Şimdi Ara

11 Yaşındaki Kızımın Sizlerden Bir Ricası Var :) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
5
Favori
62.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
312 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Güzel dileklerinizi kızıma iletiyorum, çok teşekkür ederiz. :)
  • G1903K kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederiz. Betül zaman buldukça mesajlara yanıt veriyor, kendisi de ayrıca teşekkürlerini sunacaktır. :)
  • yorum attım hocam, vampir içeriğine devam etsin burdan da söylemiş olayım :)
  • Volkan1x V kullanıcısına yanıt
    :)) Çok şükür iyi, tüm çocuklar sağlıklı mutlu olsunlar inşallah.
    Hocam çocuk yaşta edinilen deneyimler ileride başarıya giden yolda basamak oluyor, benim de çocukken pazarda su satmışlığım var.
    Bazen mesire yerlerinde ya da pazarlarda tezgah açıp çocukların satış yapmasını sağlıyoruz ki hayatı güvenli bir şekilde deneyimlesinler.
  • itartar İ kullanıcısına yanıt
    :)) Teşekkür ederiz.
  • Tesla Hayranı T kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederiz, mesajınızı iletiyorum
  • itartar İ kullanıcısına yanıt
    :)) Wattpad'i yeniden inceleyeceğim
  • raphuss kullanıcısına yanıt
    Sağ ol hocam
  • Çocuklarınızı bu tür aktiviteler ile motive etmeniz mükemmel bir olay tebrıkler
  • ali.kose kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler :)
  • pazarçarı kullanıcısına yanıt
    :)) Hocam yoruma verilen yanıtlar mobilde böyle görünüyor, telefonu yan çevirdiğinizde düzeliyor. Wordpress'in tüm sitelerinde böyle mi yoksa düzeltilebilir mi bakıyoruz.
  • Kızınızı tebrik ediyorum. Yazım kurallarına uygun yazması beni şaşırttı doğrusu. Yaşı itibari ile. Gördüğünüz gibi ben bile o kadar düzgün yazamıyorum :) yorumumu yazdım lakin hikayeyi müsait zamanda gözden geçireceğim.

İyi günler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saylan kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler, sevgiler...
  • 11 Yaşındaki kız marka tescili olmadan alınmayan com.tr yi nasıl aldı onu anlamadım bir tek.
  • brndnz857 kullanıcısına yanıt
    Hocam kimlik bilgileri ile ad-soyad alabiliyorsunuz, marka tescili markalar için geçerli.
  • Yeni yazı eklendi :)
    Bu arada soranlar vardı, siteye Bültene Üye Ol eklendi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bir Kedi Gördüm Sanki

:)) Çok şükür iyi, tüm çocuklar sağlıklı mutlu olsunlar inşallah.
    Hocam çocuk yaşta edinilen deneyimler ileride başarıya giden yolda basamak oluyor, benim de çocukken pazarda su satmışlığım var.
    Bazen mesire yerlerinde ya da pazarlarda tezgah açıp çocukların satış yapmasını sağlıyoruz ki hayatı güvenli bir şekilde deneyimlesinler.
    "Başarıya giden yolda basamak" bu durum için iyi bir deyim olmuş
    İnsan, başka insanlarla iletişime geçmeyince herkesi kendi gibi sanıyor ve dünyayı toz pembe olarak görüyor. Hayatı güvenli şekilde deneyimleme konusunada yine güzel deyinmişsiniz, hiçbir kitapta veya görsel anlatımla edinilemeyecek bilgiler sahada daha kalıcı/etkili ve hızlı öğreniliyor, üstüne girişimcilik ruhu ekleniyor.
    Çocukken para tatlı geliyor alınan deneyimin farkında bile olmuyorsun ama ileride iş hayatına girince insan tanımada ve özgüven konusunda çok yardımcı oluyor.
    Aslında birkaç cümlenizin içinde çook cümleler yatiyor, kızınızın kime çektiği belli oldu

• Volkan1x V kullanıcısına yanıt
    Ne yaparsan yap armut dibine düşüyor

• Kızım bugün sizler için yazdı, hepinize teşekkür ediyor.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.