< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 112günkalatıp -- 17 Mart 2021; 22:39:53 > |
112 gün kala tıp
-
-
aga otur çalış işte hayvan gibi biz nerden bilelim olur mu olmaz mı
-
olmaz. ciddi söylüyorum olmaz. sene başından beri çalışsaydın keşke. sene başından beri çalışanlar keriz değil. daha gerçekçi hedefler koyun sonra üzülmeyin.
ayrıca şurda o kadar çok tıp konusu görüyorum ki kardeşim hiç mi hedefi başka bölüm olan yok? ne bu tıp sevdası? ilginiz yoksa çok üzülürsünüz tıpta dışardan göründüğü gibi değil hiçbir şey. tıp PARA İÇİN OKUNMAZ ayrıca. diğer mesleklerde de para var işini iyi yapana. ve doktor açığı kapanacak diye söylenti var cidden ilginiz yoksa çekilecek çile değil. iyi düşünün karar verin.
edit: bi de tıpı bırakanların konularını okuyun sonra aynı hataya düşmeyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89F03B04A -- 5 Mart 2021; 19:20:19 > -
10-15 saat çalışırsan kapasitene bağlı yapabilirsin
-
Obp kaç bilmiyorum ama şu şekilde olur:
1. Bir konuyu bir kerede halletmen lazım o yüzden tekrarları çok akıllıca yapman gerek. Sonradan dönüp tekrardan konu anlatımı dinleme lüksün yok.
2. Günlük 7 saat uyu. Yemek vs. ihtiyaçlarını da 2 saatte halletmeye çalış. Kalan 15 saati ders çalışarak geçir. Tamamı verimli geçmez ama %30 verimle geçmesi bile hiç çalışmamaktan iyidir. En azından sonra tekrar çalışma ihtiyacı doğduğunda önceden üzerinden geçmiş olduğun için çabuk halledersin.
3. Son 35-40 günü deneme-tekrar rutiniyle geçir. Eksik olduğun konulardan soru çöz. Yapabildiğin konuların şöyle bir üzerinden geç.
İşin çok zor ama yine de yazmak istedim. Bu şekilde gidersen bir tık şansın var. -
Gerçekçi olabilir veya olmayabilir bunu denemeden bilemem insanları keriz yerine de koymuyorum bunu nereden çıkardınız sene başından beri ve senelerdir çalışanlar var bu şekilde düşünmem onları keriz yerine koyduğumu göstermez ayrıca tıpı parası için değil gerçekten istiyorum evet istemekle olmaz çalışmakta lazım bunun da bilincindeyim o konuları da okumuştum ve hedefimi iyice düşünerek karar verdim -
O yüzden konuları beynime iyice oturtmadan geçmiyorum hocam ,uyku saatimde belirli bir düzen yok henüz sanırım yedi saatten de daha az uyumam gerekecek,50-60 günde konuları halledip denemelerle tekrarlarla ilerlemeyi düşünüyorum ve tavsiyeleriniz için de çok teşekkür ederim
Edit: obp 93
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 112günkalatıp -- 5 Mart 2021; 20:25:56 > -
Sen buna bakma biraz boş yapıyor bu.
Bak sana şunu söyleyim yaparsın ama oturup bahaneleri bir kenara bırakıp günlük 10+ saat çalışmak gerek. Yapılır ama adam gibi çalışılırsa 4 ay hafife alınacak bir süre değil
Bir de bugüne kadar çalışanlar keriz mi demiş aga çok saçma konuşuyon ya herkesin kapasitesi bir mi. Biri 1 sene çalışır biri 4-5 ayda yapar geçer herkesi bir tutma 2020ayt
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meftun. -- 5 Mart 2021; 20:18:27 > -
tr'den 30 altı net nasıl yapabiliyorsunuz anlamıyorum
ilk girdiğim sene çalışmışlığım sıfırdı öylesine girdim yine tr 32 net vardı
ben iyiyim manasında demiyorum sadece matematiği bu kadar iyi yapan insanların 20 net tr yapması anormal geliyor
-
En önemlisi verimli çalışmalıyım hocam bugün 10+ durmusumdur masada ama birkaç saatini boş geçirdiğimi farkettim yarın yeni bir kronometre alıp süre tutarak çalışmaya başlayacağım -
Onu bende anlamış değilim dilbilgim baya kötüdür tüm dilgisi sorularım hataliydi ve bu denemenin türkçesi de zor geldi bana normalde 30 civarı yapardım -
Gece 3.30 gibi uyudum
Basıncin sorularını bitirdim
Tunç kurt fonksiyonların 2.5 saatlik kısmını izledim
70 soru problem çözdüm laptü matematikten
Sabah yaptığım denemelerin analizlerini yaptım
Kümeler konusunu Tunç kurttan çözdüm
Sorularda özellikle fen sorularında çok yavaş ilerliyorum konuları yeni yeni öğrendiğimden dolayı ve bu ilerlememde zor oluyor hızlı hızlı geçip çabucak unutmakta istemiyorum ama zamanla hızlanirim diye düşünüyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: 112günkalatıp
Gerçekçi olabilir veya olmayabilir bunu denemeden bilemem insanları keriz yerine de koymuyorum bunu nereden çıkardınız sene başından beri ve senelerdir çalışanlar var bu şekilde düşünmem onları keriz yerine koyduğumu göstermez ayrıca tıpı parası için değil gerçekten istiyorum evet istemekle olmaz çalışmakta lazım bunun da bilincindeyim o konuları da okumuştum ve hedefimi iyice düşünerek karar verdimayt2020 denen arkadaş her konuda olumsuz olsa da adam haklı tıp dediğin uçmuş 90tyt 70ayt yapsan 30bin oluyorsun tıpa giremiyorsun 60tyt 27 ayt yapmışsın bence de yapamazsın belki 10+ saat çalışmak falan işe yarar ama hepimiz bu yolun yolcusuyuz çalışmak kolay değil bir anda 7-8 saat görmek imkansız yani en fazla 3-4 gün çalışır salarsın imkansız ama salmadın diyelim yine de deneme sorunun pratik sorunun olacak dikkat sorunları zaman sorunları bunları aşmadan 100-72-73 yapmak zor sınavda herşey mükemmel gitse o zaman şansın var ama şunu da unutmamak lazım geçen sene 90-70 gibi mükemmel netler 30k getirdi 90-60ın 20k ettiği seneler gibi olursa iş değişir zorlarsın 90-60 55k yapıyor kolay gelsin yine de
-
Biliyorum hocam tıpın uçtuğunu zaten bu yaptığımın zor olduğunu da söylemiştim temelim var ama dersleri boşladığım bir dönem oldu o sırada hem yavaşladım hemde konularda pratikliğimi kaybettim ama çok çalışırsam pratikliğimi kazanabilir yanlışlarımı düzeltebilirim en azından bir ihtimalim olur şimdi pes edersem o ihtimal de biter ayt2020 denen arkadaşın görüşüne de saygı duyuyorum zaten sadece kullandığı bazı kelimelere tilt oldum yorumunuz sayesinde netlerime daha dikkat edeceğim -
Hocam açık konuşayım hiç calismayan biri 110 gunde 10k yapar rahat yapan da gördüm. Ama tyt neti 64 olmaz. Neredeyse 0 calisan arkadasim okul derslerini dinleyip fen lisesine gidip ilk denemede 99 tyt yapmisti sene başında. Pek calismadi sene içinde. Hic calismayip son 110gun kasan birinden az calismistir ama 3.2k ham yapti.
Baska bir arkadasim da son 6 ay calisti 16k yapti ama cocuk sene basinda 85 tyt yapiyorfu aytsi kotuydu. Yani bence asiri zski olsaniz en azindan bi 85 90 net yapardiniz ve 110 gunde tip olabilirdi ama suan imkansıza yakin duruyor. Mezun degilseniz mezuna kalip yapabilirsiniz -
Hocam sınıf ortamında çözmedim o denemeyi ve bilmiyorum belki de bugüne kadar en çok bu denemede zorlandım en düşük netimdi tyt adına çoğu şeyi unutup pratikliğimi kaybettiğim için de olabilir emin değilim mezunum tekrardan mezuna kalmayı düşünmüyorum geçen sene çalışamadım bu sene çalışmadım 10 gün sonra tyt denemesi yapacağım tekrardan bu on gün içinde ne kadar ilerletebilirim onu gözlemleyip bir rota oluşturacağım -
Dün 2.30 gibi uyudum
Tarih bilimine giriş ilk uygarlıklar ilk türk devletleri konularını kampüs tekrardan izledim
Coğrafya konularında da öyle yaptım
Kamp 1 bitti toplamda 200 soruda 40 soru boş veya hatalı geldi yanlışlarımın çoğu dikkat hatasından kaynaklı
Kamp ikiden de Türkçe ve felsefe kısmını çözdüm 55 soru
Bugün yapmam gereken tek şey kamp ikiyi konularıyla beraber tamamen bitirmek -
Bence yapman çok zor. Onun yerine tyt çalışmanı öneririm. Seneye ayt çalışırsın. Tabi diyorsan ben her gün 10 saat çalışabilirim orası senin bileceğin iş. -
Bence de bu sene kazanman bi hayli zor gözüküyor.sadece ayt konuların eksik olsa belki ama tyt netlerin de düşük -
Her gün 10+ saat çalışıyorum bunu üstte de belirttim çok çalışmazsam olmayacağının da bilincindeyim ama çalışırsam en azından bir olasılık olur bende bunu yakalamaya çalışıyorum zaten seneye ihtimalini kafamda bitirmeden bu şekilde çalışmaya başlayamazdım bu nedenle kalan 110 gün benim için son şans bu şekilde düşünüyorum yaklaşık 10 gün sonra düzgün bir ortamda tyt denemesi çözeceğim buna göre de bir yol çizerim kendime
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 112günkalatıp -- 7 Mart 2021; 13:6:46 >
olmaz. ciddi söylüyorum olmaz. sene başından beri çalışsaydın keşke. sene başından beri çalışanlar keriz değil. daha gerçekçi hedefler koyun sonra üzülmeyin.
ayrıca şurda o kadar çok tıp konusu görüyorum ki kardeşim hiç mi hedefi başka bölüm olan yok? ne bu tıp sevdası? ilginiz yoksa çok üzülürsünüz tıpta dışardan göründüğü gibi değil hiçbir şey. tıp PARA İÇİN OKUNMAZ ayrıca. diğer mesleklerde de para var işini iyi yapana. ve doktor açığı kapanacak diye söylenti var cidden ilginiz yoksa çekilecek çile değil. iyi düşünün karar verin. edit: bi de tıpı bırakanların konularını okuyun sonra aynı hataya düşmeyin. |
aga otur çalış işte hayvan gibi biz nerden bilelim olur mu olmaz mı |
Hocam elinden geleni yap bence de bu sene olmaz ama 80-50 civarı yapıp mezuna kalırsın istikrarını bozmazsan 100-70 fazlası bile olur.
|
Bu sınavın sıralama sınavı olduğunun farkındasınız demi önünüzde 30 binlerden 40 binlerden mezuna bırakanlar senenin başından beri istikrarla çalışanlar, yani o kadar insanın çalıştığından daha iyi çalışmalısınız ki onları geçesiniz ha dahisinizdir ona bişey demem ama dahi adam da akıl ederdi çalışması gerektiğini boş durmazdı. 3 senedir takip ediyorum bu forumu bu sene çıktı 3 ay kala 4 ay kala sıralama yapanlar. Anlamadığım bir diğer noktada burada yaparsın ya da yapamazsın denilince bişey değişmez oturucan çalışıcan, sınav sonucunda belli olacak olup olmadığı
|
Sen buna bakma biraz boş yapıyor bu. Bak sana şunu söyleyim yaparsın ama oturup bahaneleri bir kenara bırakıp günlük 10+ saat çalışmak gerek. Yapılır ama adam gibi çalışılırsa 4 ay hafife alınacak bir süre değil Bir de bugüne kadar çalışanlar keriz mi demiş aga çok saçma konuşuyon ya herkesin kapasitesi bir mi. Biri 1 sene çalışır biri 4-5 ayda yapar geçer herkesi bir tutma 2020ayt |
napıyon ya? acaip acaip kendini alıntılıyorsun falan? Hızını alamadın. |
Tıp Fakültesine gidemeyeceğine eminim, çalışma demiyorum zaten, sana bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesinin konumunu atıyorum. Arif hoca şoku verince triggerlanma eşiğin düşer. 40.98640019166362, 28.86341315329689 |
hocam beni tanıyan tanır zaten de, sizin durumun imkansız. senin tytde netinin 20-30 fazlasını yapıyorum en az, aytem de iki katı ve 50 bin benim için harika bir sıralama.
|
Benzer içerikler
- tus başarısı en yüksek üniversiteler
- kolaykopi güvenilir mi
- itü ziyaretçi girişi saatleri
- doping hafıza yorumları
- kendi kliniği olan diş hekimi ne kadar kazanır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X