Şimdi Ara

112 gün kala tıp (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
4
Favori
6.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sizin için ve buradaki tüm arkadaşlar için en iyisini diliyorum zor bir süreç ama pişman olacağınız bir bölümü yazmayın ben kırık obp ile kazandım zar zor ilk sene mühendisliğe yerleştiğim için iyi çalışmalar dostum her şey gönlünce olur umarım
  • Mr.Dental M kullanıcısına yanıt
    Evet hocam çok haklısınız pişman olmak en kötüsü çok isteyip pişman olan birçok öğrenci var ama ben öyle olacağımı düşünmüyorum ayrıca teşekkür ederim umarım sizin içinde her şey isteğinizce olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hocam ben 50 tyt yapıyorum 20 ayt
    ilk 3k hedefliyorum, odtu ee. umarim kazaniriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam dün 12 ye kadar ders çalıştım uykum gelmeyince 6 da kalktım o yüzden bugünlük böyle oldu

• Nasıl gidiyor doktor bey? Motoru yakmadın inşallah?
  • Ahahah hitap şeklin çok hoşmuş hocam teşekkürler iki haftadır pek çalışamıyorum korona kapmıştım ilk hafta kötüydü bayağı bir ara kendimi iyi hissedince çalışmaya başladım sonra daha da kötüleştim şu an atlattım gibi bugün toparladım biraz yarın çalışmalara tam gaz devam edeceğim hatta şimdiden başlamalıyım diye düşünüyorum korona tüm planlarımı altüst etti

• 112günkalatıp 1 kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun kardeşim. Elinde olmayan sebeplerden dolayı kendine kızma. Kalan sürede yapabildiğinin en iyisini yap artık sonuç ne gelir nasip kısmet. Olmazsa seneye tekrar denersin. Zaten tıp bölümünün yaş ortalaması yüksek. Dediğim gibi 2 ayda her konuyu görüp üstüne bir kaynaktan da sorularını çözersin. Tabi bu günlük en az 13-14 saatlik çalışma demek. Kalan son ay da deneme atarsın. Daha önce yapılmamış olması hiç yapılamayacağı anlamına gelmez. Bak şu 1.2 milyondan 20k yapan elemanı görmüşsündür. İnsan kafaya koydu mu bir şekilde yolunu buluyor.
  • Teşekkür ederim ,haklısın hocam dün akşamdan beri ders çalışıyorum belki olmayacak bilmiyorum ama belki de olur bunu da bilemem şu an yeterince çaba sarfetmekten başka yolum yok
    onu görmüştüm umarım bu konunun başlığını da başarı günlüğü diye değiştirebilirim bir gün sağol hocam mesajınız çok iyi geldi

Hocam sakın canınızı sıkmayın.Ben de en son tytde 76 net yaptım fakat ama aytde çok ilerledim.Ayt 12.sınıftan modern atom ve dalga kaldı,11’den ise yüzeysel olarak %70 biliyorum.Ayt kimyada bilgilerim kimya ve elektriğe kadar %80.Ayt biyolojide sadece genden proteine ve fotosentez hallettim.Sizin feniniz zayıf sadece benim de fende biyolojim sizin ki gibi.13 net geliyor bu net biyolojisiz oluyor.76 neti de yetiştirmemekte geliyor matta bazı eksikliklerim var ve yavaşım ama hızlanacağız umarım.Canınızı sıkmayın en son çözdüğünüz denemede 81 neti görmüşsünüz.Bu üsttekiler kulak asmayın olmazmış diye

Hocam canınızı sıkmayın en son çözdüğünüz denemede 80’li netleri görmüşsünüz.Ben de en son çözdüm 76 net yaptım.Sıkıntım yetiştirememe sıkıntısı.Bunu ikimizde çözerim hocam umarım.Fende sizin gibiyim biyolojim 0 ona rağmen 13’lü netlerdeyim.Türkçe de yakınız hocam sosyalde 10 net geliyor.Matta yetiştiremediğimden ve konu eksiğimden kötü yapıyorum

Ben sadece matematiği sevdiğimden dönem başından beri ayt mat çalıştım nerdeyse.Şu an türevdeyim

Hocam ben de bu başlığa ne yaptığımı her gün yazıyorum.

• Geçmiş olsun hocam şimdi gördüm korona olduğunuzu. Pes etmeyin devam edin yardımcı olabileceğim bisi olursa pm hep açık

• Sucukluyumurta1 S kullanıcısına yanıt
    Hocam geçen sene tıpatıp aynısı benim başıma da gelmişti 'bu saatten sonra çok geç' bu cümleyi o kadar çok duymuştum ki bırakmıştım çalışmayı
    Şu anda da son zamanlarda yapabileceğime olan inancım biraz sönmeye başladı elimde olmayan aksilikler beni üzmüyor ama ister istemez çalışırken yetiştiremeyeğim endişesine kapılıyorum normalde planlarıma göre tyt nin şu ana kadar bitmiş olması gerekirdi artık planlarımı daha da sıkı tutmalıyım sanırım yetiştirebilmek için umarım sizde fen netlerinizi bir an önce arttırır hedefinizdeki bölümü kazanırsınız başarılar dilerim

• Oldschool00 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam, atlattım sayılır kendimi iyi hissediyorum pes etmiş değilim henüz :)

• sen 112 günde kazanacakmış gibi çalış olmazsa da seneye yatırım olur hiç problem değil

• Hocam mezunum ve seneye yeniden mezun olmak istemiyorum bu sene kazanıp gidecekmiş gibi şartlandırdım kendimi yoksa mümkün değil çok çalışamam

Sen yine de fazla sartlandirma kendini mezunun en olgun donemidir zaten 2.mezun senesi. 3. 4. Senelerde yasliliga bagli kondisyon duser ilk mezun senesinde ise tecrube eksikligi olur. Bu yuzden tecrube ve kondisyonun birlestigi essiz bir senedir 2.mezuniyet senesi.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.