Şimdi Ara

118k dan 21k çektim. Umutsuzluga kapilmayin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ygs de 118k olmustum gecen yıl lys ilede 21k cekmstm 150 binden 10 15 bine cekenlerde var umutsuzluga kaplmayin. Ayrica ben 21k cektim ama 30 soruluk geodan 2.5 netim 24 soruluk cogdan 11 netim varken 21k cektm. Edebiyat 47.5 matematikte 27.5 tu. Edebiyatn cok etkisi var arkadaslar pes etmeyin. Gecen yil 310 lu bisi aldydm 118k idim bu yil 318 almsm 234k mi ne Puanzaya bakıp çok iyi bekleyipte kötü alan arkadaşlarda olmuş arkadaşlar puanza 2015 2014 baz alınarak yapılmıştır. 2016 çok çok farklı oldu bütün analizcileri tabiri caizce G+t edecek şekilde bir sonuç çıktı :D Geçen yıl aldığım bu puanla 120k lardıydım şimdi 234k olmuşum :D Anlayacağınız sınavı çok kişi iyi yapmış ve bu da demek oluyorki LYS mükemmel ötesi zor olacak. Peki ne yapmamız lazım? LYS LYS LYS. Ben her zaman şunu söylemişimdir YGS başarı ölçen bir sınav değildir. Emeğinizin karşılığı vermez ki benim 2 yılda vermedi. YGS den önce lys e baya çalışmış arkadaşlar çok şanslı ki ben her seferinde bunu söylemişimdir LYS çalışn ygs çok kaptırmayın diye. LYS çalışamış full ygs kasmış arkadaşlara allah kolaylık versin. İlk senemde günlük 10 15 saat çalıştım Ygs den sonra yine yetişmedi yine yetişmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ishakkocatepe -- 25 Mart 2016; 14:58:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up

• Hocam tm misin sayısalda mı çektin o kadar?

• Yeni gördüm edebiyatı hocam tamamdır.

• hocam dediklerini yazdık 118k olarak ta ygs belirledim puanzaya ama 21k gelmiyor yanlış hatırlıyor olabilir misin afedersiniz :)
  • mf de kolay değil o kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: Dombiya95

hocam dediklerini yazdık 118k olarak ta ygs belirledim puanzaya ama 21k gelmiyor yanlış hatırlıyor olabilir misin afedersiniz :)

obp 82 idi onuda eklersen :) hatta 83
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    10K'DAN MEZUNA KALMAK
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ishakkocatepe İ kullanıcısına yanıt
    olmuyor kardeşim belli ki sıkıntı var sonucunu buraya atsan da görsek rica ediyorum? :D şimdiden teşekkürler
  • bu sene eadan bu kadar çekim yapılacağını sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: IntZTü

bu sene eadan bu kadar çekim yapılacağını sanmıyorum

Her sene aynidir degisen bir sey yok. Cok iyi yaparsan hangi yilda girdiğinin bi onemi yok. Herkes 45 edebiyat yapmsken 40 edb yaparsa. Tabikide cekemez

• Knka 700 k dan 300 kya cekilir mi tm 1 den

• quote:

Orijinalden alıntı: Covboy0606

Knka 700 k dan 300 kya cekilir mi tm 1 den

Valla mf hakkinda bilgim yokta iyi yaparsan tabikide cekilir. Oncelikle 200k uzeri kisiler lys de cogu salacak. Calisan vok azalacak. Azmeder calisirsan suan zaten 700k nin 350k si rahat tm dir. Suan 400k da oldugunu dusun dahada iyi yerlere cekebilirsin eger calisrsan

• quote:

Orijinalden alıntı: yanıyom

quote:

Orijinalden alıntı: ishakkocatepe

quote:

Orijinalden alıntı: IntZTü

bu sene eadan bu kadar çekim yapılacağını sanmıyorum

Her sene aynidir degisen bir sey yok. Cok iyi yaparsan hangi yilda girdiğinin bi onemi yok. Herkes 45 edebiyat yapmsken 40 edb yaparsa. Tabikide cekemez

hocam hukukta mksın şu an hangisi helal olsun ben de 118k idim ama mallık ettim çalışmadım keşke geçen sene çalışsaydım adam akıllı

Selcuk hukuktaym hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: ishakkocatepe

quote:

Orijinalden alıntı: Covboy0606

Knka 700 k dan 300 kya cekilir mi tm 1 den

Valla mf hakkinda bilgim yokta iyi yaparsan tabikide cekilir. Oncelikle 200k uzeri kisiler lys de cogu salacak. Calisan vok azalacak. Azmeder calisirsan suan zaten 700k nin 350k si rahat tm dir. Suan 400k da oldugunu dusun dahada iyi yerlere cekebilirsin eger calisrsan

Hocam cok iyi moral oldu bu bana insallah yerlesirim maliyeye tesekkurler

• mf de cekmiş olsaydın suan kahraman ilan edilmiştn nickin hep yaşıyacaktı buralarda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.