Şimdi Ara

11. SNF WEB BÖLÜMÜ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 11. sınıf bilişim teknolojileri alanının web bölümünü okuyorum sorum şu ;

bizim alan hocamız konuyu yavas anlatmıyor aslında suana dek 3 haftada 3 bodul bıtırdık ama bı turlu şu site tema yapmayı ogrenmedık. ile gecen persembe ogrendık hemen evde kendıme sıte yaptım ama ınternette gordugum sıteler gıbı guzel degıl bende o guzel sıteler yapmak ıstıyorum sıtem var ama html yerıne bır program ıle ekranı parcalara ayırıp temamı hazırlamak ıstıyorum. hangı programla yapacagımı bılen varmı ? adobe firework c5 kullanmayı bıraz bılıyorum ıns ondan yapabılıyoruzdur...

2. Sorum ıse. veri tabanı dersı gormeye başladık ama o dersı web tasarım dersı gıbı ucarak gormuyoruz. cok yavas gıdıyoruz. verı tabanı olusturup sıteme uye kayıt yerı yapabılırmıyım ?
    :)

• Biraz sindirerek gitmende fayda var.Tema ve veri tabanı için php görmeniz gerekli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BECU

Arkadaşlar 11. sınıf bilişim teknolojileri alanının web bölümünü okuyorum sorum şu ;

bizim alan hocamız konuyu yavas anlatmıyor aslında suana dek 3 haftada 3 bodul bıtırdık ama bı turlu şu site tema yapmayı ogrenmedık. <frameset> ile gecen persembe ogrendık hemen evde kendıme sıte yaptım ama ınternette gordugum sıteler gıbı guzel degıl bende o guzel sıteler yapmak ıstıyorum sıtem var ama html yerıne bır program ıle ekranı parcalara ayırıp temamı hazırlamak ıstıyorum. hangı programla yapacagımı bılen varmı ? adobe firework c5 kullanmayı bıraz bılıyorum ıns ondan yapabılıyoruzdur...

2. Sorum ıse. veri tabanı dersı gormeye başladık ama o dersı web tasarım dersı gıbı ucarak gormuyoruz. cok yavas gıdıyoruz. verı tabanı olusturup sıteme uye kayıt yerı yapabılırmıyım ?
    :)

Kullanacağın program sana kalmış, ister Fireworks ister Photoshop kullan.. Dediğiniz gibi üyelik sistemi oluşturabilirsiniz..

Ayrıca bir veritabanı işlemleri için illa php öğrenilcek diye birşey yok. 11.Sınıf müfredatlarına göre 2.Dönem VB.Net göreceksiiniz. O zaman yapabilirsin üyelik scripti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi developdesigned -- 6 Ekim 2012; 12:16:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: minolta35

Biraz sindirerek gitmende fayda var.Tema ve veri tabanı için php görmeniz gerekli.

Niye sadece php mi veritabanına bağlanabiliyor? Veri tabanlarının zaten kendi dilleri vardır.
  • bende 11. sınıfım bizde veri tabanı 2.dönem göstreilecekmiş şuan html-css photoshop gösteriyolar ama ben stajdan ve meraktan dolayı bu konuları daha önceden biliyorum bence sizde öyle yapın tasarım için ps yeterli bence bir çok şeyi yapabilirsiniz vektörel çalışacak iseniz corel draw da olabilir ama site tasarımı için bence ps yeterli veri tabanı işi ise bence ilk önce bir algoritma çıkarmanız ben c# ile yapmıştım sql kullandım çok zor bir yanı yok int. videolardan da öğrenebilirsiniz. html-css de kolay konu zaten ama geliştirmek önemli olan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Post Rock

Bende 11. sınıfım, bende web okuyorum, bizde neden veri tabanı dersi yok ? sadece grafik ve web var. grafikte fireworks görüyoruz ikinci dönem flash görceekmişiz... web dersinde ise not defterine kodlar yazıp site denemeleri falan

Lise sonda görceksiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takıldığın yerde PM at . Destek olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaş bende 11.sınıf bilişim web ögrencısıyım daha dersler başlamadı hocaya sordum asp.net göstercekmiş dreamw. ve ps.görcekmişiz eger tam istedigi gibi gidersekte flash göstercekmıs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: masteyen

arkadaş bende 11.sınıf bilişim web ögrencısıyım daha dersler başlamadı hocaya sordum asp.net göstercekmiş dreamw. ve ps.görcekmişiz eger tam istedigi gibi gidersekte flash göstercekmıs.

Flash tam bir işkenceydi zamanında bana. ASP bi yandan , HTML/CSS bi yandan , JAVASCRİPT bi yandan, ACTİON SCRİPT 3.0(FLASH) eksikti.
    Kafa kalmadı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: drytea

quote:

arkadaş bende 11.sınıf bilişim web ögrencısıyım daha dersler başlamadı hocaya sordum asp.net göstercekmiş dreamw. ve ps.görcekmişiz eger tam istedigi gibi gidersekte flash göstercekmıs.

Flash tam bir işkenceydi zamanında bana. ASP bi yandan , HTML/CSS bi yandan , JAVASCRİPT bi yandan, ACTİON SCRİPT 3.0(FLASH) eksikti.

ya hocam bu sene biraz kafam karısık amacım bilişimci olmak zaten severek okudugum bir bölüm herşeyi ögrenmek istiyorum ancak bu sene dershane de başladı okulamı agırlık vercem, üni hazırlık mı çok zorlanıcak gibiyim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: drytea

quote:

ya hocam bu sene biraz kafam karısık amacım bilişimci olmak zaten severek okudugum bir bölüm herşeyi ögrenmek istiyorum ancak bu sene dershane de başladı okulamı agırlık vercem, üni hazırlık mı çok zorlanıcak gibiyim.

Ben birzat 11.sınıfta dershane gitmedim. 12.Sınıfta gittim :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.