Şimdi Ara

11 Yaşındaki Kızımın Sizlerden Bir Ricası Var :) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
5
Favori
62.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
312 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    çok teşekkürler.
  • cem650 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler...
  • mrsmrc kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederiz :)
  • HayatınıYaşayamayanAdam kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen önümüzdeki haftaya :)
  • Bir Kedi Gördüm Sanki kullanıcısına yanıt
    Bende aynısını düşundüm otoriter bir anne misin

Öyleysen ona küçük süprizler yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an pek vaktim olmadığından chrome'dan favorilerime ekledim sayfayı, en kısa sürede okuyup yorum yapacağım. Kızınıza başarılar diliyorum.

• HighDamagE kullanıcısına yanıt
    Yerine göre otariterim, çocukluğunun gerekliliği olan hiçbir konuda onu kısıtlamam ama sırf arkadaşları izliyor diye Çukur, Söz vb dizileri de oturup izlemesine izin vermem.
    Bazen bu tür kısıtlamalardan bunalıyor farkındayım. :/ Bol bol sarılır öperim, mutlaka her sabah okula giderken onu sevdiğimi söylerim, ara sıra o görmeden kalem kutusuna küçük mesajlar yazıp koyarım okulda görür :) Bir şekilde dengeyi kurmaya çalışıyorum hocam.
  • westberlin kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederiz. :)
  • 11 yaşında ve 1000den fazla kitap okumuş. Maşallah. Ne tür kitaplar bilmiyorum ama tebrik ederim. Gereğinden fazla okumanın göz sağlığını etkileyebileceğini de unutmayın lütfen.

• Hocam yaşın kaç bilmiyorum, umarım büyüdüğünde (ki büyümek yaşla ilgili bir durum değil) bugün yazdığın yorumları yeniden okursun. İşte o zaman benim neden öyle bir cevap verdiğimi anlayacağına eminim. Sevgiler...
  • Eve gidince bakıp yorum da yazacağım. Tebrik ederim kızımızı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • extra34 E kullanıcısına yanıt
    :)) 500 tanesini zaten 1. ve 2. sınıfta okudu, 1. ve 2. sınıf kitapları maksimum 48 sayfa yarısı resimlerle dolu hocam. Ama sayı olarak bakıldığın çok duruyor. :)
    Asıl 3. sınıf itibariyle okudukları kayda değer kitaplardı, örneğin Küçük Prens, Charli'nin Çikolata Fabrikası ve Çocuk Kalbi o yıllarda okumuş olduğu bazı kitaplar.

Göz sağlığını ne siz sorun ne ben söyleyeyim, doğuştan göz tembelliği vardı ameliyat oldu ve çok uzun süre tedavi gördü. Şu an iyi çok şükür.
  • YouTube kanali açıp hikayeleri orda kendi okusa daha güzel olur sanki. Belki kanal tutar kendi harçlığı çıkar

• Noxco kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederiz. :)
  • tekin-71 kullanıcısına yanıt
    Youtuber olmaması için elimizden geleni yapıyoruz :)) İleride görme engelliler için gönüllü olarak bir projede yer alabilir.
  • kızınıza yazma bize okuma fırsatı verdiğiniz için teşekkür ederim. umarım sizin gibi babalar çoğalır da çocuklarımızın hayal gücü çoğalır. ileri de her gün sizi gururlandırması dileğiyle
  • Bir Kedi Gördüm Sanki kullanıcısına yanıt
    Dünyanın en boş insanlarından biridir o, takmayınız. Pubg oyun konusunda küfürleşmiştim daha önce
  • Neden böyle itici aşağılayıcı bir yorumda bulunup insanların mutlu olmasını engelliyorsun? Beğeni yorum like Rt bunlar senin hayatında çok önemli bir yerdemi acaba neden bu kadar takıntı yapıyorsun. İsteyen like ister isteyen yorum isteyen cay corba sanane bundan.

Farkındamısın konuda bir çok insan mutlu ve sempatik davranıyor ama sen değilsin bir sağlık problemin olduğu konusunda ciddi şüphelerim var.

Psikologa görünmeni öneririm şiddetle hemde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgü®

Neden böyle itici aşağılayıcı bir yorumda bulunup insanların mutlu olmasını engelliyorsun? Beğeni yorum like Rt bunlar senin hayatında çok önemli bir yerdemi acaba neden bu kadar takıntı yapıyorsun. İsteyen like ister isteyen yorum isteyen cay corba sanane bundan.

Farkındamısın konuda bir çok insan mutlu ve sempatik davranıyor ama sen değilsin bir sağlık problemin olduğu konusunda ciddi şüphelerim var.

Psikologa görünmeni öneririm şiddetle hemde.
    Eminim öyledir. (:

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.