Şimdi Ara

1100T mi G3258 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anakartım 1100t destekliyor 450 watt 8gb ram 1tb hdd elimde var

2.el x6 1100t mi yoksa sıfır g3258+anakart mi ?

ekran kartı ise R7 265 düşünüyorum. PSu kurtarır mı ?

• Sistem parçalarınızı marka model olarak biraz daha detay vererek belirtirseniz tavsiye vereceklerin ufkunu açarsınız. Mesela o 450w 300watt bile olmayabilir veya çoğu 600w diye belirtilen güç kaynağından iyi olabilir. Duruma göre ekran kartı kullanılabilir/kullanılamaz diyebiliriz

Ekleme: Soğutucunuz var mı? Anakartınızın modeli ne? 1100Tyi kaça alacaksınız? Pahalıysa yeni anakart önermek daha mantıklı çünkü. İleriye yatırım olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CVenturas -- 18 Mayıs 2015; 8:59:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CVenturas kullanıcısına yanıt
    450watt gerçek hocam onda sorun yok

1100t 2 elde 230tl gibi bir fiyatı var g3258 de o fiyat sanırım birde anakart masrafı var r7 265 de alınacak diye anakart değişimine pek sıcak bakmıyorum. Fakat psu yetmezse sıfır işlemci anakartta alırım artık
  • nemta46 kullanıcısına yanıt
    Phenom x6 1100T alin 6 Cekirdekli ileriye donuk bir islemcidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1100t eski bir işlemci olsa dahi g3258 gibi bir işlemciden çok daha güçlü olduğuna emin olabilirsiniz. multi threaded uygulamalarda fark bariz belli olur.
  • Bileşenleri yine belirtmemişsiniz. Gerçekse 280x bile yeter ama ne kadar gerçek hala belirsiz. Anakartınız overclock yapmaya müsait kendini soğutan yakışıklı bir şeyse 1100Tyi gıdıklayıp tek çekirdek performansını bariz artırabilirsiniz. Sonuçta oyun oynayacaksınız ve tek çekirdek performansı önem teşkil ediyor. Stock hızı yanlış değilsem 3.3GHz. 4GHzde stabil kullanan çok. 4 olmasa da 3.8 3.9 mutlu eder. 230 lira çıktığı yıla göre fazla fakat vereceği performans olarak düşünürsek fazla değil. Pazarlık yaparak alınabilir. Overclock dedim bunun için kasa da üzerindeki fanlar da önemli. Soğutucu var mı yok mu cevabı hala yok. Ben bunları bilmeden tavsiye veremiyorum. Verebilen birisi varsa arkadaşa o yardımcı olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    1100 t dediğin işlemci bu gün fx 8350 ile kafa kafayadır ne 3258 i kardeşim dalga mı geçiyosun 3258 860k ya rakip olamaz ancak csgo lol gibi çift çekirdek gücüne dayalı oyunlarda işe yarar onun harici tırt katılan olur olmayan olur ama durum budur 1100 t nerdee 3258 nerde ford cargo ile scania gibi bişey
  • corsair 450watt gerçek olduğunu düşünüyorum. amd o.c yapma gibi bir düşüncem yok fakat g3258 de o.c ile i5 seviyesine çıkıldığını duymuştum.
  •  1100T mi G3258 mi?
    Sonradan işlemciyi değişirim i5-i7 alırım diyorsan g3258 al oclersen r7 265 ile idare edersin ( Gta 5 ve bf4 online da durum nolur bir fikrim yok )
    İşlemci değişmem bir aldımmı kullanırım diyorsan phenom x6 1100T al.

Bendede x6 1100T ve r9 270 var Psu'm 12 V kanalından 410 W güç veriyor ve sisteme yeterli geliyor. Senin 450W corsair dediğin Corsair builder yada Vs450 ( İkiside aynı şey olabilir:) ise o psularda 12 V kanalında 400W civarı verebiliyor yani bu dediğim Psular ise yeterli gelir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.