Şimdi Ara

12 Aralık Sınavı (ANA KONU) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
488
Cevap
1
Favori
10.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fehmus

selam arkadasşar,3 ocakta olan ilk direksiyon sınavından kaldım, yer kağıthane,park edemedim aracı,oysakı direksiyon derslerinde iyiydim baya,,sanırım heyecan yaptım biraz,sınav saatide lapa lapa kar yağmaya başladı,ondanda stres oldum sanırım,sorusu olanb varsa sınavla ilgili cevaplayabilirim.

motorla ilgili soru soruldu mu?

stop ettirmeden teklemelere falan nasıl tepki verdiler?
  • fehmus F kullanıcısına yanıt
    Hocam kaputu ve bagaji actirip soru sordular mi?Araç içinde klima ayarlarini felan sordular mi?Sasirtmak icin yanlis seride gec felan diyorlar mi mesela sag donucen sol serite gec felan diyolar mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bnym97 kullanıcısına yanıt
    Hocam şaşırtma olayını komisyona bağlı benim arkadaşım kemeri takmamış kemeri takmadan kalkmış .
    Kemeri takmıycakmısın demişler ve bu arkadaş tek seferde aldı
    Herkesten duydugum tek şey ufak ayrıntılar komisyonun İnsafına bağlı.
    1 Kere sinyal vermedigi için kalanda duydum yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan0725 -- 7 Ocak 2016; 14:53:14 >
  • Pazar 13.45 direksiyon sınav tarihim sımava giderken kimliğinizi unutmayın

• Arkadaslar son dersimden geldim umit kesildi benim bi daha ki sinav ne zaman kalirsam parktan kalirim gerisinden gecerim insallah dogru yerde dururumda sıkıntı yaşamam

• Arkadaşlar şimdi sınavdan çıktım komisyondakiler uyuzluk yapmadı ve geçtim büyük ihtimalle sorunuz varsa sorabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: LeonCavalli

Arkadaşlar şimdi sınavdan çıktım komisyondakiler uyuzluk yapmadı ve geçtim büyük ihtimalle sorunuz varsa sorabilirsiniz

Hocam araç içinde ve dışında ne gibi sorular sordular?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roark

quote:

Orijinalden alıntı: fehmus

selam arkadasşar,3 ocakta olan ilk direksiyon sınavından kaldım, yer kağıthane,park edemedim aracı,oysakı direksiyon derslerinde iyiydim baya,,sanırım heyecan yaptım biraz,sınav saatide lapa lapa kar yağmaya başladı,ondanda stres oldum sanırım,sorusu olanb varsa sınavla ilgili cevaplayabilirim.

motorla ilgili soru soruldu mu?

stop ettirmeden teklemelere falan nasıl tepki verdiler?

motorla ilgili soru sormadılar,kaputu açtırıp,akunun yerini,motor yağının,silecek suyunun ve soğutma suyunun nereden konulacağını soruyor, ve bagajı açtırıp,ilk yardım çantasını,stepneyi göster diyor, sinyallere çok dikkat ediyorlar, 25 metre geri geri gitmek için 4 lüleri yakmadım,ona baya kızdılar,bidaha hata yaparsan başarısız sayılırsın diye,park ederken,25 metre geri giderken ve yokuş kalkışta 4 lüleri açmayı unutmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: bnym97

Hocam kaputu ve bagaji actirip soru sordular mi?Araç içinde klima ayarlarini felan sordular mi?Sasirtmak icin yanlis seride gec felan diyorlar mi mesela sag donucen sol serite gec felan diyolar mi?

kaputtan ve bagajdan soru soruyorlar evet,sınav günü kar yağışlıydı,hava soğuk şu klimayı aç dediler bana mesela,şerit değişmede şaşırtmak için bana bişey demediler
  • bnym97 kullanıcısına yanıt
    Araç içinde uzun kısa farlar debriyaj gaz fren aynalar dışında ise kaputu açtırıp silecek suyu motor yağı akü bagajda stepne kriko ve ilk yardım çantasının içindekiler ne işe yaradığı vs.

• LeonCavalli kullanıcısına yanıt
    30 km hızla ani fren ve geri geri köşeden dönüş yaptırdılar mı?
  • ilk sınavımda kaldım bende sarı ışıkta geçmişim diye halbuki önümde araç vardı o gidene kadar yeşile dönmüştü ama kaldık işte. şimdi kursa uğradım 120 ye anlaştık adam 220 istiyor 2 saat direksiyon sürdürcekmiş ilk 120 dediniz diyorum yok o geçti sen sonra gel madem ayağı yaptı. şimdi illa kursa para vermek zorunda mıyım kendim yatırıp sınava giremez miyim?

• Komisyon iyiydi, hoca iyiydi ve hatasız tamamladım sınavı. Park resmen jilet gibi oldu kaldırımla arası 5 cm falandı. Rahatladım be.

• benim sınavı ayın 23'üne koymuşlar onaylı sınav belgesi olmasa yıkacaktım ortalığı da yapmışlar bi kere

sarı ışıkta geçtin diye bırakılır mı ya çok acımasızlar. sınavın ilk dönemi ve ilk saatleri çok sıkı tutuyorlar. bi yandan da acaba 23'ü iyi mi diye düşünmüyo değilim.
  • Benimde sınavım yarın tavsiyen varmı?

• parktan kaldım

• quote:

Orijinalden alıntı: Lothlórien

parktan kaldım

Geçmiş olsun hocam nasıl kaldınız dubaya felan mı vurdunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: evoo.9

Benimde sınavım yarın tavsiyen varmı?

Heyecan yapma, işine odaklan ve sıradan bir günde araba sürüyormuşçasına ilerle. Fazla hızlı gitme yoksa hata yapma olasılığın artar. Sakin sakin yavaş yavaş ilerle. Şeridinden ayrılma arada sırada aynaları kontrol et, dikkatli olduğunu göster. Fazla kasmaya gerek yok. Tek sıkıntılı kısım belki park olur onun da dersini almışsındır zaten.
  • Kaputu açtırıp sorma muhabbeti doğruymuş bu arada. Zaten hocaların ellerindeki değerlendirme formlarında vardı o kısım fakat bize uygulamadılar yenilere uygulayacaklarmış. Kaputu açtırıp soru sormadı fakat arabaya bindiğimde ikaz lambalarını biliyor musun diye sordu komisyon başkanı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bnym97

quote:

Orijinalden alıntı: Lothlórien

parktan kaldım

Geçmiş olsun hocam nasıl kaldınız dubaya felan mı vurdunuz?

Sağol hocam. Dubalara falan çarpmadım camlar buğulanmıştı pek bişey göremeden park ettim aslında neyse mazeret aramaya gerek yok. Beni sinirlendiren şey kursta ders alırken parkta hiçbir sorun yoktu sınavda olmadı çok sinirliyim

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.