Şimdi Ara

11.Sınıf için önerileriniz (Yol gösterecek kimse yok)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar herkese iyi çalışmalar diliyorum.
    Öncelikle denemelerdeki netlerimi belirteyim;
    Türkçe 25-30
    Sosyal 25-30
    Matematik 10-15

Hedefim hukuk yaklaşık 1 aydır sağlam çalışıyorum, matematik 1 de problemler hariç konular bitti final ygs ilk adım s.b bitti ve dün körfez matematik 1 soru bankası aldım.
    Netlerimin artması için önerileriniz varsa çok sevinirim. Temel liseye gidiyorum haftalık deneme oluyoruz. Önereceğiniz hocalar ve ders çalışma stratejisi varsa çok iyi olur hedefim 12.sınıfın başında mat1 den sabit 25-30 net yapabilmek. Aynı zamanda lys de çalışıyorum. Herkesten öneri bekliyorum çok teşekkür ederim değerli zamanını ayıranlara...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar lütfen yardım..

• Yardım lütfen....

• Matematikte konuları bitirmiş haliniz 10-15 net mi? Girmek istediğiniz yer kaç binde?
  • prlk kullanıcısına yanıt
    Hocam konu bitirmek full çekmek anlamına gelmiyor ki henüz sağlam bi soru bankası bitirmedim körfez s.b aldım daha yeni bundan öncede final ilk adım bitirdim.
    Hedef tm3 10k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro10K -- 18 Ocak 2016; 18:06:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TonyMontana62

Hocam konu bitirmek full çekmek anlamına gelmiyor ki henüz sağlam bi soru bankası bitirmedim körfez s.b aldım daha yeni bundan öncede final ilk adım bitirdim.
    Hedef tm3 10k

Soru çözmeden konular bitmez ki matematikte :) hele mat1de fazla bi konu anlatımı yok,zamanın var körfezi koy kenara al ilkadımı kısa sürede biter

• cancanlakop kullanıcısına yanıt
    Final ilk adım bitti hocam bunu önerdi hoca bide sınıfın hepsine körfez aldırdı bende mat2 almaya gidince gitmişken körfezide aldım fakat biraz saçma ve zor geldi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Boşver körfezi fdd olması lazım mat1 kitabi mavi ince onu al

Peki hocam bu sene onu çözsem yeter mi sadece?

• quote:

Orijinalden alıntı: TonyMontana62

Peki hocam bu sene onu çözsem yeter mi sadece?

Bu seneden.kastın ne daha ocak ayındayiz :D temmuza kadar yeter bende 11in yazında temmuz gibi fem ozetli almıştım

• Bence kesinlikle türkçe ve matematik halletmelisin bu sene. Bu sene 15 tatilde çok sıkmadan paragraf kitabı çözmeye başlasan ygs matematiğe başlasan dönemin sonlarına doğru ve yazında ygs kasabilirsin çok kasmadan.12. sınıfa gerçektede çok büyük bir rahatlıkla girersin biz yapmadık sen yap..
    Yani hazirana kadar demek istemiştim tamam hocam onu alayım ben körfez çözemiyorum çok zor geldi nedense ve gereksiz

• Hocam değerli yorumunuz için teşekkür ederim. 2 gün önce final 30 deneme tr kitabı aldım 4 tane çözdüm günde iki tane çözüyorum. 25-30 net yapıyorum ayriyetten
    Sarmal ygs çözüyorum. Mat1 için 1 ay önce final ilk basamak aldım 2 hafta önce problemler harici bitti. Körfez aldım 2 gün önce soruları zor ve gereksiz geldi çözemedim açıkçası önereceğiniz kitap ve hoca varsa memnun olurum.

• Problemler için gür yayınları fasiküllerine bakabilirsin diğer konular içinde bu fasikülleri öneririm.Hoca için hocalara geldik kanalına bakabilirsin.Türkçeden iyi yapman için aynı zamanda kitap okumanda gerekiyor yatmadan önce 30-40 sayfa kitap okuyabilirsin bu senin bütün dersler için soruları hızlı anlamanı ve soruyu çözme yolunda büyük bir faydası olacaktır..Paragraf soruları için paragraf-hız soruları var yayın denizinin onu çözebilirsin aynı zamanda ales sorularına da göz gezdirmeni öneririm.Başka sormak istediğin sorular olursa pm'den de ulaşabilirsin :)
  • Körfez çok iyi kitap tavsiye ederim ama şuanlık hangi basamakta olduğuna bağlı
  • RiigorM R kullanıcısına yanıt
    Hocam yorum gücüm gayet iyi türkçedede paragraftan soru kaçırmam bu nedenle. Körfezden önce final ilk adım ygs çözdüm gayet iyiydi çözerken zevk alıyorum fakat körfez biraz tuhaf geldi temel kavramlar bile uğraştırıcı.
  • Maestro10K kullanıcısına yanıt
    Turkce için ben karekok ygs ve birey b cozuyorum yorumum paragrafım felan iyidir ama dil bilgisinde birey b 'nin dil bilgisi bata zor ama geliştirici olduğunu dusunuyorum yani birey b almadan önce dil bilgisi adına başka kitap çöz sonra bunu alabilirsin.
    Ugrastirici mi tekrar sorulara baktimda öyle diyince ugrastirmak yerine dusundurmus beni yorum yaptırmış ugrastirmis olsaydı bir yığın işlem olurdu öyle değil sen bilirsin kendini hangi kitapla mutlu hissediyorsanız onu çöz dizgi bile etkiliyor insani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RiigorM -- 20 Ocak 2016; 9:08:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.