Şimdi Ara

11.siniftaki biri ne yapmali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne yapmaliyim. Hemsirelik kazanmak istiyorum sayisalciyim matematige nasil calisayim veya digerlerine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• özel ders alma gibi bir imkanın varsa vakit kaybetme sadece matematik al yoksa da dert etme sonuç fasiküllerini al başla yada karekök sıfır gibi kolaydan başla ama hemen birey b ye geç önceliğin matematik olsun türkçe yi de bir paragraf kitabı alarak başlamalısın konu anlatımı olsun yaza kadar çalışabildiğin kadar çalışabildiğin kadar çakış konuları çok tekrar etmene gerek yok şuan onu yazın yaparsın sen konu eritmeye bak

• 11.sınıfsan hedefini daha yüksek tut.Hemşirelik hedefi biraz düşük açıkçası.
  • Antremanlarla matematik 1 2 yi aldim onlari cozuyorum ve ondan sonra birey a ve. B almak istiyorum mantiklimi meslek lisesinde oldugum icin matematik az goruyoruz video izliyorum

• illusionist man kullanıcısına yanıt
    Ben meslek lisesinde okuyorum kendime gercekci bir edef koydum ilk 100 120bine girersem benim icin iyi olucak.Sence nasil bir yontem izlemeliyim kazanabilirmiyim hemsireligi

• Birde matematik 2.oturum icin ne yapiyim hangi kaynaklari alayim. Video izleyerek ve duzenli bir sekilde calisarak halledebilrmiyim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.