Şimdi Ara

11.Sınıfta YGS LYS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 11.sınıfta ygs lys adına neler yapılmalı neler yapılmamalı aydınlatırsanız sevinirim.

• Okul derslerini çok iyi çalış ve test çöz çünkü lysde çalışmış olacaksın.
    Ygs için matematik turkçe çalışsan şimdiden çok iyi yol alırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ygs Türkçe Fem aldım onları ve paragrafla ilgili 2 tane kaynağım var onları çözcem yeterli olur sanırım
  • Ben Birey yayınları kitabı aldım, kitapcilar seviyeye gore kitap veriyorlar mesela ben Fen Lisesi nde olduğum için Birey aldım Anadolu lisesindeki öğrenci Güvende gibi yayınlarla başlamalı bence
    Beni soracak olursan YGS ye çalışmaya bugün başladım ve Abim genelde 11. Sınıf derslerine Çalışmamı oneriyor

• Aslina bakilirsa bende bireyle fem arasinda kalmistim daha sonra fem almaya karar verdim elbet katkisi olacaktir. Ygs hangi dersle baslayacaksin

• quote:

Orijinalden alıntı: erenertugrul

11.sınıfta ygs lys adına neler yapılmalı neler yapılmamalı aydınlatırsanız sevinirim.

9-10 eksikelrini tamamla 11 e iyi çalış. Unutmaki alt yapısı olmayan bir bina kaç kat yaparsan yap ilk depremde çökmeye mahkumdur.
  • erenertugrul E kullanıcısına yanıt
    okulda gördüğün konulara göre soru bankaları alıp onları çözmem daha mantıklı olur, sonuçta onlar da ygs/lys de çıkacak değil mi? acele etmene gerek yok her şeyi zamanında halletmek en iyisidir. bunları yapıyorsan ve ekstra birşeyler yapmak istiyorsan o zaman al ygs kitaplarını vaktin oldukça konu çalış soru çöz, özellikle de zayıf olduğun derslerden başla.
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim dikkate alacağım
  • Alt yapım gene iyiydi benim 9. ve 10. sınıfta unutmuş olabilirim bir kısmını ama çalışarak çok rahat hatırlayabilirim. 9 da 10 da öğretmenlerini iyi dinleyip not tuttuysan pek unutmazsın. Dershanedeki rehber öğretmenim hafif hafif başla dedi. Ben de fem simetri mat hariç aldım mat için de gene fem in soru bankasını alacağım. Yani yazılı ve 11. sınıf konularından boş kaldığın zamanlarda konulara çalışarak biraz yol alabilirsin. Türkçe test çözmek çok işine yarayabilir. Yani diyeceğim bilincinde ol hafiften başla konulara çalışmaya ama abartma asıl 11. i sıkı tut malum lys bu sene önemli sayısalcı isen konuların çoğu 11. sınıftan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.