< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
12 adet Pringles Sour Cream Onion 70 gr Cips 93 TL (5. sayfa)
-
-
Bunun tadi nasil, guzel mi acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzeldir ama gramaja vurunca pahalı bu soğanlı daha karlı duruyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Direkt aldim hocam kampanya vs bakmadim. Tadi guzel eksimsi aromatik bir tat yoğurdu andırıyor. Sogan zaten nereye girse lezzet katiyor o acidan gayet iyi.
Evet kucuk paket cheetos kadar var icinde, onlarda 35-40 gr oluyorlar
Lan 1 hafta oldu nerede bu ürün tarihi geçecek
Şunu üreten gıda mühendisi eminim tadına falan bakmadı. Yani şirket içerisinde kimse bunun tadına bakıp bu olmamış ya demedi mi. Bakın abartmıyorum Dünya sıralamasında en kötü tada sahip abur cubur kategorisinde ilk 3'e oynar. Böyle bir tat yok.
-
Rezalet,
Az önce gelen postacıya sordum:
"Abi senin koli son dağıtım merkezinde bekler de bekler, zira taşeron çalıştırıyorlar" dedi...
-
Benim sipariş de geldi sali günü sktler ağustos sonu. En sevdiğim aromalı da olunca tadından yenmedi valla haber veren arkadaşa teşekkürler:)
99 lira olmuş
-
benimkiler geldi 13 temmuz. o mnmeli değil de bi kutu açtım hepsi paramparça olmuş. o kötü oldu kırıntı şeklinde yedik
-
Arkadaşlar maks 1 tane alın geçin. Adamlar skt yaklaştığını belirtmeden bu ürünleri satıyorlar. Yani yaptıkları bariz bir şekilde yanlış.
13 temmuz skt emin misin ağustos deyip karmaşa olmasın 🙄
Olur tabi skt az kalmış urune rağbet olursa bi de yorum yapılmış ürüne güzel, paketleme iyi vs diye kesin burdan konudan onlar da 😀
kurt gibi saldırmayın da biraz tok göz olalım 🙂 fiyati skt yaklaştıkça 60 70e düşer belki imha etmektense 🤔
Bana gelen Ağustos başı.
evet benimki de öyle nasıl bir taşıma oluyorsa bilemedim
Abi benim prıngılslar geldi istersen bölüşelim veya armut koltuğun üzerinde netflix izlerken yiyebiliriz.
Bir önceki sayfada yazdım ben 21.09.23 bana gelenler.
-
Bugün kargo geldi tadında bir fark yok ama kutu içeriği çok az geldi bana sanki 70 gr yok gibi :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X