Şimdi Ara

12.000 Tl Bilgisayar Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar sevgili arkadaşlar bu sene Bilgisayar Mühendisliği kazandım bilgisayar konusunda yardımcı olurmusunuz?
    Hem oyun oynayabileceğim hemde kodlama da yardımcı olacak bir bilgisayar arıyorum lütfen yardım edin. Monster notebook önermeyin kodlamada kötü olduğu söyleniyor şimdiden teşekkür ederim saygılar.

• Up

• i7-9750H işlemci, RTX 2060 ekran kartı ve 17" panel. Tasarım ve kalite olarak sorunsuz kullanırsın.

• Nvidia'nın RTX Studio Laptoplarından. Daha çok iş odaklı ama oyun konusunda sıkıntı olmaz. Oyun için eksisi ekranı olabilir. Zira 60Hz :)

• Çok sağolun peki gtx1660 ti mi sizce rtx2060
  • Eğer aralarında çok fiyat farkı varsa GTX 1660 Ti derim. Eğer fiyatlar yakınsa RTX 2060 al bence. Çünkü ikisi arasında aman aman bir performans farkı olmuyor, internetten detaylı karşılaştırabilirsin.
  • Kafam çok karışık rtx 2060 iş için daha mı iyi gtx1660ti dan?
  • Hocam, RTX 2060 daha iyi GTX 1660Ti'dan. Ama aradaki fiyat farkına değer mi? Sizin aradaki performans farkına ihtiyacınız var mı?
    Piyasadaki laptoplar çok pahalı. Gerçekten 2. el araba parası artık.

Forumda bir arkadaş, 1660 lı Monster'ı 7 bin TL'ye alma taktiği bulmuş. Monster kodlamada niye kötü olsun ki :)

Sizin bütçeniz 12 bin TL. Ben sizin yerinizde olsam, MSI GS65 alırım. Bazen indirime giriyor. Tam sizin bütçeye uyacak şekilde. 9750h-2070 max q olanı. 13 inç boyutlarında, ince, hafif, şık. Alüminyum kasası var. Kötü tarafı, yükseltme yapılacağı zaman bilen birini bile uğraştırır. Anakart biraz farklı takılmış, ters.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.