Şimdi Ara

11 Yaşındaki Kızımın Sizlerden Bir Ricası Var :) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
5
Favori
62.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
312 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkür ederiz :)
  • ugur208 kullanıcısına yanıt
    Ne kadar doğru bir söz, teşekkür ederiz. :)
  • Amin, çok teşekkür ederiz. :)
  • Yolu açık olsun, güzel iş çıkarmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam şuan işim var okuyamadım ama yorumumu yaptım
  • Geleceği çok parlak.Her yazısını okuyup yorum yapacağım.Destek olalım arkadaşlar 11 yaşında yazarımıza
  • Kolye_Moda kullanıcısına yanıt
    Kim kazanıyormuş saatte binlerce dolar söyle bizde bilelim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir göz gezdirdim daha iyi wordpress temaları var hocam onlardan kurabilirsiniz.
    Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BearGyrlls -- 25 Temmuz 2019; 1:10:13 >
  • Ben kimim kısmını çok beğendim. Umarım hayallerin yakın zamanda hayal olmaktan çıkıp ete kemiğe bürünür. Dünyanın senin gibi insanlara ihtiyacı var. Başarılar ve yolun açık olsun.

• BearGyrlls kullanıcısına yanıt
    Bence gayet samimi bir tema.

• Konunun ilk sayfası çöp olmuş :)
    Edit.

Sinema Sever adıyla yorum bıraktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G1903K -- 25 Temmuz 2019; 1:41:4 >
  • Ulan yine birinin çocugu hasta galiba diyerekten korkarak tıkladım ama neyse ki öyle olmadı
    Yazıların bazılarını okudum ve çok hoşuma gitti, sonra daldım gittim ben o yaşlardayken ne yapıyodum diye düşündüm, bimden su alıp sattığım günler geldi aklıma ne alaka bilmiyorum ama yazayım dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkan1x -- 25 Temmuz 2019; 2:31:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HighDamagE

Hocam sadece 1. Bölümü okudum

Gerçekten annesi uzakta mı?
    Bunu ben de merak etmiştim,acaba gerçek mi kurgu mu diye

Bu arada sizi ve kızınızı tebrik ederim.Çok güzel bir çalışma içinde,başarılarının devamını dilerim...

• Hocam üniversiteye hazırlanan bir öğrenciyim kütüphanede falan da çalışırım oradaki çocuklara baktığımda sırf oyun oynamak için gelenleri bile görüyorum okuma alışkanlığından ziyade. Bunda aile etkisi çok büyük bence.Kızınızı böyle bilinçli yetiştirmeniz çok güzel açıkçası okuma sevgisi de var umarım çok çok iyi yerlere gelecektir. Küçük yaşta,anne baba olarak kitap okumayı gösterdiğinizden sizin yolunuzdan gelmiş Kardeşimize yazılarını çok beğendiğimi eğer pes etmezse ileride çok okunan bir yazar olacağını söylerseniz sevinirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bir Kedi Gördüm Sanki

Sağ ol hocam, olur da bir gün kitabı basılırsa Donanım Haber'e özel bir imza günü yaparız
    Wattpad için yazılarının çocuklara değil en az 15-20 yaşa hitap etmesi gerekir, wattpad'den çocuk kitabı okuyan yoktur sanırım. Ama yazmayı bırakmazsa ileride mutlaka deneyecektir.

Alıntıları Göster
    Wattpad'den 5,5 yaşındaki kızıma hikayeler okuyorum

Tam hatırlamıyorum;ama 1 ya da 2 yaşından itibaren her gece yatmadan önce bir kitap okuyoruz...Her ebeveyne tavsiye ederim,çocuklarına kitap okumayı...

• Çok teşekkür ederiz :)
  • Kovalenko kullanıcısına yanıt
    Daha sonra okumak için de uğrayın mutlaka
  • redbul_540 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederiz :)
  • 1 gram foton 1 kullanıcısına yanıt
    Larry Page, Sergey Brin, Eric Schmidt yani kısaca Google

Edit: Yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir Kedi Gördüm Sanki -- 25 Temmuz 2019; 12:45:26 >
  • BearGyrlls kullanıcısına yanıt
    Biz temaları gösterdik Betül bunu beğendi, henüz 1 hafta oldu hocam zaten bir süre sonra kendisi değiştirmek isteyecektir.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.