Şimdi Ara

11. Sınıf Matematik Kaynak Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
2
Favori
4.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tavsiye edeceğiniz yayınlar hangisidir? esen konu özetli, esen üç renk ve zafer yayınları arasında kaldım. zor bir yayın olması tercihim ve esen üç renk öneren birçok arkadaşım var. örnek soruları bulunan esen konu özetli bana cazip geliyor fakat onun da soru kalitesini bilemiyorum. eğer üç renk ve konu özetlinin soru kalitesi benziyorsa konu özetli almayı düşünüyorum. ayrıca zafer yayınlarını da çok öneriyorlar fakat kitaplarını inceleme fırsatım olmadı. yazdığım yayınlardan başka önerilerde de bulunabilirsiniz arkadaşlar, şimdiden teşekkürler..

• Zafer turuncu kitap (soru bankası) iyidir, her türlü soru tipi vardır ve bol test vardır soruları da iyidir.
  • zafer biraz fazla kasar yalnız dikkat et
  • Cevaplar için teşekkürler. Farklı yayın önerisi yok sanırım.
  • Ben 11.sınıfdayken esen konu özetli ve eksen 11.sınıf matematik kullandım tavsiye ederim.Ayrıca okul sınavlarında da çok işime yaradı özellikle eksen kitabı.
  • ege matematik soru bankası
  • bn bilfeni aldım soruları zor ama tam lysye uygun soruyu 2-3 konuyla birleştirip soruyor
  • Zafer kullanmıştım bütün yıl yetti çok güzel bir kitap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. Bu hafta içinde esen konu özetli ve zafer turuncu kitabı inceleyip karar vereceğim.
  • Arkadaşım ne zaferi ya dalga mı geçiyosunuz, zor kaynak diyenler falan var bir de... Adam gibi kaynak istiyorsan sana garanti veriyorum Karekök ygs/lys matematik 4 isimli kitabı al. Karekök kadar iyi matematik kitabı henüz piyasada olduğunu düşünmüyorum.9. sınıftan beri karekök matematik 1 -2-3-4 hepsini aldım çok memnunum matematiğim 94 ortalamaydı 10.sınıf. %100 onu öneririm... söyliyim de ... Geometri ve matematik karekök öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: servanbekci

Arkadaşım ne zaferi ya dalga mı geçiyosunuz, zor kaynak diyenler falan var bir de... Adam gibi kaynak istiyorsan sana garanti veriyorum Karekök ygs/lys matematik 4 isimli kitabı al. Karekök kadar iyi matematik kitabı henüz piyasada olduğunu düşünmüyorum.9. sınıftan beri karekök matematik 1 -2-3-4 hepsini aldım çok memnunum matematiğim 94 ortalamaydı 10.sınıf. %100 onu öneririm... söyliyim de ... Geometri ve matematik karekök öneririm.

hocam geometri mps aldım karekök güzelde sanki çok ezber benim temelim iyidir matematikten zambak aldım dersanede 1yadır işliyoruz karmaşık sayılar bitti logaritmaya geçtik bende karmasık sayıları ondan cozdum 20 civarı falan test vardı fınalın kendi kitabı var ondad 10 test var onuda çözerim bu hafta içinde 1 güne falan bitiyo 10 testi hızlı çözerim mat genelde gerçekten iyi bir kaynak mı zafer yada hangisi? bu zambaktan bitirmeden bir konuya bitti demem mşisal ben geo ve matı zambaktan gittim hep özellikle mat zambak temeldi yani onda görmedigim soru çok az onlarda genelde finalde oluyodu. bu sene 1 kaynak daha almak istiyorum geçen sene yarı sene esen almıstım mavi kitap çok saçma sapan soruları var zor mu evet ama sınavda çıkarmı hayır bence uçmuş bir kaynak

şimdi zambak mat+ ne önerirsin zambak aldım 11'i 100'e kadar çözdüm.

hedefim yüksek ne almalıyım dandik kitaplarla ugrasmak istemiyorum
    kafamdakiler?
    1-zafer turuncu(dhden duydum)
    2-palme(dhden duydum - biyoloji ve kimyasını kullandım baya iyiydi çok test vardı ve her türlü soru vardı)
    3-esen(10da kullandım eh işte kaynak kalmadıgı ıcın almıstım ??)
    4-fen bilimleri(dhde gördüm sslerde ??)

• quote:

Arkadaşım ne zaferi ya dalga mı geçiyosunuz, zor kaynak diyenler falan var bir de... Adam gibi kaynak istiyorsan sana garanti veriyorum Karekök ygs/lys matematik 4 isimli kitabı al. Karekök kadar iyi matematik kitabı henüz piyasada olduğunu düşünmüyorum.9. sınıftan beri karekök matematik 1 -2-3-4 hepsini aldım çok memnunum matematiğim 94 ortalamaydı 10.sınıf. %100 onu öneririm... söyliyim de ... Geometri ve matematik karekök öneririm.

Geçen sene karekök kullandım, sorularını beğendim fakat hocalarımız istememişti. ezberlettiğini düşünüyorlar. karekök lys matematik soru bankası tavsiye ediliyor, tabii onu seneye alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: n s s

Tavsiye edeceğiniz yayınlar hangisidir? esen konu özetli, esen üç renk ve zafer yayınları arasında kaldım. zor bir yayın olması tercihim ve esen üç renk öneren birçok arkadaşım var. örnek soruları bulunan esen konu özetli bana cazip geliyor fakat onun da soru kalitesini bilemiyorum. eğer üç renk ve konu özetlinin soru kalitesi benziyorsa konu özetli almayı düşünüyorum. ayrıca zafer yayınlarını da çok öneriyorlar fakat kitaplarını inceleme fırsatım olmadı. yazdığım yayınlardan başka önerilerde de bulunabilirsiniz arkadaşlar, şimdiden teşekkürler..

birey
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

quote:

hocam geometri mps aldım karekök güzelde sanki çok ezber benim temelim iyidir matematikten zambak aldım dersanede 1yadır işliyoruz karmaşık sayılar bitti logaritmaya geçtik bende karmasık sayıları ondan cozdum 20 civarı falan test vardı fınalın kendi kitabı var ondad 10 test var onuda çözerim bu hafta içinde 1 güne falan bitiyo 10 testi hızlı çözerim mat genelde gerçekten iyi bir kaynak mı zafer yada hangisi? bu zambaktan bitirmeden bir konuya bitti demem mşisal ben geo ve matı zambaktan gittim hep özellikle mat zambak temeldi yani onda görmedigim soru çok az onlarda genelde finalde oluyodu. bu sene 1 kaynak daha almak istiyorum geçen sene yarı sene esen almıstım mavi kitap çok saçma sapan soruları var zor mu evet ama sınavda çıkarmı hayır bence uçmuş bir kaynak

şimdi zambak mat+ ne önerirsin zambak aldım 11'i 100'e kadar çözdüm.

hedefim yüksek ne almalıyım dandik kitaplarla ugrasmak istemiyorum
    kafamdakiler?
    1-zafer turuncu(dhden duydum)
    2-palme(dhden duydum - biyoloji ve kimyasını kullandım baya iyiydi çok test vardı ve her türlü soru vardı)
    3-esen(10da kullandım eh işte kaynak kalmadıgı ıcın almıstım ??)
    4-fen bilimleri(dhde gördüm sslerde ??)

senin o (üçrenkden bahsediyorsun galiba) uçmuş dediğinden varya kırmızıdan bir tane çözdüm mü 2 tur oynayıp masaya otururdum :D Bu sene tövbeelr olsun almam matematiğini özellikle.. aMA BİYOLOJİSİ MÜKEMMELDİ tam deneyli sorular vardı bayıldım... Palmeyi tek geçerim tabi..

• takip.. diğer kitaplarla ilgili tavsiye de verebilirsiniz fbk geometri vs.

hocam siz baska hangi kaynakları alcaksiniz diğer derslerden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardelis

takip.. diğer kitaplarla ilgili tavsiye de verebilirsiniz fbk geometri vs.

Geometri esen konu özetli, fizik esen konu özetli(alındı), kimya palme, fbm biyoloji(alındı) soru bankası alıyorum.
  • quote:

quote:

Geometri esen konu özetli, fizik esen konu özetli(alındı), kimya palme, fbm biyoloji(alındı) soru bankası alıyorum.

fizik esen konu özetli iyi mi
  • quote:

quote:

quote:

fizik esen konu özetli iyi mi

Henüz ayrıntılı bir şekilde incelemedim fakat 2 yıldır fizikte esen konu özetli kullanıyorum. Benim için fizikte en sağlam soru bankasıdır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.