Şimdi Ara

110 kilo asosyalden 79kg sosyal biriyim (72 olmuş) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
275
Cevap
44
Favori
10.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Oooo hll qnq
  • basenler hala az da olsa duruyo kusursuz bi vücudum yok. Kardiyo çok yaptım 40 dk koşu bandı diğerleri 15-15dk vs..
    Ve herkese teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tebrikler. Yeni hayatında başarılar.

Bende de bi göbek var o gitse keşke. Tabii böyle demekle olmuyor üniversite yüzünden gidemiyorum fitness/body'e. Umarım kısa zamanda gidecem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Afferin. Ben de Antalyalıyım. 186-83 kiloyum fitnessa gidiyorum da sürekli ağzımda bişey olsun istiyorum. Sürekli şekerli sıvı tüketiyorum ve evde hep bir çikolata ya da kuruyemiş var yani kalorili atıştırmalar. Eminim bu sorunu sen de çekmişsindir. Nasıl aştın ?
  • Tebrik ederim, aklıma bu gelince yapayım dedim.

110 kilo asosyalden 79kg sosyal biriyim (72 olmuş)
  • helal lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: nurborden

Afferin. Ben de Antalyalıyım. 186-83 kiloyum fitnessa gidiyorum da sürekli ağzımda bişey olsun istiyorum. Sürekli şekerli sıvı tüketiyorum ve evde hep bir çikolata ya da kuruyemiş var yani kalorili atıştırmalar. Eminim bu sorunu sen de çekmişsindir. Nasıl aştın ?

Bütün hepsinin zararlarını öğrendikten sonra artık soğuyorsun. 4 aydır sofrada kepekli ekmek bile yemiyorum mesela. Ama dün de whopper menü yedim. Kendimi kilo verirken hiç sıkmadım psikolojimi etkiler diye. Ne zaman canım istese ( tabi abartmadan ) arada bi yerdim yani. Süreden sonra hic istemiyor

• sismanken ne kadar cirkinmissin len

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Cavor

vay tebrikler arkadaşım yakışıklı olmuşsun kilo verince.

Sağol bro :D

• Tebrik ederim mükemmel bir başarı ancak sabit kiloda kalmak önemli mesela ben Geçen sene şubat ayında 127 kiloydum ve senin gibi asosyal biriydim diyet spor ile haziran ayında 95 kilo ile girdim yani 4 ayda 32 kilo verdim,ondan sonrada bi 3-5 kilo daha vermissem o kadardır sonra kendimi biraz bi bıraktım bi kerecik şunu yiyim şunu yiyim dedim eylülde 110 kilo olmuştum şuan ise 116 :) yani yaptıklarımın hepsi boşa gitti umarım ileride benim gibi sıkıntılar yaşamazsın

• quote:

Orijinalden alıntı: alemci83

Tebrik ederim mükemmel bir başarı ancak sabit kiloda kalmak önemli mesela ben Geçen sene şubat ayında 127 kiloydum ve senin gibi asosyal biriydim diyet spor ile haziran ayında 95 kilo ile girdim yani 4 ayda 32 kilo verdim,ondan sonrada bi 3-5 kilo daha vermissem o kadardır sonra kendimi biraz bi bıraktım bi kerecik şunu yiyim şunu yiyim dedim eylülde 110 kilo olmuştum şuan ise 116 :) yani yaptıklarımın hepsi boşa gitti umarım ileride benim gibi sıkıntılar yaşamazsın

Sporu bıraktın mı kiloyu alırken peki?

• Cidden helal olsun kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^^Evo^^

Cidden helal olsun kardeşim.

Eyvallah :D

• No woman no cry kadin yok dert yok demek degil lan.

• Bende antalyadayım.Bu arada helal olsun
  • helal olsun lan,baya bir çirkinmişsin,son fotoda on numara çıkmışsın kardeşim.
  • Darısı tüm asosyallerin başına.

• bulutlwl kullanıcısına yanıt
    Hayat kısa ve her an ölme ihtimalin var.Hayat yaşamak için bile bunca kısayken,neden yapmak istediklerimizi yapamayalım,neden mutlu olamayalım ve en önemlisi,neden kendimiz gibi olamayalım sorusunun cevabını vermişsin.Eğer bir kızla konuşmak istiyorsanız ve "elalem ne der",kız tokat atar,bağırır,konu bulamam diye düşünüyorsanız,tekrar düşünün.Bunca kısa hayatta bir insanla iletişime geçip onunla iki laf etmenin bir zararı olmaz,olmamalı,sonuçta laf atmıyorsunuz,taciz etmiyorsunuz,kötü bir şey yapmıyorsunuz,altı üstü konuşuyorsunuz.Hayat kısa ve yapmak istediğiniz tüm çılgınlıkları yapın ki,ölürken keşke demeyin.Konuyu açan kişi bu hale geldiyse muhtemelen yaşadığı acı olay ve tecrübelerle bu hale geldi,yine de bu duruma gelmek cesaret,azim ve bilinç ister,tebrikler,hep mutlu,hep kendin gibi kal :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: grkm1

Sonunda forumda açılan bi başarı konusu

Sen kimsin niye beni her konuna cagiriyon bobrekcimisin la sen

• Helalsin süpersin örnek alınası bir değişim

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.