Şimdi Ara

11. sınıf inkilap tarihi ödevi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar itilaf devletlerinin izmiri işgal etmesinden dolayı itilalaf devletlerine protesto mektubu yazın dedi hoca bi zahmet yardım edebilecek var mı ??

• ödev tam olarak şu : 15mayıs 1919 da İzmir işgal edilmiştir. İşgal tüm yurtta büyük yankı uyandırmış ve protestolara sebeb olmuştur. Sizden; İtilaf Devletlerinden birine ya da İstanbul Hükümetine gönderilmek üzere İzmir in işgalini protesto eden bir mektup yazmanız istenmektedeirr ??
  • ?
  • otur yaz işte aç kitabını anlaşma maddelerini filan incele onlarıda öne sürerek haksız işgal yapıldığını falan yaz
  • Ben olsam :" Az kaldı lan bekleyin 4 gün sonra atamız memleketin üzerindeki ölü toprağını dağıtmaya samsuna gidiyo teşkilatı toplasın hepinizin çarkına koyacak hele lan trikopis senin hiç kaçışın yok olum ayvayı yedin sen " . diye yazardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: oys14

otur yaz işte aç kitabını anlaşma maddelerini filan incele onlarıda öne sürerek haksız işgal yapıldığını falan yaz

+1
  • tm zaten birkaç bişiler yazabildimde yetersiz kaldı bna gore ondan yardım istedeim sizlerden
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.