Şimdi Ara

1100-1300 arası otomatik araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İki haftadır İzmir'deki bayilerin bazılarını gezdim. Bütçeme uygun olarak İ20 ve Clio dışında hoşuma giden birşey bulamadım. Ama internette otomatik SuV olarak Mg zs, Citroen C4, seat arona gibi araçlar gördüm 1200-1300 arasında.. Bunlarin arasında tasarim ve yakıt olarak en çok C4 feel bold paketi, sağlamlık ve donanım olarak da arona style plus hoşuma gitti. Bu arada SUV almak zorunda değilim. Ama 1200 ü geçeceksem SUV almak daha mantıklı geliyor.

Tavsiye verebilirseniz bu hafta ya da haftaya araç almayı planlıyorum 🙏

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtefem -- 1 Aralık 2024; 18:59:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• C4 tercih ederdim ben sahsen. İ20 ve clio’ya gore daha genis ve konforlu olur. Donanimi da yeterli seviyede. EAT8 sanzimani harika zaten, 1.2 motorunda 2024 modelinin kayiisi hala yagda mi calisiyor bilmiyorum ama sifir km olacagi icin duzenli bakimla o da sorun cikarmaz. Diger seceneklere bakmazdim bile. Satis rakamlarina da yansıyor zaten bu tercihler.

• Neor21 N kullanıcısına yanıt

Öneri için teşekkür ederim. Şu an kampanyalı fiyat alan var mıdır acaba C4 için?

• kurtefem K kullanıcısına yanıt
    İ20 ve clio’nun 2. Eli daha iyi. C4 almazdım ben. Bir ara üretimden bile kalktı. İstikrarsız bir firmanın istikrarsız bir modeli.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt

Bayon tavsiye eder misiniz hocam

• sinan943 S kullanıcısına yanıt
    Hiç bir fikrim yok ama hyundai için i20 tavsiye ederim. 2. Eli çok iyi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mg zs nasıldır? Listesi 1300. Eğer stokta varsa o da belki 50-100 indirimle alınabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir de mokka edition olabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.