evet soğan kremalı isimleri karıştırdım ama bu açık yeşil paket güzel hoşuma gidiyor benim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
evet soğan kremalı isimleri karıştırdım ama bu açık yeşil paket güzel hoşuma gidiyor benim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 16 Haziran 2023; 20:16:20 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Değişmediyse eğer İngiltere'de en çok satılan cips çeşidi sirkeli cipslerdi (milli yemekleri fish&chips'i sirkeyle yemelerinin de etkisiyle). < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Teşekkürler, Bir sipariş daha geçtim… < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Teşekkürler. Bunun içeriğini nette bulamamıştım; ünlü mono sodyum gulutamat ile glikoz şekeri ikilisini görünce satın almamakla ne kadar eyi ettiğimi anlamışam... |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
https://evrimagaci.org/monosodyum-glutamat-msg-veya-cin-tuzu-zehir-kadar-tehlikeli-mi-1055 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Aldım gitti şuan migrosta 165 gramı 45 tl adamlar 165 gramını 18 liraya satıyor bedava :) |
Teşekkürler aldım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam boyle seffaf posette mi geldi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hayır hocam. Kutulamışlar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 18 Haziran 2023; 10:3:36 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yakındı “Kedi köpeğe veririz” deyip aşağıladığınız nimeti parayla bile bulamayacağınız günler… < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |