Şimdi Ara

110 kilo asosyalden 79kg sosyal biriyim (72 olmuş) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
275
Cevap
44
Favori
10.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tek başınamı gittin spora falan herşeyi tekmi yaptın
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLiqht

Hayat kısa ve her an ölme ihtimalin var.Hayat yaşamak için bile bunca kısayken,neden yapmak istediklerimizi yapamayalım,neden mutlu olamayalım ve en önemlisi,neden kendimiz gibi olamayalım sorusunun cevabını vermişsin.Eğer bir kızla konuşmak istiyorsanız ve "elalem ne der",kız tokat atar,bağırır,konu bulamam diye düşünüyorsanız,tekrar düşünün.Bunca kısa hayatta bir insanla iletişime geçip onunla iki laf etmenin bir zararı olmaz,olmamalı,sonuçta laf atmıyorsunuz,taciz etmiyorsunuz,kötü bir şey yapmıyorsunuz,altı üstü konuşuyorsunuz.Hayat kısa ve yapmak istediğiniz tüm çılgınlıkları yapın ki,ölürken keşke demeyin.Konuyu açan kişi bu hale geldiyse muhtemelen yaşadığı acı olay ve tecrübelerle bu hale geldi,yine de bu duruma gelmek cesaret,azim ve bilinç ister,tebrikler,hep mutlu,hep kendin gibi kal :)

aynen bende bu durumun fakındayım. insanların düşüncelerini kafaya takmadan yaşıyorum. Hayat güzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tebrikler kardeş hayatında başarılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: CMKNTR

tek başınamı gittin spora falan herşeyi tekmi yaptın

evet. Başkası sporuma katılınca dalgaya alınıyor düzgün çalışılmıyor ve yemek konusunda da çok yardım aldım diyemem daha çok ailem yemekte yanımda olamadı diyeyim. Kendimi tuttum gerektiğinde yemiyeceğim diye

• Helal sana kardeşim... Zamanında biz de bu yolları teptik... 109 kilodan 75 kiloya bisiklet sürerek, meşhuuuur 3 beyazı bırakarak vermiştim. 9 ay gibi bir sürede hem de... İnsan kendini çok başka hissediyor....
  • Amerikadaki o japon olmasa hala asosyalmişsin demekki. O japonlar irtibatı koru. Bu arada dhde böyle avm de kaçak piyano çalan bi eleman vardı o sen miydin ?

• 'Bulut Taşçı' DH İfşa team iş başında

https://www.facebook.com/thevista?ref=ts&fref=ts

Bu arada tebrik ederim seni.
  • İraden ve azmin için tebrik ederim seni genç kardeşim,maşallah zımba gibi olmuşsun.
    Diğer kardeşlerimize örnek olması dileği ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bottom feeder

No woman no cry kadin yok dert yok demek degil lan.

Şarkıdaki manası o değil ama o şekilde kullanabilir ingilizce sonuçta.
  • her şey para ! New York'a gitmek para, fitnessa gitmek para, kızla sevgili olsan bir yere götürmeye kalksan para, bari giyimin tarzın iyi olsun desen o da para !

• new yorka gidip capon manita yapmis :( emdin mi bari?

• çok değişmişsin

• dostum ben de kiloluyum da veremedim bir türlü. Fitness ve Boksa yazılacağım başka yolu yok herhalde.
  • Kilo problemi olan arkadaşlara P90 ve P90x i araştırmalarını tavsiye ediyorum. Evde sadece bir barfiks demiri (ortalama 30TL) yoga matı (10 tl) Direnç Lastiği ya da Ağırlık (15-30 tl) başka hiç bir şey kullanmayarak mükemmel bir fiziğe kavuşabilirler.

Hiç bir şey kolay değildir, değişim her zaman zor ve sancılıdır. Bu zorlukları azimle aşarsanız mükafatınız ise kesindir. Konuyu açan arkadaş, eski halin ile yeni halin bambaşka iki insana ait sanki. Tebrik ederim seni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulutlwl

quote:

Orijinalden alıntı: alemci83

Tebrik ederim mükemmel bir başarı ancak sabit kiloda kalmak önemli mesela ben Geçen sene şubat ayında 127 kiloydum ve senin gibi asosyal biriydim diyet spor ile haziran ayında 95 kilo ile girdim yani 4 ayda 32 kilo verdim,ondan sonrada bi 3-5 kilo daha vermissem o kadardır sonra kendimi biraz bi bıraktım bi kerecik şunu yiyim şunu yiyim dedim eylülde 110 kilo olmuştum şuan ise 116 :) yani yaptıklarımın hepsi boşa gitti umarım ileride benim gibi sıkıntılar yaşamazsın

Sporu bıraktın mı kiloyu alırken peki?

Hayır sporada bir süre daha devam ettim +10 kilo aldıktan sonra bırakmak zorunda kaldım acaba spor yapıp acıkıyor muyum dedim kendi kendime :D durum ortada şuan yeniden başlıcaz bakalım :)sen kaç ayda bu kiloyu verdin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Le Citoyen

Amerikadaki o japon olmasa hala asosyalmişsin demekki. O japonlar irtibatı koru. Bu arada dhde böyle avm de kaçak piyano çalan bi eleman vardı o sen miydin ?

daha oncede kacak girip turkish marchi calmistim ama onu paylasmadim sanirim, onun disinda mcdonaldstan kuru fasulye isteme vineim vardi binlerce begeni almisti. youtubede bulabilirrsiniz o videoda da sismandim .D
  • quote:

Orijinalden alıntı: CriminaI

'Bulut Taşçı' DH İfşa team iş başında

https://www.facebook.com/thevista?ref=ts&fref=ts

Bu arada tebrik ederim seni.

profilim gizli degildi./, sagolun

• quote:

Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZ

Kilo problemi olan arkadaşlara P90 ve P90x i araştırmalarını tavsiye ediyorum. Evde sadece bir barfiks demiri (ortalama 30TL) yoga matı (10 tl) Direnç Lastiği ya da Ağırlık (15-30 tl) başka hiç bir şey kullanmayarak mükemmel bir fiziğe kavuşabilirler.

Hiç bir şey kolay değildir, değişim her zaman zor ve sancılıdır. Bu zorlukları azimle aşarsanız mükafatınız ise kesindir. Konuyu açan arkadaş, eski halin ile yeni halin bambaşka iki insana ait sanki. Tebrik ederim seni.

sagolun.
  • Senin verdiğin kadar kiloyu ben de verdim. 1.75 boya 90 kiloydum, 1.78-1.80 boya 59 kiloya düştüm. Çok zayıf olduğumu fark ettim ve 65-66 kiloya çıktım. Ben de aynen her yönümle evrim geçirdim senin gibi. Tebrik ediyorum seni :)

• Baya şaşırdım yeni fotoğrafını açınca helal olsun.
    Ama ben sosyallik çevre edinme vs konularda kiloyu hiç dert etmemek gerektiğine inanıyorum mesele özgüven.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.