Şimdi Ara

12.000 TL ye kadar Araç aramaktayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

12.000 TL bütçem var acaba kalite,konfor,az yakıt tüketimi, en az masraf açabilecek bir araç ve diğer araçlara göre daha yeni teknolojili bi araç önerebilirmisiniz

tabiki 12.000 tl ye çok fazla şey istiyor gibiyim ama hani derler ya bu paraya alınabilecek en konforlu araba az yakıyor ve çok masraf açmaz önerebileceğiniz araç varmı acaba? ben bi kaçtane yazayım kararsızım yani..

Fiat - Marea 1993 - 2000

Honda - Civic 1993 - 1997 HB Sedan

Mazda 3.23 6.26

Opel

Peugeot 306 1994 - 1999

Renault Clio - Laguna - Megane 1

Şimdiden teşekkür ederim .. Yanlış yere açtıysam konuyu taşınmasını rica ediyorum saygılar.

• Marea 1.6 103 hp al keyfine bak.

Civiclerde güzeldir onların detayini bilmem ama ben fiatlarin içini dişini bilirim Marea o paranın daha ffazlasını hakediyor emin olun. Reno ve pejodan uzak gidin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için
  • birde station wagonlar nasıldır 1998 model fiat marea orjinal 193.000 km yakıtı fazla olurmu acaba arac 85 beygir 1.6 12.750 istiyor normal mi sizce

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-genis-aile-araci-takas-olur-142070664/detay#
  • Mazda3e baktığına göre astina ve family neden düşünmedin?
  • astina ve family derken
  • quote:

Orijinalden alıntı: AliÖzkurt

birde station wagonlar nasıldır 1998 model fiat marea orjinal 193.000 km yakıtı fazla olurmu acaba arac 85 beygir 1.6 12.750 istiyor normal mi sizce

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-genis-aile-araci-takas-olur-142070664/detay#

Allah allah. Bu motor normal de 103 hp güç üretiyor. İlk defa böyle birşey gördüm ve şaşırdım doğrusu.
    Bilgisayar da olsaydım araştırip birseyler söylerim fakat mobil sıkıntılı kusura bakmayın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar ikilem içinde kaldım fiat marea vw polo yada mazda 3.23 bütcem en fazla 11.000 tl ye geriledi acaba hangileri iyi olabilir acaba bunların arasında kaldım arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz ..
  • Lada Niva - Corolla - Cıvıc
  • bütçe daha fazla gerilemeden al bi marea
  • Marea uygun görünüyor.
  • Bir şey söyleyeyim mi, bu konuda tecrübe edinmiş biri olarak Peugeot'dan uzak dur... Sakın ama sakın alma, hatta listeden değil aklından çıkar. İnan çok başın ağrır.
  • Fiat Siena
  • Mazda 323 e gaz taktiracaksan yada gazliysa alma. Bizde hb vardi gazdan sonra gitmiyodu motorunu çok fark ettiriyor. Ama lpg taktirmazsan iyi gider çekiside iyidir kolay kolay sorun çıkartmaz. 9 sene bindik açtığı tek masraf distribütör oldu 200 300 gibi biseydi oda. Ne yolda bıraktı ne hararet yaptı. Sonuçta japon aracı sorunsuzluguyla meşhur ama tabiki yine sorun çıkartabilir. Lpg de çok ekonomikti ama dedigim gibi gitmiyodu basmak gerekiyodu, o zamanda bağırıyordu. Lpg olmada hafif nemli zeminde 2. Viteste patiye düşüyordu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.