Arkadaşlar itilaf devletlerinin izmiri işgal etmesinden dolayı itilalaf devletlerine protesto mektubu yazın dedi hoca bi zahmet yardım edebilecek var mı ??
ödev tam olarak şu : 15mayıs 1919 da İzmir işgal edilmiştir. İşgal tüm yurtta büyük yankı uyandırmış ve protestolara sebeb olmuştur. Sizden; İtilaf Devletlerinden birine ya da İstanbul Hükümetine gönderilmek üzere İzmir in işgalini protesto eden bir mektup yazmanız istenmektedeirr ??
?
otur yaz işte aç kitabını anlaşma maddelerini filan incele onlarıda öne sürerek haksız işgal yapıldığını falan yaz
Ben olsam :" Az kaldı lan bekleyin 4 gün sonra atamız memleketin üzerindeki ölü toprağını dağıtmaya samsuna gidiyo teşkilatı toplasın hepinizin çarkına koyacak hele lan trikopis senin hiç kaçışın yok olum ayvayı yedin sen " . diye yazardım
quote:
Orijinalden alıntı: oys14
otur yaz işte aç kitabını anlaşma maddelerini filan incele onlarıda öne sürerek haksız işgal yapıldığını falan yaz
+1
tm zaten birkaç bişiler yazabildimde yetersiz kaldı bna gore ondan yardım istedeim sizlerden
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme