Şimdi Ara

11 Yaşındaki Kızımın Sizlerden Bir Ricası Var :) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
5
Favori
62.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
312 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sürü psikolojisi ile işim olmaz. Linç etmeye kalktı ya biri veya birileri herkes saldırmaya başladı. Tipik yurdum insanı deli akıllı kuyu misali. Yok yaş kaç, yok psikoloğa/psikiyatriste görün falan komedi laflar. Toplum içerisinde eleştireye açık olmadığımızın göstergesi. Yaşım 15 olsa ne olacak 75 olsa ne olacak.

Konu sahibi sen ilk önce okuduğunu tartıp anla ondan sonra yaşın kaç diye sual yönelt.

Baba olmuşsun fakat okuduğunu anlama sıkıntın mevcut.

Bu kadar yeter. Bu mesajı şikayet etmeyi lütfen ama lütfen unutmayın.

Eleştiriye açık olmayanlar ile tartıştığım zamanı daha önemli işlerime ayırmam gerekiyordu. Özür dile(mem) ...rim rim rim.

Mesajımda geçen olayı anlayamayanlar ile zaman kaybetmem hata. Kendi adıma kendimden özür diliyorum. Tanımadığım laf sokma çabasında bireylerden bırak özür dilemeyi selam vermem.

Ayrıca konuyu şikayet her kimse ellerine sağlık. İyi iş çıkartmışsın. Ellerin dert görmesin. Benim ilk mesajıma tercüman olmuş.

• okuyoruz :)
  • Hocam bu yazdıkları tamamen hayal mi yoksa yaşanıyor mu hayal degilse resmen akran zorbalığı görüyor gibi geldi bana

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yazılardan ziyade siteyi inceledim, emeğine sağlık tasarım gayet hoş ve göze hitap ediyor
  • Kardeşimizin gözlerinden öpüyorum yazıları çok güzel umarım ilerde ismini raflarda görürüz. Dh'den çok başarılı insanlar çıktı biri de neden Betül olmasın
  • sasomelih kullanıcısına yanıt
    :)) Hayal ürünü.
  • b00mbastic kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederiz :)
  • Şikayet edeceğim diyenler linçten korkup mesajlarını silmişler
  • Antares kullanıcısına yanıt
    :) Çok teşekkürler, sevgiler...
  • Kizinizi tebrik ediyorum bu yasta bu kadar beceri,masallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milletin çocuğu 11 yaşında neler yapıyor. Biz 11 yaşında malın tekiydik. Kompozisyon sınavlarında falan 10 satır yazıyı ite kaka zor yazardık
  • Çok güzel bir yorum/duaya denk geldim. Yavrularımızın yolu bahtı açık olsun, iyi insanlara denk gelsinler inşallah. Site içeriği çok güzel.

quote:

Merhaba Betul, sana Amerikadan yaziyorum. Allah ciktigin yolda seni mahcup etmesin. Karsina hep iyi insanlar ciksin, kaderin bahtin gulen yuzun gibi guzel olsun. Rabbim omur boyu gecim sikintisi yasatmasin sana. Hayirli bir evlat ol, Ana- baba, Akraba duasi kaderi degistirir sen Allah rizasi icin onlari kirma ve dualarini al. Omrun guzel gecsin kardesim. Uc kiz babasi bir takipcin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başarılar dilerim..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir ebeveyn olarak destek olmanız ne güzel bir davranış. Tebrikler blog acmaniz ve domain almaniz vs hoşuma gitti siteye goz attim. bi de küçük yazarimizin bir fotosu var mi nasıl biriymis, merak ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osiris34 -- 24 Temmuz 2019; 2:23:56 >
  • Bir mağazanın vitrininde duruyordum. Üzerimdeki resimde gökkuşaklarından arabalara kadar her şey vardı. Ama ilk günümde kimse beni almak istemedi. Ben biraz üzüldüm.

İkinci gün güzel bir kadın beni eline aldı ve incelemeye başladı. Yüzünde bir gülümseme vardı. Galiba beni beğenmişti. Biraz daha alışveriş yaptıktan sonra beni kasaya götürdü.

Güzel kadın, “Hediye paketi yapabilir misiniz?” diye sordu. Kasiyer, “Evet, yapabiliriz.” dedi.

Hemen ardından etiketimi çıkarıp beni süslü bir pakete koydu. Her yer karanlıktı, bu yüzden hiçbir şey göremiyordum.

Birkaç saat sonra çocuk çığlıkları duydum. “Aç, aç” diye bağırıyorlardı. O anda bir çocuğun doğum gününde olduğumu anladım.

En sonunda paketten çıkarıldım. Doğum günü meğerse ormanda kutlanıyormuş. 6 yaşındaki bir kız çocuğu beni eline aldı. Annesine götürdü. “Aslı yengem bunu bana almış. Ama işi olduğu için gitti.” dedi. Ardından köpek kulübesinin yanında duran hediyelerin arasına beni koydu. Arkadaşlarıyla top oynamaya gitti.

Aniden köpek benim kolumdan tutup kulübesine aldı.Çok korktum. Çünkü çamurlanmıştım.

Bir saat sonra doğum günü partisi bitti ve beni o çamurun içinde unuttular. Artık her zaman üzgündüm…

Kim bilir, ormandaki köpek kulübesinin içindeki çamurlu o ceket belki de hala oradadır.

Hayır ağlamıyorum gözüme 11 yaşındaki bir kızın yazdığı hikaye kaçtı

• Kızım 2. Sınıfa geçti. Okuma alışkanlığı kazandırmaya çalışıyoruz yaz tatilinde. Sıkmadan ve sıkılmasına sebep olmamaya çalışıyoruz.
    Kızıma da göstereceğim kızınızın yazdıklarını. Ebeveyn olarak önce sizi, özgüveni ve gayreti için kızınızı tebrik ederim.

• Com.tr nasıl aldınız, Bu arada Başarılarınızın devamını dilerim

• Yaşına göre güzel iş çıkarmış başarılar dilerim . Güzel bir eğitimle güzel bir kariyer yapma şansı çok yüksek . Umarım bahtı geleceği güzel olur eğitimiyle çok iyi şekilde ilgilenin . Selamlar küçük kardeşimize takdir ediyorum kendisini.

• omfarcan kullanıcısına yanıt
    Kızım adına çok teşekkür ederim :)
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.