Şimdi Ara

11.Sınıf ve YGS LYS kaynak tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
2.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, 11. Sınıfım bu forumda baya çalışkan ve zeki arkadaşlarım abilerim, ablalarım var. Onlardan kitap tavsiyesi istiyorum öncelikle bulunduğum ilçede bir temel lise öğrencisiyim okulumuzda fen derslerinin konu anlatım kitapları dağıtılmadı onun yerine test kitabı dağıttılar bir hayli moralim bozuk bu yüzden ayrıca temel eksiğim biraz var ama genel olarak iyiyim fizik dersim berbat bu arada her neyse YGS ve LYS ve 11. Sınıf için kaynak kitap tavsiyeleri bekliyorum sizlerden.Temelimin sağlam olması için kitaplar söylerseniz sevinirim bu yazıyı vaktinizi ayırıp okuduğunuz için ayriyeten teşekkür ederim Az daha unutuyordum sayısal öğrencisiyim hedef diş hekimliği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shycat -- 4 Aralık 2016; 3:12:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ygs için tüm dersler konu anlatım,soru bankası ve deneme önerileri için;
    http://www.soranogrenci.com/category/ygs-kitap-onerileri/

incelemenizi tavsiye ederim
  • Teşekkürler

• Up

• O kadar upluyorum bir insan evladı gelipte nacizane bilgilerini sunmuyor buraya

• ya 11. sinifsin cik disari topunu oyna kizdirma beni

• 11.sınıf konularını çok iyi öğren, ygs matematik için basit-orta bir kitap alıp azar azar haftada birer konu bitir çok kasma yorma kendini erken sıkılma.

• ZeljkoO kullanıcısına yanıt
    Top oynamak karşı cinsin işi

• Tavsiye değil kaynak tavsiyesi istemiştim yine de teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Shycat

Tavsiye değil kaynak tavsiyesi istemiştim yine de teşekkürler

Ygs matematik için birey b, karekök, sarmal, 345 alabilirsin.

• Öncelikle sen ders ders durumunu anlatmalısın ki sana uygun önerilerimiz olabilsin. Matematik, Geometri, Fizik, Kimya ve Biyoloji'de 9 ve 10. sınıfta ne durumdasın?

11. sınıfta hedeflerini şu öncelik sırasını takip ederek belirlemelisin:

1. Matematik ve Fen'de 11. sınıfı tamamiyle anlamak ve özünsemek.
    2. 9 ve 10. sınıf Matematik ve Geometri temelini kuvvetlendirmek, konu eksiklerini halletmek
    3. 9 ve 10 Fizik
    4. 9 ve 10 Kimya
    5. 9 ve 10 Biyoloji

11. sınıfta konuları çalışırken Fizik için Esen konu anlatımlı, Kimya için Esen konu özetli veya Palme konu anlatımlı, Biyoloji için de Palme'yi kullanabilirsin. Bunları vakitli çalışırsan okul sınavlarını da rahatlatırsın. Matematik için kitap öneremiyorum bilgim yok.

YGS-LYS için kaynak kitap ve soru bankası biraz sana bağlıdır, kendi eksiğine ve ihtiyacına göre belirlemelisin. Birey'in gelişim serisini kullanabilirsin, Karekök MPS'ler ve 0 serisi öğrenmekte güçlük çektiğin konularda yardımcı olabilir. Palme yine özellikle Biyoloji için kullanılabilir. Fizik için son sınıfta soru bankası Nihat Bilgin diyorum, Kimya ve Biyoloji için de FEM.

En önemlisi gereksiz yere fazla sayıda soru çözmek yerine konu çalış. 10 kitap bitirdim diyip YGS'de 100 net yapanlardan olma.

• Çok teşekkür ederim

• Konu up
  • Up

• Ygs matematik için 3-4-5 sbankası
    Fizik için karaağaç fasikülleri
    Kimya için 11.sınıfı sağlam tut, esenin konu özetli soru bankasını kullanmıştım 11 de bir de palme sb. ikisini de öneririm.
    Tarih palme ygs soru bankası

Bunları şuan kullanman için tavsiye ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.