Şimdi Ara

110 liraya kadar kullanışlı çanta tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar şuan 18-55 ve 50mm 1.8 lensim var üçgen çantam vardı 50mm alınca daha üst bi çantaya geçme ihtiyacı duydum sırt çantası düşünüyodum seyehat ederken kıyafet veya laptop ve ekipmanımı koyabilceğim türden fiyatları çok uçuk geldi bana açıkçası yine sırt çantası araştırıyorum ama sadece ekipman konulcak türden 2-3 ürün var kafamda:
    İlk ürün meşhur canon 100eg 3bölmeli omuz çantası çok kullanılıyor hala satılıyor 50-70lira arası fiyata alabilirim onu 50mm body ve 18-55 ile çok rahat sığıyor 1lenslik te yer kalıyor ama kullanışlılığı tartışılır şuan bana kullanışlı gelcek ama ekipman büyütünde başka çanta almak zorunda kalcam bunun olmasını istemiyorum ama hiç bişey bulamassam bu çantaya yönelcem

Kafamdaki ikinci ürün ise canonun şuan bulmakta zorlandığım ürünü 300eg sırt çantası onunda 3 bölmesi var ama sırt çantası olması daha iyi diye düşünüyorum o ise 100 liraya bulunabiliyor bu farka değermi emin değilim.

aklımdaki üçüncü ürün ise kocaman bir sırt çantası pdx üretimli kıyafet ve ekipman sığdırabilceğim bi çanta linkini aşağı ekliycem 90lira fiyatı var açıkcası ürünü resimlerden beğendim şuan ki üçgen çantamda pdx üretimli ama 90lira verceğim bu ürün kalitelimidir emin değilim diğer 2 çanta canon üretim olduğu için gözüm kapalı alırım kalitesinden şüphem yok ama bu çanta ne kadar kalitelidir ne kadar süre idare eder ve en önemlisi ekipmanımı korurmu bunu bilmiyorum başka alternatifler varsa önerilere açığım bu çantanın linki:

• Hocam Aşağıdaki Çantayı öneririm. Mediamarkt ta incelemiştim çok hoşuma gitmişti

http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_petr%C4%B1x-pc-1106-foto%C4%9Fraf-makinesi-s%C4%B1rt-%C3%A7antas%C4%B1-1125607.html
  • Forumu hocamdan çok temiz canon bag 300eg aldım arkadaşlar çanta olarak kullanışlı geldi henüz dışarda kullanmadım ama bölmeleri olsun açılış tarzı olsun rahat bence güzel bi çanta seyehat durumunda çok işime yarıycağını söyleyebilirim şehir içinde çekim yapcağım zamanlarda yine üçgen çantamı ve tek lensimi alcam yanıma tavsiye edebilceğim bi çanta canon üretmiş sonuçta yan sanayi üreticiler değil iyi forumlar.
  • Aliexpress veya Gearbest'ten bakabilirsin Turkiye fiyatlari gercekten cok ucuk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.