Şimdi Ara

11.SINIFTA BAŞLAYARAK 1K MÜMKÜN MÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hepinize merhabalar. Bu konuya 200 k da olanda derece yapanda özellikle yorum yapsın. Kötü yapanların pişmanlıklarına iyi yapanların tecrübelerine ihtiyacım. Mezun veya 12 olan abilerim ve ablalarım bu konuya lütfen ilgi göstersinler.

Kendi okulumda 91-92 gibi bir ortalamayla 1. durumdayım. Şükür şimdilik o konuda bir sıkıntı yok. Derslere genel olarak sınavlardan önce , bu sene ise periyodik olarak düzenli çalıştım. 11.Sınıf ın konuları biraz oturdu yani. Temelim var Ortanın üstü derecede diyebilirim.

Bir türlü kendimi çalışmaya zorlayıp sistemi oturtamıyorum. Program yapıp bozuyorum vb. ODTÜ, İTÜ, BOUN, EE hedefliyorum. Tabii ki kolay değil bu hedefler.

Neler yapmalıyım. LYS Matta 45+ YGS de 39-40 civarlarında bırakmam lazım. İlk YGS denememde 80 NET çıkardım hiç çalışmadan. Mat 18 Net geldi. Nasıl arttırabilirim hangi konularda veya kaynaklarda yoğunlaşmalıyım. Gerçekten yorumlarınıza çok ama çok ihtiyacım var. Yüce Allah hepimize istediğimiz yerlere ulaşmayı nasip eylesin.

Esen Kalın. Cevaplarınızı bekliyorum ...

• UP UP
  • FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM ARKADAŞLAR
  • UP
  • 9 da başlaman lazımdı kardeşim mezun senen şimdiden hayırlı olsun
  • Düzenli ve kendini SIKMADAN çalışırsan olur
  • Ben de 11'im. 10.sınıfın yazında günde 11-12 saat çalışarak ygs konularını bitirmiştim.Okul açıldığından beri pek ygs çalışamıyorum.Yaptığım hataları söyleyeyim belki faydası olur

Kitap bitirme odaklı gitme.
    20-30 günde ygs mat bitirmeye kalkma
    Fkb ve tarih coğrafya çalışmak için acele etme
    Bol bol mat geo çalış.
    Soru bankalarıyla çok vakit kaybetme.mesela ben ygs mattan 4 kitap bitirdim.Ama esas net artışını deneme çözerek sağladım.
    Konular bitmese bile mutlaka deneme çöz.
    11.sınıf konularını her zaman öncelikli tut.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Son sene ilk 5k mümkün mü?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hiç çalısmadan 80 gayet güzel bir net derece için sosyalde çözmen lazım matın yanında.
    11 de genellikle tüm konular üstünkörü bitirilip ' ygs bitti yea 'havası verilir. Konuları adam akıllı bitir derece için tavsiyem 1 zor 1 orta her ders için kitap bitirmen coğrafya tarih dahil zira bazı seneler sosyalden vuruyorlar (2016 gibi)
    Okul dersleri için çalısma sistemin iyise calısmalara basla derim.

11 temelinin sağlam oldugunu düşünüyorum o yüzden lys de sorun yaşamazsın 12 yi ihmal etme yeter ygs calısma sırasında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.