Şimdi Ara

116d mi Golf TDI DSG mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eğer otomatik şartı olmasaydı BMW.

Otomatik bence de mantıklı olduğu için A3

http://www.youtube.com/watch?v=lNdZwu44c8A
  • o paraya volvo v40 alırım. En olmadı a3 alırım golfe vermem
  • Bende ayni dertten muzdaribim babam golf ben 116d diyorum gerek arkadan itis gerek idrive nın kullanisliligi ve bmw sportifligi için bmw derim babamda bmw olduğundan cok kullandim tadi baska audi,vw bence hikaye yanında,116d in Bixenonu yeter:))golf alicaksan ille highline al u ledli bosu belediye dagitmis gibi ama.ben senin yerinde olsam karşıya toplu ulasimla giderim o yol cekilmez ille gidicem diosan v40 1.6 d4 rdesign al var altunizade de 88 e volvo 2.elde volcar galiba ismi yalnisim varsa düzeltin cam tavan yok sadece rengide cok güzel açık mavi değişik bi renk simdiden hakkında hayırlısı olsun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütçe sınırına göre en mantıklısı bmw..
    Manuel ama Şöyle düşün, bmw nin şu an manuel dizeline yetecek bütçen var, 5 yıl sonra şartlar değişir bmw otomatik dizeli de kısmet olur
    Ama sen hep premium araç kullanmış olursun

V40 ın 116 d kadar dolusunu alamazsın, a3 daha da pahalı, a180 amg bütçeni zorlar
    2014 116d varken golf alma

• Bir golf kullanıcısı olarak Golf'ten şaşmamanı öneririm. Her geçen gün aşık olabilir mi bi insan bi arabaya? Kullanmayanlar. Anlayamassınız
  • nacizane görüşüm ikisinide kullandım iki araçta kendini kanıtlamış araçlar.
    fakat uzun yıllar kullanacaksanız golf dsg kronik sorun çıkarabilen bir sanzımandır. arıza durumunda yüksek maliyetler çıkarabilme ihtimali var. garanti bitince bütçe olarak sizi zorlar olası bir arıza durumunda.
    ben garantisi bitmeden satarım dersen golf dsg sana 1.16 d yi aratmaz her anlamda.
    ama uzun yıllar kullanılacaksa bmw nin benim bildiğim kronik bir sorunu yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MFU

Teşekkür ederim yorumunuz için. Fakat diğer arkadaşın da dediği gibi bu DSG sorunu 2012 yılı ve önceki Golf'lerde var diye biliyorum. Daha sonra çözülmüş diye okudum. Tabi biraz daha araştırmak lazım. Ayrıca böyle az km'li arabaları genel olarak ss motors gibi yerlerden almayı düşünüyorum. Onu da sorucaktım zaten iyi hatırlattınız. Mesela bu linkteki (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-ss-motors-2014-golf-1.6-tdi-highline-bixenon-10.356-km-bayi-188392289/detay/) arabadan sorun çıkacağını zannetmiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?

SS motors çok eski bir firma bence güvenilir Golf olabilir şehir içinde
    Dedikleri kadar sıkıntı yok Dsg de zaten serviste bedavaya ya da çok iyi fiyata yeniliyor lar

• quote:

Orijinalden alıntı: semihalasan

Bende ayni dertten muzdaribim babam golf ben 116d diyorum gerek arkadan itis gerek idrive nın kullanisliligi ve bmw sportifligi için bmw derim babamda bmw olduğundan cok kullandim tadi baska audi,vw bence hikaye yanında,116d in Bixenonu yeter:))golf alicaksan ille highline al u ledli bosu belediye dagitmis gibi ama.ben senin yerinde olsam karşıya toplu ulasimla giderim o yol cekilmez ille gidicem diosan v40 1.6 d4 rdesign al var altunizade de 88 e volvo 2.elde volcar galiba ismi yalnisim varsa düzeltin cam tavan yok sadece rengide cok güzel açık mavi değişik bi renk simdiden hakkında hayırlısı olsun...

Doğru yazmışsınız

volvo v40 da çok iyi bir seçenek golf den birçok üstünlüğü var

• quote:

Orijinalden alıntı: Volkswagen&Audi bilgini

quote:

Orijinalden alıntı: MFU

Teşekkür ederim yorumunuz için. Fakat diğer arkadaşın da dediği gibi bu DSG sorunu 2012 yılı ve önceki Golf'lerde var diye biliyorum. Daha sonra çözülmüş diye okudum. Tabi biraz daha araştırmak lazım. Ayrıca böyle az km'li arabaları genel olarak ss motors gibi yerlerden almayı düşünüyorum. Onu da sorucaktım zaten iyi hatırlattınız. Mesela bu linkteki (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-ss-motors-2014-golf-1.6-tdi-highline-bixenon-10.356-km-bayi-188392289/detay/) arabadan sorun çıkacağını zannetmiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?

SS motors çok eski bir firma bence güvenilir Golf olabilir şehir içinde
    Dedikleri kadar sıkıntı yok Dsg de zaten serviste bedavaya ya da çok iyi fiyata yeniliyor lar

Ben şuana kadar garantiden değişen DSG görmedim. Çok iyi fiyata dediğin de iyi niyetten dolayı 8 bin lira.

Ben olsam 116d alır işin içinden çıkardım. Varsın manuel olsun.

• E46 3 20 de olabilir aslinda m paketli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yolda gezerken iki aracı yanyana görünce net kararını verirsin.golf evet güzel araç ama 1.16 Havası yok.yıllardır kullanılan 105 beygirlik motor yerine gider 115 beygirlik manuel bmw alırdım

• 90 bin bandina cikin 2. El bir r-design volvo v40 alin. 80 bin vereceginiz 116d katlanir ayna hiz sabitleyici standart donanim degilken serit takib sistemi yokken v40 da mercedeslerin e serilerinde olan city safety ozelligiyle ondeki araci istanbul trafinda gozunuz yolda olmasada v40 sizin yerinize takip etsin sizde bu ozelligin tadini cikarin

• R-design D2 V40 güzel tercih olur, biraz ağır olduğu için kalkış performansı Golf gibi değil ama yürüdükten sonra hemen hemen aynı gider. Golfte kaliteli ama V40 bir kademe yukarıda, şanzımanı daha bir güven veriyor. Güzel bir renk ve cam tavanla kombine edilen rdesign V40lar harika duruyor.

• Yigit48 kullanıcısına yanıt
    Çok subjektif bir yorum bilimsel teknik olarak hiç bi açıklama yok.
  • Konudakilerin aksine v40'ı önermiyorum çünkü tüketim değerleri öğrenciye uygun değil pek...(benzinlisi için konuştum dizeli bilmiyorum) bence a1 veya a3 düşünebilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abstraction

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-arkas-otomotiv-altunizade-2013-volvo-v40-1.6d2-r-design-188272630/detay

8 bin daha lazım

Dizel v40 gerek spor tasarımı ve makul tüketimi ile çok iyi bir araç

ancak fiyatı dediğiniz gibi biiraz yüksek

kalite ve güvenlik konularında sınıfının üzerinde olduğunu düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akifsari -- 12 Ocak 2015; 23:20:52 >

• A3de de stronic şanzıman var, 1.2 , 1.4 ve 1.6 motorlarda dsg ile birebir aynı yani 7 ileri kuru tip, premium ama güvenmeyin aynı b***n laciverti s tronic. Birde 7 ileri yağlı S tronic var onunla karıştırmamak lazım Quattro seçeneği olan Audilerde kullanılıyor, 2.0 tdi quattro ve 3.0 tdi quattro.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • akifsari A kullanıcısına yanıt
    Bende sizinle aynı fikirdeyim, ama fiyatı bir A180 kadar da yüksek değil (AMG donanımında otomatik şanzımanla 115 120bin oluyor fiyatı) golfün 90bin olduğu yerde kimse kusura bakmasın ben biraz daha koyar premium ve sağlam kelimesinin sözlük anlamı olan bu aracı alırım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaceKıng26

Bluemotion Donanım TDI 110hp 250 GOLF 7 al çok fark eder spor süspansiyon var torsiyon yerine ve yakıt tüketimi performanstada geri kamaz bmw den 1500-3250 tork bandı ve 3.8 teknik verisi reelde şehir içi 5-5.5 yakar diyelim gayet güzel

Torsiyon yerine değil torsiyon ile beraber var spor süspansiyon

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.