Şimdi Ara

12-13k bandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba, annemin telefonu omrunu tamamladigi icin yenilemek istiyoruz. Modelini unuttugum giris seviye bir Samsung kullaniyor su an, 12-13k bandinda uzun sure kullanacagi sikinti cikarmayacak cihaz oneriniz var midir? Arama ve sosyal medya agirlikli kullaniyor zaten. Fiyat maks bu civarlar dusunuyoruz, daha asagisi daha cok memnun eder kendini 😄

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hepsiburadada 11.500 bandında Galaxy A25'in 8 gb ram, 256 gb depolamalı versiyonu var. 4 yıl android, 5 yıl güvenlik güncellemesi alacak. Annenizin kullanımında uzun süre götürebilir diye düşünüyorum. Bu fiyat bandında alınabilecek en güncel samsung cihaz bu gibi sanki. İlla sıfır cihaz almak istiyorsanız tabii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dh_userr -- 21 Temmuz 2024; 11:10:22 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dh_userr D kullanıcısına yanıt

oneri icin tesekkurler hocam, A ve M serilerinde bir suru model olunca kafasi karisiyor insanin. Soylediginiz modeli inceleyeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Roxbowie kullanıcısına yanıt
    Üstte yazdıklarım illa sıfır cihaz istiyorsanız geçerli tabii. İkinci elde daha farklı ve çeşitli telefonlar bulunabilir mutlaka. (S21 fe, a35, a54 gibi) bu cihazlar genel olarak a25'ten daha güçlüdür işlemci, kamera olarak. Bir tek güncelleme ömrü olarak A25'ten geri kalırlar çıkış yılları daha eski olduğundan. (A35 dışında, A25 ile aynı dönem çıktı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dh_userr -- 21 Temmuz 2024; 11:16:8 >
  • 13-14 bin arası sıfır A35 de bulunabiliyor. Bütçe olarak bir tık daha zorlayabilirseniz A25'ten daha uzun vadeli bir telefon olur

• dh_userr D kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle a35 ben birkaç ay kullandım güzel telefondu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    30-35 Bandı Laptop Önerinn
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.