Şimdi Ara

12 Aralık Sınavı (ANA KONU) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
488
Cevap
1
Favori
10.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ayriyetten direksiyon sınav ücreti 60 tl
  • Arkadaşlar direksiyon eğitimleriniz başladı mı?Benim sınav 9-10 ocakta hangisine denk gelirsem.Kurs aracı clio4 kaput ucunu göremiyorum tasarımından dolayı tedirgin oldum fakat sınav güzergahı çok kolay.Park alanına çizgiler çekmişler sağ tekeri o çizginin üstüne getirip arka dubayı kapı kolunun hizasına getiririp tam sağ tam sol tamamdır bitiyor sınav

Haftaya cumartesi 1 saat daha eğitim var onda da full park çalışalım diyeceğim.Birde bu duba arasına park yaparken tekerler kaldırım ile çizgi arasında mı olması gerekiyor yoksa o çizginin üstünde mi olması gerekiyor?
  • bnym97 kullanıcısına yanıt
    Kaputun hic bir yerini goremiyorum ben.
    One dogru atilmak gerekiyor gormek icin.
    Arac tasarimida buyuk rol oynuyor dediginiz gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan0725 -- 27 Aralık 2015; 14:49:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @bnym97 benim derler sınavdan önce bitti sayılır. 2 saat ders bıraktırlar. onuda direksiyon sınavından önce alıcam. sen hiç civic kullandınmı. arabada kör nokta çok. arabanın kaputu hiç gözükmüyor. kafanı cama yapıştırsan bile arka bagajda aynı. ayrıca sedan ve uzun olduğu için parklarda vs çok sıkıntı (kurs arabam getz )

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba . Ben sürüş eğitimi almadığım için bugün bir test sürüşüne çıkardılar . Sınavdaki güzergah falan park yapılcak yer örnek bir sınav gibiydi aslında. Hoca parkurun sonunda araçla ilgili soru sorcaklar dedi ama çok zor sorular değil araç içi sirkülasyonu açıp kapat veya stepne nerde hararet ne kadar gibi basit sorular. 3 ocak tarihinde sınavımın olduğu kesin. Başarılar..
    Bizim hoca tekerleklerden biri bile kaldırımla çizgi arasında olsun diğeri çizgi üstünde olsun geçersin dedi. İkisi de çizgi üstünde olursa geçersiz oluyomuş
  • erencan123456 kullanıcısına yanıt
    Ben park ettiğimde teker çizgi ile kaldırım arasındaydı sınavda istenen park bu sınav günü bunu yap geçersin dedi internette sanki tekerler çizgilerin üstüne olucak diye okumuştum diye hatırlıyorum onun için sordum.
    bizim hoca çizgi ile kaldırım arasında olacak dedi. tekerin bir kısmı çizgide olsada geçiliyormuş

• quote:

Orijinalden alıntı: zeka52

bizim hoca çizgi ile kaldırım arasında olacak dedi. tekerin bir kısmı çizgide olsada geçiliyormuş

İyi o zaman bir aksilik olmazsa sıkıntı yasamam parkta :) hoca sıkı sıkı tembihledi bugunden itibaren farkli bir arac kullanma diye ama zaten biliyorum ben arac kullanmayi acaba kendi aracimiz ile park denemeleri yapsam mi diye düşünüyorum

ben kesinlikle önermem. (kurs arabası ile sizin araba farklı ise)

bizim arabamız clio benzin lpg li seda. kursun arabası getz dizel

arada çok fark var. kurs arabasından sonra bugün ve geçen hafta parkurda turladım gezdim biraz çook fark ediyor. bizim debriyaj yukarda kursun arabasınınki aşağıda. bizimki benzin. kursun arabası dizel. arada fark var. ben pişman oldum bizim arabayı kullandığıma. ayağımın ayarı bozuldu bizim arabada yaptıklarımı kurs arabasında yapınca araba biraz silkelenme falan oluyordu. kurs arabasına alıştım düzgün kullanıyordum. geçen hafta ve bu hafta bizim arabayı kullanırken kurs arabasındaki yaptıklarımı yapamadım. diyeceğim o ki her arabanın kavraması, tepkisi farklıdır. ben önermem. 2 saat daha ders alacağımı bildiğim için kendi aracımızı kullandım yoksa elimi sürmezdim. 2 saat ders aldıktan sonra sınava kadar bizim arabayı kullanmayacağım

park konusuna gelirsek sen yinede kullanma başka araba. bizim araba sedan olmasına rağmen kurs arabasındaki gibi çizgi ile kaldırım arasına park ettim. (tekerin yarısı çizgideydi )

eğer sınava kadar araba kullanmak istiyorsan otomaik araba varsa onla gez turla

Benim hocamda önce başka araç kullanma dedi.
    Yalnız sonrada başka araçlarlada çalış dedi anlamadım.
    Sınava son gün anlamında demiş olabilir kavrama noktasını karıştırmamak için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan0725 -- 27 Aralık 2015; 19:34:45 >
  • En iyisi başka araç kullanmamak bizim arabada sedan kurs aracı hb arka cam ufacık bir şey dikiz aynasını kullanmak ile kullanmamak arasında hiç bir fark yok park olayı iyice kafama takıldı keşke kurs aracıda sedan olsaydı çok daha rahat yapardım bizim arabayı garaja 0 olacak şekilde geri geri park edebiliyorum ama hb araç çok farklı hoca arka camı kullanma yan aynaları kullan dedi kafa iyice gitti benim
    Yalnız geri geri gelme parkurunda arkaya bakmamız gerekiyormuş ona dikkat ediyorlarmış.
    Hocam herseferinde yaptırıyor
    Dikiz aynası yeterli ama dedigimde komisyon cok dikkat ediyor demişti ne kadar gerçek düşünülür giren arkadaşlara sormak lazım.
  • hakan0725 kullanıcısına yanıt
    Aynen onu bende okudum hatta bizim forumdan sırf aynalardan park etti diye sınavdan kalan bile vardı diye hatırlıyorum olmadı sınav günü yavaş yavaş girerim içeri arkaya bakarım biraz sonra döner aynaya bakarım tekrar arkaya bakarım anca böyle olur hb arabada sedan değil ki koca cam olsun her yeri göreyim.
    Hocam parkda ayna olayından hiç bahsetmedi sadece geri parkurunda gelirken arkaya at kolunu vs demişti.
    Demekki parkdada dikkat ediyorlar.
    Bence aynalar 2 duba arası parkda yeterli.
    Yapcak bisi yok 2 -3 bakariz arkaya park ederken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan0725 -- 28 Aralık 2015; 0:05:47 >
  • direksiyon sınav tarihi tek acıklanmayan benmiyim ?
  • evoo.9 kullanıcısına yanıt
    Yalnız değilsin hocam benimde açıklanmadı ayrıca direksiyon derslerim bile başlamadı

• quote:

Orijinalden alıntı: Rodipudi

Yalnız değilsin hocam benimde açıklanmadı ayrıca direksiyon derslerim bile başlamadı

Ocağın ikinci haftası olucak çok büyük bir ihtimalle
  • Kız arkadaşımın kursunu şimdi aradım.Yeni yasayla ilgili düzenlemeler falan varmış galiba.Kesin değilmiş direksiyon sınavı tarihi.

Direksiyon sınavında ben geçen sene sadece elimi arkaya koydum aynadan park ettim.Biraz arkaya bakar gibi yaptım.Sonuç olumlu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evoo.9

direksiyon sınav tarihi tek acıklanmayan benmiyim ?

Yalnız değilsiniz arkadaşlar Tez zamanda almayı istiyorum.
    Perşembe ya da Cuma günü aramıştım. Daha sınav tarihleri belli değil demişti yarin bir daha arayacağım. Acaba yarın arasam bu cumartesi ya da pazar günü olacak sınava sokabilirler mi?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.