< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
112 gün kala tıp (4. sayfa)
-
-
Hocam başladık döneme bir de kendisi kız.Ve kardeş gibiyiz. Kardeşten öteydik ama bu sene gerçek yüzünü gördüm insanların.Bana gel dedi beraber çalışalım.Başladım çalışıyoruz bu bana hep böyle kendisinden bahsediyor işte ben böyle yapıyorum ben çok iyiyim falan ama aslında öyle değil.Kız 9.sınıftan beri çalışıyor hala 86’lı netlerde.Ben de o esnalar fiziğim kötü diye deli gibi fizik çözüyordum 3 haftada %65 tamamlayarak 2 tyt fizik kitabı yarılamıştım.Bana bu sonra 7,8 ay kala artık çok geç sen logaritma daha bilmiyorsun falan diyordu.Logaritma da 12.sınıf konusu ve okulum yeni başlamıştı o zaman logaritmaya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucukluyumurta1 -- 24 Mart 2021; 12:54:22 > -
Devam ediyorum hocam ben yavaştan soğumaya başladım derslerden.İşte tyt denemesi falan çözmedim ben 3 ay çünkü soğumuştum artık sadece tyt fizik ve ayt matematik kasıp duruyordum.Başka bir şey yapmıyordum nerdeyse.tam 3 ay böyle oldu sonra işte kimyaya falan başladım.Neyse ben ayt mat denemelerine girmeye başladım 30-35 net arası gidip geliyordu bana sürekli deneme kolaydı işte bu deneme kolay hehheh diyip dalga geçiyordu gerizekalı.Ben bu böyle yapa yapa 1,5 ay daha oyalandım. -
Sonra bana işlerini yaptırttı 2 hafta ben de salak aklım bu gerizekalıya uydum.Şimdi ama akıllandım geö olsa da gördüğüm zaman kendisini yan yana binalarımız böyle artık nefret ediyorum içimden tek bir sevgi şeyi geçmiyor.O gün bana diyor ki seni de göreceğiz bu sene hahahsndn falan yapıyor göreceğiz bu sene beni de onu sırf kapak etmek için çalışacağım hocam.Kazandığım gün sınav belgesini çıkarıp yüzüne yapıştıracağım.Ohh rahatladım hocam resmen inşallah kazanırız hocam ve böyle olanlara gününü gösteririz -
Bir de hocam kendisi kazanmamı istemiyor.Bana sürekli mezuna kalacaksın falan yapıyor moralimi bozmak için ilk deneme çözdüğümüz zaman benle dalga geçiyordu.benim netim o denemede 63’tü onun 71 kendisini bir şey zannediyordu -
Niye şartlandırmasınki.Bu forumdakiler haziranın başında yetişmez diyordu ahahhaagha.Herkes 110 tytde zaten.Bir de hocam milletin netlerine takılma herkes denemeleri evde 4 saate çözüp metini uçuruyor çok acınıladı bir durum bu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucukluyumurta1 -- 24 Mart 2021; 12:59:14 > -
Ben 11'im sadece gozlem benimkisi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynen öyle onlar kendilerini kandırıyor onlara takılma.Ben geçen sene tyt'ye yarım saat eklemelerine rağmen eski süresinden 15 dk daha kısa çözüyodum netim düşük geliyordu ama kafaya takmıyordum.İyiki de öyle yapmışım çünkü ösym verdiği +30'u türkçeden geri aldı.Siz de süreyi kısaltmaya alışın
-
Hocam bu kız veya erkek olmasıyla ilgili değil bazı insanlar ders konusunda aşırı hırs yapabiliyor arkadaşlarının veya yakınlarının kendilerini geçmesine tahammül edemeyecek kadar ileri seviyede olabiliyor bu keşke daha öncesinde iletişiminizi sınırlandırsaymışsınız bir süre sonra cümleler bilinçaltına etki ediyor sizde yapamayacağınıza inanmaya başlıyorsunuz bu sene sınavda yapacağınız güzel netler ona vereceğiniz en güzel cevap olur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam ağzınıza sağlık.Bu işte öyle birisi.Ben onun kazanmasını çok isterim çünkü sizin gibi 2.mezun senesi.Artık bir emek veriyor ve kazanmasını çok isterim ama kendisi bana böyle yapa yapa bu duruma getirdi.Haziran’ın başında ben eve ağlaya ağlaya bağıra bağıra geldim yetişmeyecek diye.Bana diyor ki sen yetiştiremezsin falan.Ulan daha haziranın başı ah ah.Keşke uymasaydım şimdi iletişimi sınırlandırmak aklıma geldi,neyse hocam artık başka çare yok sınavda yapacağım netler cevabım olacak -
Hocam ben anneme gözetmenlik yaptırtıyorum.2 saat 15 dakika basıyoruz kronometreye bir de internetten optik çıkardım ve çoğalttım.Oturup çözüyorum süre dolduğu zaman annem optiğimi alıyor sanki gerçek sınav gibi -
çok iyi.optik+süre önemli.
-
Hocam haziran ayında yetişmeyecek demesi bana forumun trollerini hatırlatıyor burada açıkça bir art niyet var keşke onun hakkındaki düşüncelerinizi o da aynı şekilde size karşı duyabilseydi,tekrardan başarılar dilerim
Kuzenimin yaptığı art niyet işte hocam.Kendisi haziranda bana bunu söylüyor.Aman neyse kapatalım bu konuyu başarılar diliyorum sanaaa -
hocam bi şey dikkatimi çekti de söylemek istiyorum. tamam olmaz demek kötü ama yanlış anlamayın ya gerçekten olmazsa bunu hiç düşündünüz mü? bu forumda genelde tecrübeli mezunlar takılıyor çünkü. açıkçası sizin için pek parlak düşünmüyorum ben de. netleriniz çok kötü konularınız çok fazla konular yetişse bile bu sene sizin tıp kazanmanız çok zor yani realist olmak lazım. boşa moral pohpohlamak ne işe yarayacak ki? ben burda size yaparsınız desem açıkçası yalan söylemiş gibi hissedicem kendimi. bu arada 2020 yılındaki yığılmayı da unutmayın yüksek net yapmak bile çok işe yaramadı bu yıl da böyle olursa mezunluğu düşünüp plan yapmanız faydalı olur sizin için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B435CEB2A -- 25 Mart 2021; 5:52:56 >
Hayır olmama gibi bir ihtimali düşünmedim olabilir parlak düşünmeyebilirsiniz herkesin düşüncesi farklı olabilir ayrıca buraya moralimin pohpohlanması için de yazmıyorum yapıp yapmama ihtimalimi artık sormuyorum hocam yalan söylemiş gibi hissetmenizin gerektirdiği bir durum yok şu an amacım sadece bu seneye odaklanmak
Foruma üç hafta girmeyeceğim sıkı bir kamp planı hazırladım üç hafta sonra edit yapmayı düşünüyorum 24 nisanda tonguç Türkiye geneline değil de tyt sınavına girecekmişim gibi hazırlanacağım
herkese iyi çalışmalar
Eskiden de böyle sorular çıkıyordu, tıbbı kazanmak için altı ay deli gibi çalışsan bile olmaz.
Türkiye'de her zaman en yüksek puan almanın bedeli zamanından, eğlencenden, uykundan taviz verip bir disiplin sergilemendir.
Senin zaten bu seviyede olmanın nedeni bir takım imkanlardan ve kişisel disiplinden yoksun olmandır.
Sen çok çalışarak bir tıp bölümüne girsen muhtemelen yine karakterinde olan tembellik yüzünden tıpta sürüne sürüne 10 yılda okuldan atılacaksındır..
Bu fantezi sorularını sormanıza bile gerek yok çünkü hepiniz kendinizi iyi biliyorsunuz.
-
Arkadaşım 3 ay da normal bir seviyeden odtu makine kazandı ama dedigin gibi çalışma disiplini olmadigi için bocaladı ve dayanamayıp okulu değiştirdi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frenilum16 -- 25 Mart 2021; 6:53:0 >
Aynen kesln öyledir şimdi senle tartışmak istemiyorum.Bu forumdaki herkes 6 ayda bile yetişmez diyordu mezun kuzenim yazın yetişmez diyordu ulan siz kimsiniz?Müneccin falan mı? 6 Ay 180 gün eder.Normal 7 saat çalışan 1260 saat kazanır.Sen bu 100 günde 12 saat çalışsan 1200 saat kazanırsın.Ki adam ilk 1000 de ki tıpı istemiyor.En düşük tıp fakültesini istiyor.siz zaten 4 yıl boyınca çalışıyorsunuz bu forumdakiler 1000 netlerle denemelere başlayıp 2000 netlerle sınavı bitiriyorsunuz.Boş boş gelip insanların hevesini,moralini bozmayın.Gereksiz yere gerginlik çıkarma!Hee sen kazan git tıpa sen sanki tıp mı kazandın?Kalat çeneni
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X