Şimdi Ara

115 hp insignia alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
9.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar arkadaşlar, 2004 elegant avensisim var. insignialar çıktığından beri ,hatta türkiyeye gelmeden bilgisayarımın masa üstü resmi insignia idi ;)), dikkatimi çekiyor. aracın hem sportif olması, hem sedan olması hem de d sınıfı olması benim için artıları. şuanki aracımdan şikayetim yok ama sportif görünüm konusunda avensis sınıfta kalıyor. insignianın ön konsolu olsun, göstergeler olsun gayet hoş duruyor. avensis 110 hp ve lpgli, hız konusunda pek sıkıntı çekmiyorum özellikle devri yakaladım mı bana gerekli olan sürati veriyor ki türkiye yolları için yeterli sürat. insignianın 180 hp si herkesin ideali ama yakıt konusunda biraz üzdüğünü duydum. araca binince göz devamlı yakıt göstergesinde olursa işin zevki de kalmıyor. 115 hp insignia kullanıcıları araçlarından memnun mudurlar, birde lpg takıp kullananlar varsa konu ile ilgili görüşlerinizi yazarsanız sevinirim...

• şu an 180 hp insignia kullanıyorum ama ilk çıktığı zamanlar 115lik versiyonunu almıştım. eğer avensisi lpgli kullanıp şikayetin yoksa insigniada aynı performansı verir.
    zaten uzun yolda yada devrini yakaladıktan sonra pek fazlam performans sıkıntısı yok. sadece dur kalklarda sanki arabayı arkasından ben itiyormuşum hissine kapılıyordum :) fakat 180 hplik insigniada ise tam tersi araba önden sanki bi çeken var gibi fırlıyor.
    yakıt konusuna gelince 115 hplik ve 180 hplik motorlar aşağı yukarı aynı yakıtı yakıyor. eğer aradaki 5-6 milyar lık farkı karşılayacak durumdaysan hiç 115lik insignia alma derim. dediğim gibi yakıtları aynı. ama yok ben bütçemi zorlayarak 115lik alabiliyorum ve bu performans bana yeter diyorsanız alınabilir. yani öle herkezin dediği gibi bu motor bu kasayı cekmez denecek bi durum yok. millet 102 hplik passatla geziyor insigniaya bu motor bu kasayı cekmez diyor. kedi ciğer meselesi sizin anlayacağınız.
  • Ben mazoşistim diyorsanız neden alınmasın.

Şaka bir yana Avensis'ten pek farkı olmayacaktır performans olarak.
  • benim de gönlümde 180 hp var açıkçası, hesap kitabı denkleştirip alınabilir. bugün hayatımın ilk trafik cezasını yedim ayrıca, 123 km hız ile radara takıldık, 180 hp ile sürekli radara takılır insan her halde. ben 50-60 lira biliyordum 270 görünce şaşırdım kaldım, 2 hafta içinde ödenirse 202 lira imiş. yanımdan geçen passat yüzünden takıldım, karşımdan gelen araç sellektör yaptı ben trafik olabileceğini düşünüp yavaşladım, yol biraz aşşağıya eyim yaptı ve düzleşti sağdan giderken arkama alman plaka passat yanaştı sollladı ben de peşine takıldım derken ibre 120 yi geçti 200 metre gitmeden polisi gördük. bulduk papazı...ama insignia almama engel olmayacak radarlar...;)))

115 hp bence de fena değil ama aynı motorun 180 ninin de olması kafayı karıştırıyor. benim araç 110 hp yokuş ve kalkışlarda biraz problem, yokuş çıkarken devri yakalarsam fazla zorlanmadan çıkıyorum 5 nci viteste 140 la 30-40 derece yokuş çıkarken önğme araç çıkarsa fren yapıp vites küçültürsem tekrar hızlanma konusunda zorluk çekiyoruz. 180 hp insignia da bu problem olmaz eminim. birde insignia 6 ileri galiba 6 ncı viteste 3000-4000 devirde yakıt tüketimi fazla olmaması gerekir diye düşünüyorum. öyle 200 km yi geçecek hız yapabilme cesaretim yok birde memleket yolları buna müsait değil diye düşünüyorum, 180 hp yi fazla zorlamadan kullanırsam yakıt sarfiyatı da fazla olmaz diye düşünüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hernan77 -- 28 Temmuz 2010; 22:14:31 >

• en dusunun fıyatı nedır?
  • Avensisle sorun yoksa insigniada da performans olarak karşılar.
  • insignia olsun yeter
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 102 hp passat alınıyorsa neden alınmasınki?= alıpta 180 hp performansı beklerseniz almayın ama arabanın gucunu ve verebilceklerini hesap edin size uyarsa alınmıcak araba değil...
  • vosvos la opel i bi arada tutamazsınız arkadaslar motor teknolojileri cok farklı 1.4 tsi 160 hp motor opelin 1.6t 180 hp sini her türlü yer aklınızdan cıkarmayın bunu o kadar performans güc istiyorsanız gidin 1.4 tsi 160 hp jetta passat alın gücün farkına sonuna kadar varın ve daha az yakın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: emynation

vosvos la opel i bi arada tutamazsınız arkadaslar motor teknolojileri cok farklı 1.4 tsi 160 hp motor opelin 1.6t 180 hp sini her türlü yer aklınızdan cıkarmayın bunu o kadar performans güc istiyorsanız gidin 1.4 tsi 160 hp jetta passat alın gücün farkına sonuna kadar varın ve daha az yakın :)

aynı cevap geçerli;
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=44397883

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dctcagri -- 11 Kasım 2010; 14:50:57 >
  • Satılmıyor bu motor artık...
  • yanılmıyorsam astra motoru ve genelde sorun yaşandığı için artık satılmıyor. kullanılmış bakıyorsanız, servisteki bilir kişilere danışmadan almayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfredo -- 3 Temmuz 2011; 9:52:47 >
  • 115 hp alanların çoğu çekmiyor diye mahkemeye koşuyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: hernan77

merhabalar arkadaşlar, 2004 elegant avensisim var. insignialar çıktığından beri ,hatta türkiyeye gelmeden bilgisayarımın masa üstü resmi insignia idi ;)), dikkatimi çekiyor. aracın hem sportif olması, hem sedan olması hem de d sınıfı olması benim için artıları. şuanki aracımdan şikayetim yok ama sportif görünüm konusunda avensis sınıfta kalıyor. insignianın ön konsolu olsun, göstergeler olsun gayet hoş duruyor. avensis 110 hp ve lpgli, hız konusunda pek sıkıntı çekmiyorum özellikle devri yakaladım mı bana gerekli olan sürati veriyor ki türkiye yolları için yeterli sürat. insignianın 180 hp si herkesin ideali ama yakıt konusunda biraz üzdüğünü duydum. araca binince göz devamlı yakıt göstergesinde olursa işin zevki de kalmıyor. 115 hp insignia kullanıcıları araçlarından memnun mudurlar, birde lpg takıp kullananlar varsa konu ile ilgili görüşlerinizi yazarsanız sevinirim...

okumadım ancak alınmaz

• 140 lık olabılır ama 115 asla olmamalı o kasa da
  • quote:

Orijinalden alıntı: hernan77

merhabalar arkadaşlar, 2004 elegant avensisim var. insignialar çıktığından beri ,hatta türkiyeye gelmeden bilgisayarımın masa üstü resmi insignia idi ;)), dikkatimi çekiyor. aracın hem sportif olması, hem sedan olması hem de d sınıfı olması benim için artıları. şuanki aracımdan şikayetim yok ama sportif görünüm konusunda avensis sınıfta kalıyor. insignianın ön konsolu olsun, göstergeler olsun gayet hoş duruyor. avensis 110 hp ve lpgli, hız konusunda pek sıkıntı çekmiyorum özellikle devri yakaladım mı bana gerekli olan sürati veriyor ki türkiye yolları için yeterli sürat. insignianın 180 hp si herkesin ideali ama yakıt konusunda biraz üzdüğünü duydum. araca binince göz devamlı yakıt göstergesinde olursa işin zevki de kalmıyor. 115 hp insignia kullanıcıları araçlarından memnun mudurlar, birde lpg takıp kullananlar varsa konu ile ilgili görüşlerinizi yazarsanız sevinirim...

Alınır yani ama ucuza...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.