Şimdi Ara

11. SINIFTA AYT KONULARINI BİTİRMEK?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu sene 11 e geçiyorum. yks döneminden geçmiş herkes genelde 11'de 11'i bitir, 11'in yazında TYT yap, 12. sınıfta da 12'yi halledersin diyor. aslında 11. sınıfta AYT soru bankalarından AYT'yi bitirmek mantıklı değil mi? 11'de sadece ama sadece 11. sınıf mı çalışayım? 11. sınıfta tüm AYT konularını bitirmek güzel olmaz mı? (bu arada 11 ve 12 konuları hakkında hiçbir bilgim yok bu sadece bir fikirdir)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hayır hiç mantıklı değil

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • doğru diyorlar :)

11'de 11'i çok sağlam bir şekilde bitir, ek olarak TYT Mat ve Geo çalışabilirsin. Yazın kalan TYT'yi halledip üstüne 12.sınıf konularına giriş yaparsan harika olur bence.
  • ilk 100 hedefin varsa,kendinde o azmi ve kapasiteyi görüyorsan 12. sınıf baslayıncaya kadar halledebilirsin.11. sınıfında ayt nin yüzde 65 i olduğunu unutma.mf ciysen.
  • Bitir be hocam. Seni kim tutar

• 11i +TYT Mat-Geo bitir KESİNLİKLE

• quote:

Orijinalden alıntı: gigied

hayır hiç mantıklı değil
    neden mantıklı değil hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    11. sınıf matematik
    5 yıl önce açıldı
    11+12 kitap tavsiyeleri+ tyt/ayt
    5 yıl önce açıldı
    11.sınıf tyt ne zaman bitmeli
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yhk18

doğru diyorlar :)

11'de 11'i çok sağlam bir şekilde bitir, ek olarak TYT Mat ve Geo çalışabilirsin. Yazın kalan TYT'yi halledip üstüne 12.sınıf konularına giriş yaparsan harika olur bence.
    bu sene 12. sınıf çalışmak saçma mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: FBNB

11i +TYT Mat-Geo bitir KESİNLİKLE
    ya ben 12'ye geçince 11 konularını zaten unutmuş olurum, sınav senesinde ayt'ye baştan başlamayayım diye ayt'yi bu sene toptan bitirmeyi düşünmüştüm
  • Temel denilen şey işte budur.Kimse hatırlıcan demedi zaten hocam.

Atıyorum

Biri 10 saat uğraşıcak sen 1 saat çünkü çalıştıkça hatırlıcaksın.Sınav zamanı da en önemli şey zaman

• 11'e bıraktıysan mezunluğa hazırlan
  • 11 sandığın kadar kolay değil yalnız özellikle feni ağlatır

• O kadar ağır konu var mf de 11.sınıfta o kadar konu arasında hem onlara çalışacaksınız hem de kimseden görmeden 12.sınıfı mı halledeceksiniz imkansız hocam ben sana diyim zor falan değil bunu yapman için 9 10 çok iyi geçmiş 11 e yazın başından başlamış olman gerekirdi ki bunu bu ülkede yapabilen 10 20 kişidir zaten bırakın ayt sınavını 11 de tyt derslerine vakit bulursanız şükür edin ben eayım ama adamları görüyordum hepside hedefi yüksek 490 teoglu çocuklar 11 çalışabiliyorlardı tyt çalışamadılar hiç zaten derece yapan çoğu sayısalın kurduğu cümle 11i 11 de hallettim oluyor göz önünde bulundurun

• mantıklı aslında tyt ye hiç elimi sürmem diyorsan ayt konularının büyük bir bölümü 11.sınıfta

matta limit türev integral
    fizikde basit harmanoik çembersel falan
    kimyada elektro organik
    biyolojide sistemler bitki gen falan kalmış oluyor 12.sınıf konusu olarak bunlara da bir güzel abanırsın youtebeden ders dinlersin yaz bitimine kadar tamamen süpürsen 12 ye sadece tyt eksik girmiş olursun bu da seni çok ileri atar

iyi düşün iyi karar ver ama güzel program yaparsan çok iyi şeyler yapabilrsin etfaımdaki derece yapan arkadaşlarımın çoğu 11in yazında ayt kastılar
  • 11 e geçip ayt bitirmediysen şimdiden mezun senene hazırlan 9. sınıfın ilk dönemi de tyt falan bitmesi gerekiyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: cigerimsoldu

11 e geçip ayt bitirmediysen şimdiden mezun senene hazırlan 9. sınıfın ilk dönemi de tyt falan bitmesi gerekiyordu
    ne diyosun ya ben teog a hazırlanırken hepsini bitirmiştim tyt full çekemeyen de ne biliyim

• "yks döneminden geçmiş herkes genelde 11'de 11'i bitir, 11'in yazında TYT yap, 12. sınıfta da 12'yi halledersin diyor."
    Bir bildikleri var ki diyorlar. Aynen bu şekilde yap. Bu sene 11'i yazın da tyt'yi halledince 12. sınıfta zaten rahat olursun. Şimdiden 12'yi bitirmek anlamsız olur. Napıcaksın 1 sene boyunca her gün deneme mi çözüceksin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.