Şimdi Ara

112 gün kala tıp (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
4
Favori
6.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence elinden geleni yap zaten mezuna kalacam bu sene olmayacak dersen performansın düşebilir. Başarılar

• 112günkalatıp 1 kullanıcısına yanıt

neyime tilt oldun? orda yazdığım şeylerden ne yanlış bi söylesene?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orada sene başından beri çalışan insanlar keriz değil demişsiniz ama benim şu an çalışmaya başlamam onları keriz yerine koyduğum anlamına gelmiyor bu cümleniz beni tilt etti görüşlerinize yanlış veya doğru demiyorum herkesin görüşleri farklı olabilir tabii ki
  • Bugün çalışmaya pek fırsatım olmadı kamp-2 yi bitirmeliydim ama bitiremedim kaldırma kuvvetine çalıştım sorularını çözdüm ,fizik kısmını ve mat kısmını bitirdim ölü bir gün oldu benim için saat beşte kalkıp tamamlamaya çalışacağım
  • Hocam elinden geleni yap bence de bu sene olmaz ama 80-50 civarı yapıp mezuna kalırsın istikrarını bozmazsan 100-70 fazlası bile olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam tekrardan mezuna kalmak istemiyorum çalışmadığım halde bu cümleyi kurmam gülünesi ama kalan günlerde en azından yapabilirim diye düşünüyorum mezunluk şu an aklımın ucundan bile geçmemeli daha çok odaklanabilmek için
  • Kamp 2 dün bitti
    Bugün geometriden testler çözeceğim üçgenler dörtgenler karışık bir şekilde geometrim bayağı kötü geliyor çünkü
  • Geometriye çalıştım full bütün gün ve bir daha asla bir günde tek bir derse çalışmama kararı aldım en az çalıştığım gün bugün oldu sanırım kronometre 5.46 yı gösteriyordu
    Yarın kamp 3 ü ve limitten kalan testlerimi çözeceğim vaktim kalırsa tunç kurttan fonksiyonların kalan kısmını bitirmeye çalışacağım
    Uyku yöntemi olarakta farklı bir şey deneyeceğim şimdi uyuyup saat 4 te kalkıp gün içinde şekerlemelerle devam etmeyi düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 112günkalatıp -- 10 Mart 2021; 0:50:6 >
  • Kanka benim gibi 22.00’da yat 05.00’da kalk sonra bana teşekkür edersin.
  • +1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 te kalkmak hiç iyi bir fikir değilmiş zaten hocam deli gibi uykum geliyor
    günde 6 saat uyuyorum 23.00-05.00 arası denerim bugün

Niye dörtte kalkıyorsun kardeşim ne mantığı var? Allasen şu Instagram'daki boş boş motivasyon sayfalarına bakıp "04.00'da kalk, kitap oku, spor yap, zengin ol..." muhabbetlerine bakıp kendinizi saçma sapan işlere sokmayın. Yedi saat uyu kafan dinç olur. Altı saat uyursan öğleden sonra mal oluyorsun çay-kahve içerek ayakta durursun. Akşama doğru da kafeinden dolayı çok kalitesiz bir uyku uyursun bu böyle gider. Aşağıya geçmişte açtığım bir konunun linkini bırakıyorum ona bir göz atın. Şimdi beş saat uyuyorum zımba gibiyim diyenler de çıkar gelir o da onun yapısı.

https://forum.donanimhaber.com/uyku-araligi-hakkinda-tecrubelerim--146766105

• Baktım konunuza hocam dediğiniz gibi bünyeden bünyeye değişiyor ben birkaç gündür 6 saat uyuyorum alıştım o yüzden motivasyon için değil kral amacım molalarımı uykuyla geçirip boş zaman yaratmaktı ama şu an hiç iyi gitmiyor
  • Dün kamp-3 ü bitirdim fonksiyonlara zamanım kalmadı erken uyuduğum için sabah beşte kalktım fonksiyonların kalanını tunç kurttan izledim bitirdim bugünlük bu kadar günün geri kalan kısmında çalışamayacağım yarın fonksiyonları 3 4 5 ten temizleyip kamp 4 ü bitirmeyi düşünüyorum
  • Neredeyse 1 haftadır doğru düzgün ders çalışmıyorum bugün 3 4 5 in fonksiyonlar testini tamamladım sarmal pusula deneme 2 yi çözdüm
    Türkçe 29.5 net
    Sosyal 15.5
    Matematik 28.25
    Fenden 8.75 netim var
    Türkçede 5 yanlışım dilbilgisinden çıktı bir an önce çalışmalara başlamalıyım
    Matematikte mantık ikinci dereceden denklemlere çalışmalı ve geometriye yoğunlaşmalıyım
    Fende sadece çalıştığım kısımları yapabildim
    Sosyalde 4 sorum sadece coğrafyadan gitti
    Coğrafyaya çalışıyorum aslında ama hiçbir şey anlamıyorum

Derslere birden yoğun bir şekilde asılmak bende ters tepti ama çalışma alışkanlığımı kazandım sayılır ya da hala düzeni oturtamadım yarın göreceğim bunu şimdi deneme analizi yapıp erkenden uyumayı düşünüyorum
    Bir de 1 hafta boyunca her gün 5 te kalkma challenge uygulayacağım bir hafta sonunda bünyemi alıştırabilirsem sınav sonuna kadar bu şekilde devam ettirmeyi düşünüyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Ben her gün beşte kalkıyorum yarın uyandırayım seni.
  • Aslında süper olur hocam böylelikle sorumluluk bilinciyle kalkmakta daha az zorlanırım

Yarın uyanır uyanmaz buraya mesaj atacağım bildirimi açık tut telefon dülülü dülülü yapsın.
  • Sınava hazırlanan arkadaşlara 2 kere girmiş biri olarak şunu söyleyim ben bu zamanda şu kadar neti yapıyorum sınavda şunu yaparım yapacağım demek ve ya 120 gün kalmış netlerim bu tıp olur mu demek de yanlış

Diş ve Tıp isteyen arkadaşlar için de şunu söyleyim ikiside inanın çok zor çevreme bakıyorum bizim bölümleri okuyan arkadaşlar hep bir çalışma içinde durmadan bitmeden yorucu stresli diş fakültesi preklinik lablarında özel devlet fark etmeksizin öğrenci ezilir hep mobingden intihar eden intörn doktor oldu bu ülkede tıp ve dişi para için yazmayın lütfen okurken parası batsın keşke yazmasaydım dersiniz
  • Mr.Dental M kullanıcısına yanıt
    Hocam o soruyu yaklaşık iki hafta önce sormuştum sanırım ilk mesajımı düzenlemeliyim o an karamsar düşüncelere sahiptim sordum

çevremde tıp diş okuyan yakından gözlemlediğim birçok öğrenci var evet okuması zor bölümler bunun farkındayım ve parası için yazmayacağım hocam tabii kazanırsam

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.