Şimdi Ara

12,1 - 14,1 inch Laptop tavsiyesi lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce 15,4 inch DATRON kullandım. Çok adi bir kasası var. 12,1 - 14,1 inch almak istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. MAX 2000YTL

• acer 3002 (2.5 milyar) 12.1
    http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=LSATTM3002WTXP

acer 5032 (1.5 milyar) 14.1
    http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=LSATAS5032XTXH

msi s260 (2 milyar) 12.1
    http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1377

Arkadaş bana ilk planda cazip gelen laptoplar bunlar..başka arkadaşlarda bu konuda fikirlerini sölerlerse bende memnun olurum benimde takip ettiğim bir konu:)

• quote:

Orijinalden alıntı: CHATPATH

acer 3002 (2.5 milyar) 12.1
    http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=LSATTM3002WTXP

acer 5032 (1.5 milyar) 14.1
    http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=LSATAS5032XTXH

msi s260 (2 milyar) 12.1
    http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1377

Arkadaş bana ilk planda cazip gelen laptoplar bunlar..başka arkadaşlarda bu konuda fikirlerini sölerlerse bende memnun olurum benimde takip ettiğim bir konu:)
    12" i-book 999euro+kdv

• quote:

Orijinalden alıntı: Takaya

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    asus w3a
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=9133&productid=bd46373

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Takaya

12" iBook alın. Apple'ın dizüstülerinde ekran küçüldükçe fiyat düşer. iBook için de bu durum geçerli.

Fiyatı 1500 YTL+KDV civarında. Fiyat için piyasayı araştırın. 2.1kg, dahili Bluetooth, kablosuz ağ, Mac OS X, kaydırmalı (çift parmak) trackpad vs. muazzam özellikler. 6 saate kadar pil ömrü ile doya doya kullanırsınız. PC dünyasındaki suni kargaşalardan uzakta, huzur bulursunuz.

"iBook nedir, yenilir mi içilir mi?" diye merak ediyorsanız, iBook'la ilgili üst konuyu incelemenizi öneririm.

Saygılarıma.

Yaw MacOS konusunda acayip cahilim, hiç kullanmadım. İ-Bok tan MacOS yi silip XP kurabilirmiyiz ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: bali

quote:

Orjinalden alıntı: Takaya

12" iBook alın. Apple'ın dizüstülerinde ekran küçüldükçe fiyat düşer. iBook için de bu durum geçerli.

Fiyatı 1500 YTL+KDV civarında. Fiyat için piyasayı araştırın. 2.1kg, dahili Bluetooth, kablosuz ağ, Mac OS X, kaydırmalı (çift parmak) trackpad vs. muazzam özellikler. 6 saate kadar pil ömrü ile doya doya kullanırsınız. PC dünyasındaki suni kargaşalardan uzakta, huzur bulursunuz.

"iBook nedir, yenilir mi içilir mi?" diye merak ediyorsanız, iBook'la ilgili üst konuyu incelemenizi öneririm.

Saygılarıma.

Yaw MacOS konusunda acayip cahilim, hiç kullanmadım. İ-Bok tan MacOS yi silip XP kurabilirmiyiz ki?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: bali

Hayır. Umarım böyle bir hata bilgisayar tarihine girmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: gurol

quote:

Alıntıları Göster
    Max 2000TL'ye alabilceğin tek 12.1" sanırım(!) iBook...

Windows ile tanışmadan önce ne kullanıyordun diye düşün.MacOS kesinlikle süper...

Saygılarımla,

MERTŞENER

• quote:

Orijinalden alıntı: gurol

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: gurol

quote:

bole bsy yaparsan sana odul verıolar :) harbıden ole ama bı yerden okumstm ...saglam bı odul verıolar bole bsy yaparsan...

ibooklar cok ıyı gercekten..gerek ozellık gereksede gorunus bakımndan cok ıyı

• quote:

Orijinalden alıntı: dozdoz

quote:

Orjinalden alıntı: gurol

quote:

bole bsy yaparsan sana odul verıolar :) harbıden ole ama bı yerden okumstm ...saglam bı odul verıolar bole bsy yaparsan...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: dozdoz

Sanırım bu intel işlemcili iBook'lar için.Onlarda daha çıkmadı zaten...
    Sevgili Takaya bizi aydınlatacaktır.

Saygılarımla,

MERTŞENER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amastrine -- 31 Ocak 2006 21:49:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Amastrine

Windows ile tanışmadan önce ne kullanıyordun diye düşün.MacOS kesinlikle süper...

Saygılarımla,

MERTŞENER

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: MertSener

Saygılarımla,

MERTŞENER

msi s260 2 milyarın altında.
    pc notebook almak isteyenler için iyi çözüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: surfer

quote:

Saygılarımla,

MERTŞENER

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: surfer

quote:

Saygılarımla,

MERTŞENER

Haklısınız,bizzat kendime de almayı düşünmüştüm ama unutmuşum.Yanlış yönlendirdiysem özür dilerim.

Saygılarımla,

MERTŞENER

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    12"i bilmem ama 14.1" istersen Dell Latitude D600 alabilirsin. (Yaklaşık 2.4 kg)
    Bende var, memnunum.
    Gayet de ucuzdu, ben 800$'a almıştım.
    Ama piyasada pek kalmadı galiba.
    Şimdi bi de onun üst versiyonu D610 çıktı ama hala pahalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AmonR

12"i bilmem ama 14.1" istersen Dell Latitude D600 alabilirsin. (Yaklaşık 2.4 kg)
    Bende var, memnunum.
    Gayet de ucuzdu, ben 800$'a almıştım.
    Ama piyasada pek kalmadı galiba.
    Şimdi bi de onun üst versiyonu D610 çıktı ama hala pahalı.

Alıntıları Göster
    Ben dell6000 di toshiba m70-215 di derken son bir gayretle bimeksden acer travelmate 3002 aldım 12.1 ekran..ellerinde yoktu siparişi verip ödemeyi yaptım 1-2 güne kadar elime geçer bu arada Bimeks konya mağazası çalışanların ilgisi ve bilgisi son derece yüksekti teşekkürler ediyorum..ve başıma gelen ilginç bir olay 1699$+kdv fiyatı 2659 ytl fiyatla satın aldım 2 saat sona eve geldiimde bir arkadaşıma aldıım ürünü göstermek için bimeksin sayfasını açtım tam gösterirken birde ne göreyim fiyat 1599$kdv olmuş hemen aradım onlarda şaşırdılaR ve sonucta fatura deiştirilip ödeme iade edildi ve 150m hediye cekiyle beraber bir 150m daha indirimli olarak sahip oldum..şimdi merak ve heyecanla ctesi günün bekliyorum:)

• quote:

Ben dell6000 di toshiba m70-215 di derken son bir gayretle bimeksden acer travelmate 3002 aldım 12.1 ekran..ellerinde yoktu siparişi verip ödemeyi yaptım 1-2 güne kadar elime geçer bu arada Bimeks konya mağazası çalışanların ilgisi ve bilgisi son derece yüksekti teşekkürler ediyorum..ve başıma gelen ilginç bir olay 1699$+kdv fiyatı 2659 ytl fiyatla satın aldım 2 saat sona eve geldiimde bir arkadaşıma aldıım ürünü göstermek için bimeksin sayfasını açtım tam gösterirken birde ne göreyim fiyat 1599$kdv olmuş hemen aradım onlarda şaşırdılaR ve sonucta fatura deiştirilip ödeme iade edildi ve 150m hediye cekiyle beraber bir 150m daha indirimli olarak sahip oldum..şimdi merak ve heyecanla ctesi günün bekliyorum:)

Alıntıları Göster
    DELL Latude 600 çok vasat, 610 da o paraya değmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: bali

DELL Latude 600 çok vasat, 610 da o paraya değmez.

Alıntıları Göster
    acer 5032 wlmi de iyi bi şeçim olur 14,1 ekran amd işlemci var üstelik 999$+kdv
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: CHATPATH

Birde apple power -book 12 inci görseydin ne derdin bilemiyorum, aliminyum kasa süper bir şeydi vede fiyatı 1450 yuro dolayında bimekste gördüm.. sakın deme işletim sistemini evet tek eksiği bu, ama buda büyük bir eksiklik :) biz microsoftcular için

• quote:

Orijinalden alıntı: G774

quote:

Orjinalden alıntı: CHATPATH

Birde apple power -book 12 inci görseydin ne derdin bilemiyorum, aliminyum kasa süper bir şeydi vede fiyatı 1450 yuro dolayında bimekste gördüm.. sakın deme işletim sistemini evet tek eksiği bu, ama buda büyük bir eksiklik :) biz microsoftcular için

Alıntıları Göster
    Acer 5502 (http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=81340&productId=bd46564 )

1CPU:Intel Centrino Pentium M 740 (1.7GHz) / 2MB/533 FSB) SONOMA
    Ekran:14.1" WXGA 1280x800 CrystalBrite 16.7M
    İşletim sistemi:Windows XP Home TR
    Bellek:512MB (1*512) DDR2 MAX: 2GB
    Sabit Disk:80GB
    Ekran Kartı:ATI MOBILITY™ RADEON® X700 64MB VRAM DirectX9.0
    Optik:Slot-load DVD-Super Multi double-layer DVD+RW
    Ağırlık:2.9kg
    Ethernet:Gigabit Ethernet WOL
    Wireless:Intel® PRO/Wireless 2200BG 802.11b/g
    Bluetooth:Var
    Kart Okuyucu:5''li Kart Okuyucu
    Diğer:915PM Chipset, 3xUSB 2.0, IEEE1394,Infrared,S-Video, TV Out,1xPC Card, RJ11,RJ45, Ext VGA, Built in Spk, Acer Arcade, Aspire Cinemavision, Aspire ClearVision, Acer Gridvista, Mikrofon,S/PDIF, 8 cell, 4.5 saat pil ömrü

1299$+kdv

iyi cihaz. Ama dene(ye)medim.

• quote:

Orijinalden alıntı: artsa

Acer 5502 (http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=81340&productId=bd46564 )

1CPU:Intel Centrino Pentium M 740 (1.7GHz) / 2MB/533 FSB) SONOMA
    Ekran:14.1" WXGA 1280x800 CrystalBrite 16.7M
    İşletim sistemi:Windows XP Home TR
    Bellek:512MB (1*512) DDR2 MAX: 2GB
    Sabit Disk:80GB
    Ekran Kartı:ATI MOBILITY™ RADEON® X700 64MB VRAM DirectX9.0
    Optik:Slot-load DVD-Super Multi double-layer DVD+RW
    Ağırlık:2.9kg
    Ethernet:Gigabit Ethernet WOL
    Wireless:Intel® PRO/Wireless 2200BG 802.11b/g
    Bluetooth:Var
    Kart Okuyucu:5''li Kart Okuyucu
    Diğer:915PM Chipset, 3xUSB 2.0, IEEE1394,Infrared,S-Video, TV Out,1xPC Card, RJ11,RJ45, Ext VGA, Built in Spk, Acer Arcade, Aspire Cinemavision, Aspire ClearVision, Acer Gridvista, Mikrofon,S/PDIF, 8 cell, 4.5 saat pil ömrü

1299$+kdv

iyi cihaz. Ama dene(ye)medim.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ben bu Acer 5502 nin
    konfügrasyonuna hayran oldum
    almak için biraz beklesem mi
    1299 + kdv
    bi de arkadaşlar
    5032 ve 5033 lerde sesin
    çok az çıktığı problemi vardı
    5502 de kafama tek takılan bu
    haa bide
    bu çift işlemciler (Duo işlemciler)i mi beklemek lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: movie

Arkadaşlar ben bu Acer 5502 nin
    konfügrasyonuna hayran oldum
    almak için biraz beklesem mi
    1299 + kdv
    bi de arkadaşlar
    5032 ve 5033 lerde sesin
    çok az çıktığı problemi vardı
    5502 de kafama tek takılan bu
    haa bide
    bu çift işlemciler (Duo işlemciler)i mi beklemek lazım

Alıntıları Göster
    haaaa bide bu
    S/PDIF ne demek
    digital çıkış mı demek
    yani bendeki amfiye digital fiber optik
    kabloyla ses sistemime bağlayabilirim anlamına mı
    geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: movie

haaaa bide bu
    S/PDIF ne demek
    digital çıkış mı demek
    yani bendeki amfiye digital fiber optik
    kabloyla ses sistemime bağlayabilirim anlamına mı
    geliyor

Alıntıları Göster
    acer 5502 güzel duruyor parası ve özellikleri,duo 64bit değil haberin olsun tabi ileride nolur bilinmez
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.