-25-30-40gb+Sınırsız Sosyal medya (3. sayfa)
-
-
beyler bende var 40gb sınırsızı müthiş bişe rahatlık varmış internet dayanmıyodu yoksa kapın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bimcelliler bu kampanyadan yararlanabiliyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Farklı operatöre taşınıp hatttın açılınca
istediğim tarifeye tekrar başvurarak yararlanabilirsiniz
Farklı operatöre taşırken hangi tarifeye geçtiğin önemli mi? Masraf olmaması açısından.
Ben Vodafone’a gecis yaptigimda bayiide ki kisi sordugunda faturasiz istiyorum dedim baska tarife ile alakali hic bir soru sormadi. Zaten faturasizda paketi hat acildiktan sonra kendiniz yaptiginiz icin bayii calisanida extra bisey sormasina olanak kalmiyor. En fazla faturali olmasi icin belki bir kez usteleyebilir okadar. Hat acildigi gun turkcelle tekrar gecis icin basvuru yaptim ve turkcell acilana kadar 3 gun idare etmek durumunda kaldim sadece. Bosa 3 gun icin 200-300 tl verip paket yapmaya gerek yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backspace7 -- 11 Ağustos 2024; 16:44:12 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim.
-
Orası size kalmış iletişim ihtiyacınızı nasıl karşılayacağınıza bağlı
Yok bunu git gel yaptığımız durum için dedim. Sonuçta örneğin Vodafone’a geçip tekrar Telekom a geçilecek. Vodafone un ücret çıkarmaması için tarife seçimi önemli mi anlamında.
Turkcell festival 60 gbdan bu harikulade pakete geçiş için başvurumu bugün yaptım kafam rahat
mesaj geldi yarın öğlen 13:00 yazıyor
-
Faturalı da cezai bedel çıkarabiliyorlar .
Faturasız günlük haftalık paketler ile de idare edebilirsiniz
O zaman iptal edilemez artık. Sürecin tamamlanmasını beklemeniz gerekiyor
Sonrasında Turkcell ile iletişime geçip ne kadar cayma bedeli ödeyeceğinizi sormanız gerekiyor. Eğer çok uçuk bir rakam değilse diğer operatöre geçiş başvurusu yapabilirsiniz.
An itibari ile internet üzerinden Türkcell e geçiş yaptım. Büyük kolaylıkmış. e-sim olarak seçtim. E devlet üzerinden onayladım. Hat direkt telefona tanımlandı. Geçiş yapıldığında direkt aktif olacak gibi görünüyor.
Bugün Telekom’a taşınma tamamlanmıştı. Hattı aktif ettiğim gün başka operatöre geçmiş oldum. Yeni taşınma tamamlandığında ne kadar cayma vb bedel yansıtıldığını belirteceğim.
Turkcell'den Turk Telekom'a yeni geçtim, hat 1 saat sonra açılacak. Ben başvurduğumda bu yıldızlı günler yoktu, bu kampanyadan yararlanma şansım var mı? tekrar git/gel mi yapmalıyız?
-
Git/gel yapman lazım
30+10 olan tarife için
Tarifeye yeni hat tesisi, numara taşıma, Şirketimizce sunulan faturasız ve faturalı tarifelerden geçiş yoluyla Türk Telekom Mağazaları ve müşteri hizmetleri aracılığıyla kayıt olunabilir.
Burda yanlış anlamıyorsam mevcut müşteyide kapsıyor sonucu çıkmaz mı? 40+sınırsız sosyal medya tarifesinde yeni hat tesisi diyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karidesteknesi -- 11 Ağustos 2024; 23:9:20 >
Muhtemelen yanlış yazmış olabilirler .
Geçiş olsa ücretlendirme kısmında içeriden geçiş fiyatı olurdu .
müşteri hizmetlerini arayıp şansınızı deneyin
tarifeye hemen geçiş kısmında da
Aşımsız Özgür tarifelerine geçiş yapmak isteyen aboneler, Türk Telekom uygulaması üzerinden talepte bulunabilecektir.
diye yazıyor
Turkcell’den Turk telekoma geçiş yaptım 14 pro yurtdışı kayıtlı cihaz kullanıyorum. 10 dakika önce hattımın açılması gerekiyordu ama hala servis yok uyarısıyla karşılaşıyorum. Ağ’ı kontrol ettiğimde “Bu telefona izin verilmiyor” yazıyor. Ne yapmam gerek?
Git gel yapmana gerek yok. 90 gun icinde telekoma tasiyip baska tarifeyi seçen 31 tl gibi bir ucret karsiliginda bu tarifeye geçişi yapilabiliyor olmasi gerek.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X