Merhaba 112 Operator oyununun malesef Türkçe dili yapılmamış. Bende 1-2 ay süren bir Türkçe yama projemi bitirmiş bulunmaktayım. Bu yamamı sizlerle paylaşmak istiyorum. Lütfen yapmış olduğum yamayı başka sitelerde izinsiz paylaşmayınız. Kurulum: 1- youtube açıklamasına indirme linkini bıraktım 2- İndirdikten sonra .rar dosyasını açınız içindeki klasörü oyunun kurulu yere atınız. 3- Oyunun sürümü v0.20 den yüksek sürümü kullanıyorsanız size vermiş olduğum .txt dosyasını "en-US" kısmını "de-DE" olarak ismini değiştirin ve yapıştırın. 4- Oyuna girin ve türkçe olduysa kurulum tamamdır. 5- Eğer ki de-DE diye değiştirdiyseniz ayarlarda dili almanca (deustch) olarak değiştirin yani türkçe dile çevirilecektir[/B] Bilgisayarınızda oluşabilecek sorunlardan sorumlu değilim. Çeviren: yusufYAZICI155 Test edilen sürüm: v0.20 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufYAZICI155 -- 5 Aralık 2020; 14:5:14 > |
112 Operator Türkçe Yama
-
-
Elinize sağlık 😀
-
Hocam ellerine saglik -
Dostum yama için teşekkürler. Bunu düzelt derim ne olur ne olmaz başın ağrımasın.
-
quote:
Orijinalden alıntı: yabqu22Dostum yama için teşekkürler. Bunu düzelt derim ne olur ne olmaz başın ağrımasın.
Arkadaşın paylaştığı dosya ile bu yazının bir alakası yok. Oyunun orijinal dosyalarında Emine ve Erdoğan ayrı satırlarda geçiyor. Tesadüf eseri random ad ve soyad atandığı için görmüş olabilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shawarpers -- 6 Aralık 2020; 7:32:2 >
-
Orası sistem random isim soy adı belirliyor sistemde türkiye için yaklaşık 10 kadın erkek soyad ayrı ayrı yazmışlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yoksa sıkıntı yok o zaman. Ben yarın dallamanın biri gider şikayet eder başın ağrımasın diye uyarayım dedim. Yok diyorsanız yoktur.
-
quote:
Orijinalden alıntı: yabqu22Yoksa sıkıntı yok o zaman. Ben yarın dallamanın biri gider şikayet eder başın ağrımasın diye uyarayım dedim. Yok diyorsanız yoktur.
Yok dostum arkadaşın müdahalesi söz konusu değil. Oyunun geliştirici takımı random ad ve soyad belirlemiş o dosyadan random şekilde karşına ad ve soyad gösteriyor. 40 adet dosya mevcut diğer diller içinde. Bakmak istersen konumu şu şekilde: 112 Operator\Operator 112_Data\StreamingAssets\Names arkadaşın verdiği dosyanın konumu ise burası: 112 Operator\Operator 112_Data\StreamingAssets\Languages :)
-
Anlamam inan ki dil dosyasından falan. Görünce uyarmak istedim. Bilgi için teşekkürler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X