Şimdi Ara

115 Bin TL'ye kadar SUV-Crossover Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benzinli otomatik ve max 50 bin km bir SUV-Crossover almayı planlıyoruz. Şimdilik Mercedes GLA üzerinde duruyoruz ama alternatif önerilerine açığız.

Aracımız satıldı o yüzden kısa bir zaman içerisinde karar vermemiz lazım.

• Pug 3008 1.2 EAT6

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önce tucson sonra q3 bakardım
  • 3008 dizel otomatik güzel araç.

• toyota chr hybrid veya yeni opel mokka x turbo

• Bende pug 3008 diyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 110 bine 2016 model qashqai 1.6 dci xtronic skypack donanım aldık. 4 gun oldu alalı. Ekstra serviste navigasyon taktirinca gayet dolu bir araba oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forester
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-hyundai-2016-tucson-1.6-t-gdi-4x4-elit-plus-acil-396695084/detay

Hocam yapmayın lütfen. Metrobüs gibi yakıt tüketimi var aracın.
  • Losgalacticos kullanıcısına yanıt
    Konu sahibi yakıt tüketimi ile ilgili bir sınır koymamış, bence bu paraya alınabilecek en iyi suv tucsondur, bu yüzden önerdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Konu sahibi yakıt tüketimi ile ilgili bir sınır koymamış, bence bu paraya alınabilecek en iyi suv tucsondur, bu yüzden önerdim.

Araç çok güzel diyeceğim birşey yok, kabul ediyorum, haklısınız fakat; 11-12 litre yakıt tüketimlerine çıkıldığında 30.000-40.000 kilometrelerde satılık ilanlarında görüyorum genelde. Yine de öneriler bizden, seçim konu sahibinden.
  • iç ve dış tasarım, direksiyon simidi, yol bilgisayarı ve teknoloji olarak Pug 3008'i ntv de tanıtılmıştı çok beğendim aracı.
    Honda crv ise baya iri tanıtım rengi olan kırmızı ile baya dikkat çeken bir araç ama iç tasarımını beğenmedim. fiyatı 124,100 TL
    Wolkswagen Yeni Tiguan bir alman olarak dış görüntüsüyle yine prestijli duruyor. 1.4 TSI ACT BMT 150 PS DSG 120.623,50 TL

bu 3'Ünden birini alacak olsam Tiguan derdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 12 Şubat 2017; 21:3:17 >
  • Losgalacticos kullanıcısına yanıt
    Bence çok yakmıyor, sonuçta 1.6 turbo 177 beygir motorlu, dört çeker, 1.6 ton bir araçtan bahsediyoruz, 12 litre gayet normal, bana kalsa o tüketim 16-17 den aşağı düşmez
  • Hala dizel önerenler var, özellikle benzinli arıyorum yakıt abartı olmadıkça (12-15 lt) sorun yok.

Gla, Outlander, freemont, forester hakkında yorum yapabilecekler var mı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.