Şimdi Ara

11. Sınıflara tavsiyeler 3k->2.3k (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
41
Favori
5.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Teşekkür ederim hocam tavsiyelerinize uyacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Matematik LYS için öneriniz yok mu hocam?
  • Adamın 9-10 ortalaması 90 üstü ama yattım diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeremiKılarksın -- 17 Ağustos 2017; 16:30:16 >
  • Okurum ben bunu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faydalı up
  • CeremiKılarksın kullanıcısına yanıt
    Bizim lise biraz sınavlar garipti hocam
  • up sorulara olan varsa yardımcı olabilirim
  • Hocam çok güzel noktalara değinmişsiniz. Ben de 11. Sınıfa geçtim 9 ve 10un ortalamları Allah'a şükür iyi 95-97 9da sınavdan sınava çalıştım ama 10u biraz ciddiye aldım ve çalıştım diyorum ki iyi ki ciddiye almışım bu yaz da 9 ve 10 soru bankaları vardı onlardan eski konuları tekrar ediyorum temel sağlamlaştırmak için peki 11 için sizce ne yapmalıyım? Ben 11e yüklenmeyi ama arada biraz zorlandığım geometriye çalışmayı ve zamanım olursa paragraf çözmeyi düşünüyorum.

• BoluluBatuhan B kullanıcısına yanıt
    11e yüklenip bunun yanında ygs için en azından 2 derse çalışmak yapacağın en iyi şey olacaktır. geometri ve matematik tavsiyem. paragrafı zaman olursa değil de sürekli çöz bence, çünkü hem kafanı aşırı yormaz, hem çok vakit almaz. ayrıca arada bir kitap okursan o da okumanı geliştirmene faydalı olur
  • sorusu olan varsa cevaplayabilirim up
  • Shore21 kullanıcısına yanıt
    Sağ olun hocam dediklerinizi dikkate alıcam. Zaten kitap okuyan biriyim inşallah ygsde yararı olur.

• Yahu bu nasıl olur benim niye böyle bu adam nasil mf4 te beni geçer

11. Sınıflara tavsiyeler 3k->2.3k

• Üstad gelen kutuna bakabilir misin iki sorum vardı çok tebrik ederim

• askerim102 A kullanıcısına yanıt
    okul puanı seni çok geriye atmış hocam maalesef
    hocam sizin 11.sınıftaki çalışma temponuz nasıldı?
  • YuBa2 Y kullanıcısına yanıt
    hocam zaten ilk yazdığım entryde bahsettim. ama yine de bir kez daha bahsedeyim. ben 11de dershaneye gittim. orda 11 derslerini sıkı bir şekilde çalıştım. sadece 11 matematiği için 2-3 sb bitirdim. 11 çok önemli kenara atılmaz. 11in yanında biyoloji ve paragraf çalıştım. hata yaptığımı düşünüyorum biyoloji yerine geo-mat çalışsam daha iyi olabilirdi. ama çok vaktim kalmıyordu benim 11e çalışmaktan
    11. Sinifta 3 sb bitirmenin faydasını gördünüz mu gerçek manada faydasını gördünüz mü?

• YuBa2 Y kullanıcısına yanıt
    Mantık, modüler, öteleme dönme dönüşüm unutuluyor. Ama logaritma ve trigonometri aklımda kalmıştı. Trigonometride tüm formüller ve problemleri hatırlıyordum neredeyse. Çok az bir tekrarla konuya hakim hale geldim. Ha 3 soru bankası gerekli miydi? Şimdiki aklımla hayır derim, 1 tane 11. Sınıf soru bankası + 2 tane trigonometri fasikülü yeterli olur. Seneye konuyu az tekrarla hatırlarsın. Eğer vakit kalırsa analitik geometri ve logaritma fasikülü de güzel olur

• hocam cep kitabı demişsin de ben tm yim nasıl kitaplar önerirsin bu konu hakkında bilgim yokta
  • hocam asel cep kitabı biyo tarih coğrafya dediğin şu defter denilenler mi ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.