Şimdi Ara

11.Sınıfta Geometri ve Problemler Çalışmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar , forumda yeniyim ve sizlere bir şey danışmak istiyorum.

11.sınıf öğrencisi olarak geometri ve problemler konusunda sıkıntılarım var.Geometriyi az çok yapabilsem de problemlerde zorlanıyorum.Bu konudaki önerileriniz nedir ve sizce ikisinden birini mi çalışmalıyım yoksa ikisi de birlikte gider mi ?

Geometri için elimde Karekök Geometri MPS 0 var,problemler içinse çapın fasikülü var.

• bence matematigin cebir kismini, geometriden de ucgenler ve dortgenleri bitir yaza kadar. problemlere yazin her gun azar azar bakarsin. tek seferde halledilebilecek bir konu degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam oncelikle okuldaki derslerini adam gibi ogren seneye yeniden ogrenmek zorunda kalmanozellikle trigonometriyi.ben 11 olsam sabah aksam geometri ogrenirdim sahsen kisa surede ogrenmesi en zor olan ders bence geo o yuzden 11de halletmek lazim.

• Bry b var bende tekin izledim ondan sonra bile çözemiyorum bende mi malllık var ne izleyim ne yapayım yardım edin ya testlerin yarısı boş oluyor forumdaki herkes tekin izleyip bry b yi bitiriyor ben 2 haftada dik üçgeni bile bitiremedim

• 11 konularını iyi öğren eksiğin olmasın + mps 0 ı bitir bu sene çok rahat edersin 12de
  • Tanıdık Geldin Gardaş Özele Gel
  • Ben problemler ve geo gidiyorum ve mati yazin bitirmeyi dusunuyorum dogru mu sizce?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: schrödingerinöğrencisi

Ben problemler ve geo gidiyorum ve mati yazin bitirmeyi dusunuyorum dogru mu sizce?

Soruma cevap up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.