Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 1155 3 PARÇA ARIYORUM EKRAN KARTIDA OLABİLİR Satın Al 20 Ağustos 2021 22:18 1 1 1155 3 PARÇA ARIYORUM EKRAN KARTIDA OLABİLİR İ3 2 VEYA 3 NESİL1155 ANAKART8GB DDR3 BELLEKGT430 VEYA HD5570 HD6570 BU TARZ BİR KARTTA ALABİLİRİMANAKARTIN ARKA SACI KESİNLİKLE OLSUN PİNLERİNDE VE GİRİŞ ÇIKIŞLARINDA SORUN OLMASINBEYLER FİYATI YÜKSEK VERMEYİN Kİ KOLAY ANLAŞALIMSATMAK İSTEYEN ÖZEL MESAJ YOLU İLE TEKLİF YAPABİLİRSİTE ÜZERİNDEN VEYA ÖNCE ÜRÜN SONRA ÜCRET ŞEKLİNDE ÜRÜN GÖNDEREBİLECEKLER MESAJ GÖNDERSİNÖNCE PARA GÖNDERMEMİ BEKLEMEYİN VE ELİNİZDEKİ ÜRÜN SAĞLAM DEĞİLSE KESİNLİKLE TEKLİF YAPMAYINİLANA GEREKSİZ YORUM YAPMAYINSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK ASUS HD 6670 8GB DDR3 ÇİFT KANAL ALINIR AYNI MODEL VE MARKA ARIYORUM 1155 SOKET İ5 ARIYORUM HD6570 ALINIR