Şimdi Ara

11.sinif Kitap önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 11.sinifim temelim 9 10 dan zayif oldugu icin ygsye şimdiden basladim aciklarimi kapatmaya calisiyorum tecrübeli arkadaşlardan aldığım bilgiyeyle 11. Temeli saglam tut dedikleri için artikta hayallerime bu kadar yaklastikca birseyler yapmam gerektigini anladım

Fizik ve geometri soru bankasi ariyorum hangi yayin evini alabilirim
    Biyoloji dende birseyler onerirseniz iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben 11 sayısalım büyük bi hevesle ygs mata kitap alıp çalıştım 3 hafta şimdide tamamen 11 den koptum şimdi matı bıraktım 11. sınıfa asılıcağım ygsyide yaza saklarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chariss

Ben 11 sayısalım büyük bi hevesle ygs mata kitap alıp çalıştım 3 hafta şimdide tamamen 11 den koptum şimdi matı bıraktım 11. sınıfa asılıcağım ygsyide yaza saklarım

Mudur bende sayisalimda benim temelim zayif yani simdi baslasam daha iyi olur diye dusundum basladim ve bi karisiklik yok suanda matematikte bakalim hayirlisi 11 e yogunlasmak icinde 11.sinif kitaplari alicam

• 9,10,11 de boşuna calismayin

• quote:

Orijinalden alıntı: du riechst so gut

9,10,11 de boşuna calismayin

Napalim peki muhterem

• Ygsye calisilmiyor ben de denedim. Ygs kasarken 11.sinifi kacirmamak gerek. Yazin calisiriz ygsye. 10.sinif temelim biraz var, 9.sinif yok

• quote:

Orijinalden alıntı: ayranmadeni

Ygsye calisilmiyor ben de denedim. Ygs kasarken 11.sinifi kacirmamak gerek. Yazin calisiriz ygsye. 10.sinif temelim biraz var, 9.sinif yok

Benimde ayni sekil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    11.Sınıf Kaynak Önerisi?
    4 yıl önce açıldı
    11. Sınıf kaynak önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkayGRBZ

quote:

Napalim peki muhterem

calisma abicim cidden gereksiz ve faydasiz. bosuna yorulma yani

• bende 11 sayısalım, yazın acayip hırlanmıştım gece gündüz çalışmayı planlıyordum ancak istediğim gibi olmadı, sanırım bu 11 ve ygs işi sonradan olmuyor, fen lisesi düzeinde olmak şart sanırım,
    senin kitaplara gelince okul için fizik için kesinlikle ve kesinlikle esen konu özetli soru bankası, tamamen okul müfredatı var, ben 10dada hoca tavsiyesiyle bunu kullandım şuandada, geçen sene 90-100 arası oynadı notlarım, fizik için kesinlikle esen konu özetli derim, nt fiyatı 27 idi sanırım.
    geometri içinde 11. sınıf karekök soru bankasını öneririm, klasik sorularla örnekler verip konuyu pekiştiriyor sana da çözdürüyor sonrada klasik sorular ile konuyu tam torutuyor, seviyesi ortadan biraz yüksek 10 üzerinden 5-6-7 denebilir. bence bu iki kitap süper. bende her dersten 4-5 kaynak var en iyisi bunlar diyebilirim. biyoloji için çok farketmez, bende esen var, diğerleride çok farklı değil

• quote:

Orijinalden alıntı: zülfikarr

bende 11 sayısalım, yazın acayip hırlanmıştım gece gündüz çalışmayı planlıyordum ancak istediğim gibi olmadı, sanırım bu 11 ve ygs işi sonradan olmuyor, fen lisesi düzeinde olmak şart sanırım,
    senin kitaplara gelince okul için fizik için kesinlikle ve kesinlikle esen konu özetli soru bankası, tamamen okul müfredatı var, ben 10dada hoca tavsiyesiyle bunu kullandım şuandada, geçen sene 90-100 arası oynadı notlarım, fizik için kesinlikle esen konu özetli derim, nt fiyatı 27 idi sanırım.
    geometri içinde 11. sınıf karekök soru bankasını öneririm, klasik sorularla örnekler verip konuyu pekiştiriyor sana da çözdürüyor sonrada klasik sorular ile konuyu tam torutuyor, seviyesi ortadan biraz yüksek 10 üzerinden 5-6-7 denebilir. bence bu iki kitap süper. bende her dersten 4-5 kaynak var en iyisi bunlar diyebilirim. biyoloji için çok farketmez, bende esen var, diğerleride çok farklı değil

Sagolasin tavsiyelerin icin yalniz okul meslek olunca sadece sayisal ders olarak matematik var diger hepsi sozelcilerin dersleri bende dershane ile aciklarimi kapatiyorum bayada yardimi oluyor soru cozerekte kendimi gelistirmem lazim dershanede olmasa durumum vahimdi

Kitaplari gelince 11 fizik esen konu anlatimli yerine uc renk alsam olur mu cunku konu anlatimina gerek yok dershane kitabinin konu anlatımlisi var

• quote:

quote:

quote:

Napalim peki muhterem

Yazin aciklarimizi kapatabilirmiyiz peki yani ygs matematigi biterebilir miyiz

• quote:

quote:

quote:

quote:

Napalim peki muhterem

Yazin aciklarimizi kapatabilirmiyiz peki yani ygs matematigi biterebilir miyiz

Ygs matematigi simdi calissan da bosa gidecek zaten. Surekli calisma istiyor. Cok vaktimiz olacak kapatiriz

• Ygs simetri mat-1 seti ve simetri geometri aldım sene sonuna kadar yavaş yavaş bitiricem acelesi yok nasılsa

Not = Tm yim edb ve coğr bu yıl çalışmayacağım 11 dışında

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayhan.

Ygs simetri mat-1 seti ve simetri geometri aldım sene sonuna kadar yavaş yavaş bitiricem acelesi yok nasılsa

Bende oyle düşündüm de kimse ınanmiyor bu forumda oyle yapilacagini dusunmuyorlar yani

• quote:

quote:

Ygs simetri mat-1 seti ve simetri geometri aldım sene sonuna kadar yavaş yavaş bitiricem acelesi yok nasılsa

Bende oyle düşündüm de kimse ınanmiyor bu forumda oyle yapilacagini dusunmuyorlar yani

Hocam diğerlerini boşver bana hiç çalışma diyende oldu ygs yi tamamen bitir diyen de oldu. En iyisi kendine göre bir plan yap. Ben ders çalışmayı hiç sevmem ama diğer seneye birikemesin dedim konular.

Mesela ben haftaiçi sadece günlük konuları tekrar ediyorum. Tabi işlemediğimiz günler oluyor veya yarım saat süren :)
    Ygs yi birtek haftasonu bakıyorum. Cumartesi mat ,, pazar geometri .. Sabahları ygs , akşamları 11 konuları ( sabah 2 akşam 2 ders etütü şeklinde )
    Yeterli bence

• quote:

quote:

quote:

Hocam diğerlerini boşver bana hiç çalışma diyende oldu ygs yi tamamen bitir diyen de oldu. En iyisi kendine göre bir plan yap. Ben ders çalışmayı hiç sevmem ama diğer seneye birikemesin dedim konular.

Mesela ben haftaiçi sadece günlük konuları tekrar ediyorum. Tabi işlemediğimiz günler oluyor veya yarım saat süren :)
    Ygs yi birtek haftasonu bakıyorum. Cumartesi mat ,, pazar geometri .. Sabahları ygs , akşamları 11 konuları ( sabah 2 akşam 2 ders etütü şeklinde )
    Yeterli bence

Peki muhterem 11.sinif icin hangi kaynaklari onerebilirsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.