Şimdi Ara

11. Sınıf kaynak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 11. Sınıfa geçtim aşağıda olan gibi listen yaptım parantez içinde k yazdıklarım kesin alacaklarım bu listeden kötü dediğiniz veya bunu kesin al dediğiniz var mı. Ekstra olarak final dershanesine gidiyorum onlar sanırım kendi kaynaklarını verecekler fen dersleri için 1 veya 2 matematik için en az 2 kaynak çözmeyi düşünüyorum bu sene tytden çok ayt ağırlık vereceğim tüm tanıdıklarım ve iyi yapanlar 11de aytyi sağlam tut diyorlar o yüzden boş zamanım kalırsa dil bilgisini hallederim arada tyt geo ve mat çözerim kaynaklardan.
    Mat: karekök (k) endemik veya orijinal
    Kimya: orbital (k), palme ya da aydın
    Biyoloji: palme, endemik
    Fizik: aydın, palme ya da nitelik ya da kafa dengi

• Kitapların TYT için olduğunu varsayarak:
    Karekök 2019 ve endemik ikisi de çok güzel kitaplar diye biliyorum. Endemiğin problemler kısmında birkaç test çözdüm çok güzeldi valla geri kalanı da öyledir herhalde.
    Kimyada aydından uzak dur.
    Fizikte aydın çok zorlamıştı beni hele bi optik kısmı vardı aboov. Bir de çözen hoca robot gibi
    11 için olduğunu varsayarak:
    Karekök 11. sınıf rezil kitap. Hocanın derste dağıttığı rastgele testlerden farksız. En son eşitsizlikleri çözüp başka bi arkadaşa verdim hediye. Çap fasikülleri bile daha iyiydi.
    Orijinalin trigonometrisini çözdüm sadece aşırı zorladı valla. Şu an çözsem o kadar kasılmam herhalde de yeni öğrenip çaptan sonra çözünce yamulmuştum mavilerde.
    Aydın kimya 11 iyiydi. Çok test var içinde okul sınavına çalışırken kullanılır.
    Aydın fizik 11 de aşırı zordu kafayı yiyecektim bazı sorularda. Çap fasiküllerinin konu anlatımını fizik makinesi hoca yapıyor çok güzel anlatıyor o da iyidir bayağı

• Matematik için endemik ve orijinal tavsiye ederim ben geçen yıl endemik çözmüştüm ve güzel bir kaynak kolaydan zora gidiyor.
    Fizik için nihat bilgin tavsiye edebilirim güzel bir kaynak orta-zor çözmek istiyorsan. Karaağaç fasikülleri de çkk güzel onu geçen yıl kullandım ve memnundum.
    Kimya için aydınla orbital gayet yeterli olacak bir tane çözsen de yeter aslında.
    Biyolojiden palme güzel bir de parafı tavsiye ederim.
  • Yagizo1 kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk binde olan bir arkadaş 11. Sınıfta karekök ile başlamış o yüzden öyle düşünmüştüm
  • Misakimi10537 M kullanıcısına yanıt
    Fizik kimya biyoloji için kaynaklar az çok belli fakat mat için herkes çok farklı şeyler söylüyor birileri karekökü övüyor bazıları çapa kötü diyor bazıları çapa iyi diyor kararsız kaldım konuları öğrendikten sonra pekiştireceğim ilk kaynak sonra beni zorlayıp geliştirecek 2. Bir kaynak arıyorum sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-353A7D497 -- 5 Eylül 2022; 13:51:1 >
  • Up
  • Bence karekök orijinal gayet iyi olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    11.Sınıf Kaynak Önerisi?
    4 yıl önce açıldı
    11. Sınıf kaynak önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Konuyu öğrenirken çözülmelik kitap hocam o bayağı fazla soru var içinde ama ben beğenemedim maalesef

• aydin fizik kesinlikle alma. aydin’a da kimya disinda guvenme benden tavsiye.
  • BuzzLightyear22 kullanıcısına yanıt
    Peki fizik için ne önerirsin?
  • kafadengi guzel, cap’in soru bankasi var o da guzel (turkuaz fasikulleri degil), 345 cok iyi ama konu ogrenmek icin degil de konuyu pekistirmek icin coz yani oncesinde baska bir kitap bitir.

yok ben cok iyiyim diyorsan nihat bilgin var. bence cok da gerekli degil, biraz kasinti ama bakis acisi katabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuzzLightyear22 -- 5 Eylül 2022; 17:52:0 >
    Kafadengi extra fizik mi dediğiniz? Ve zorluğu nedir? Yani çapla kıyaslasanız daha mı zor daha mı kolay
  • yok extra degil. koyu mavi kapakli %100 basari seti mi ne ustunde oyle bir sey yaziyordu.

seviye olarak aynilar ama kafadengi’nde daha cok test var. mesela basinc konusunun her alt basligina ait testler var. kati basinci, sivi basinci gibi. oradan daha iyi ogreneceginizi dusunuyorum. ama fiziginiz iyiyse ve vakit kaybetmek istemiyorsaniz cap’i dusunebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuzzLightyear22 -- 5 Eylül 2022; 18:0:46 >
    11. Sınıf fiziği dershanede gördüm paralel kenar yöntemindeyiz güblük tekrar ediyorum ama daha soru çözmedim az kısım işlediğimiz için tyt fizik temelim var çap kolay olmaz mı? En son 9. Sınıfta kullanmıştım kolaydı 11. Sınıfta biraz daha zor mu birde alırdam fen lisesi fasikülünü mü alayım
  • soru bankasini fizigimin iyi olmadigi zamanlarda cozmustum ve faydasini gormustum ama temeliniz varsa almayin.

turkuaz fasikulleri gereksiz islem sorulariyla doluydu. fen lisesi nasildir bilmiyorum.

ertan sinan sahin var. ben cozmedim ama cozenler begeniyordu. bir goz atabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.