Bildirim
111,25 TYT // 78,75 AYT // Sıralama ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
up -
Medipol uluslararsı ile koç tıpı deneyin tercih listemizde
2sinde de Harvard tıpta ilk derslerini alıyorsunuz. Amerika da doktorluk garanti hem de okurken 7binden fazla bursunuz kesin hayırlı olsun şimdiden
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ben de ikisinden birini istiyorum zaten.Teşekkür ederim vakit ayırıp cevap verdiğiniz için -
Öd
Kardeşlerim merhabalar benim de kardeşim girdi de ben geçeli çok uzun yıllar oldu bu yoldan meslektaşlarıma kolay gelsin şimdiden
Tyt
Türkçe 5 yanlış
Sosyal 4 yanlış
Fen 1 yanlış
Mat ful
Ayt
Biyoloji 3 yanlış kalanı doğru
Diploma notu 96.18 4 yıl ortalaması ne olur sizce ilk 6000 gelir mi
5k -
1.5-2k gelir gibi hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
up
up
up
2k -
Hocam medipol biliyorum da koç tıp öyle bir burs vermiyor bildiğim, link var mı?
üstelik Harvard tıpta ilk dersleri alma meselesini açar mısınız? -
hocam sıralama tahmini için çok yanlış yere gelmişsiniz burada fulleseniz bile 10k oluyorsunuz bazılarına göre ama tebrik ederim çok güzel yapmışsınız umarım istediğiniz yer gelir -
haklısınız hocam,teşekkürler :)
Teşekkür ederim hocam 👍 hadi seksin 4 5k olsun inşallah olur
Burs olayı hakkında aydınlatabilir misiniz? Ben tıp istemiyorum mühendislikte mümkün mü acaba?quote:
Orijinalden alıntı: Ankaratıplı
Medipol uluslararsı ile koç tıpı deneyin tercih listemizde
2sinde de Harvard tıpta ilk derslerini alıyorsunuz. Amerika da doktorluk garanti hem de okurken 7binden fazla bursunuz kesin hayırlı olsun şimdiden -
Bu sene fulleyen 2000 kişi vardır zaten. Seninki de 5-6 bin aradı gelir
hocam medipol 5k veriyor 1500 de devlet bursu 6.5 yapıyor ondan bahsetmiş muhtemelen. Mühendislikte mesela odtüde okursanız 2000 okul veriyor, 1500 de devletten alıyorsunuz 4k gibi bir miktar almış olursunuz ayrıca herhangi bir vakıf da size mutlaka burs verir yaklaşık 5k geliriniz olur. Odtünün tek kişilik yurtlarında da bedava kalıyorsunuz ayrıca, mükemmel imkanlar var. adayogrenci.metu.edu.trBaşarı Bursları | ODTÜ Aday Öğrencihttps://adayogrenci.metu.edu.tr/ankara/burs-olanaklari
Odtü hakkında bilgim olduğu için odtüden bahsettim bu arada, diğer üniversitelerde de muhtemelen böyle imkanlar vardır
Benzer içerikler
- ankara deneme sınavı yapan kurumlar
- acil doktoru maaşı
- msü sıralama hesaplama
- dışişleri meslek memuru maaşı
- matematik mühendisliği maaş
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X