Şimdi Ara

12. ay faturasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Turk Telekomdan baska bir operatore gecis yaptim. Bildiginiz uzere 12. ay ceza yok. Son ayin ilk iki gunu operator degistim. Cayma bedeli yok ancak fatura nasil gelecek bana Turk Telekom kullandiginiz gun kadar dedi yani 2 gun olmasi lazim ancak forumda okuduklarima gore son ayi komple istiyor demis bazi arkadaslar. Nasil olacak bu durumda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stereo Palma -- 4 Mart 2020; 13:1:0 >

• Kullanım haklarını bitirmediysen gün bazlı faturan ve kalan ayların telsiz kullanım ücreti gelecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Kullanım haklarını bitirmediysen gün bazlı faturan ve kalan ayların telsiz kullanım ücreti gelecek
    Tesekkur ederim bilgilendirme icin. Hic internet kullanmadim diyebilirim son aya gectikten sonra. Telsiz kullanim ucreti ne kadar gelir?
  • Stereo Palma kullanıcısına yanıt
    Kalan taksit tutarını alır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yine celiskide kaldim ben ilk mesaj yazan arkadas gecis yapilan gune kadar olan gun dedi, siz taksit tutati dediniz. Turk Telekom musteri hizmetlerindeki bayanda kullanilan gun kadar dedi ama kem kum etti, pek net konusmamisti. Akla kara ayin 27 sinde belli olacak heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stereo Palma -- 19 Şubat 2020; 19:28:23 >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Kalan ayların telsiz kullanım ücretinden kastınız nedir ? Son ay olduğu için 2.85 lira telsiz kullanım ücreti çıkması lazım değil mi son ay ? Ayrıca son aya girildiğin de herhangi bir cayma bedeli çıkmaz değil mi ?
  • Mesajımı iyi okuyup anlayın kalan ayların demiştim

2020 yılı için toplam 34.15 TL
    ödediğinizi bu tutardan çıkarın
    Kalan tutar faturanıza peşin gelin
    Son ay çıkmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu kalan ayların telsiz bedeli nedir birln varsa açıklayabilir misiniz?
    Taahutüm iki gün sonra doluyor faturalıdan çıkacağım faturasiza geçeceğim ama telsiz bedelini de ödemem gerekiyormuş bu saçmalık değil mi

XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Peki bir şey sormak istiyorum. Ben ayın 23 ünde taahhütümün son ayına giriyorum, yani cayma bedeli çıkmadan son ayın ilk günlerinde numaramı taşıyabilirim. Ancak ayın 23 ünden önce taşırsam 35 lira cayma bedeli görünüyor. Sorum şu; Eğer ki numara taşıma işlemini bugün yaparsam (20 şubat) diğer operatöre başvuru yaptığım an taahhütü bozmuş mu oluyorum yoksa numaranın diğer operatöre taşındığı gün mü taahhüt bozulmuş oluyor ? Ayrıca bugün başvuru yaparsam sizce ayın 23 ne kadar açılır mı 23 ünden önce açılma ihtimali var mıdır ? Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDMOD -- 20 Şubat 2020; 12:24:2 >
  • Forum arkadaşımız açıklamış ben tekrar açıklama yapayım soru üzerine.
    Operatörler telsiz kullanım vergisini devlete yıllık peşin ödüyor. Sen yıl bitmeden çıkarsan kalan ayların tüm taksit tutarını senden alıyor. Normalde her ay taksitle aliyor.

• Şahsi görüşüm, taşıma talebi iletildiği tarih kabul edilir.
    23ünden önce açılmayabilir. Belki o gün içinde evet ama öncesini bilmiyorum. Emin olamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 20 Şubat 2020; 12:33:56 >
  • mantıklı düşünün biraz taşıdığın günü baz alamaz .Sen başvuru yapıyorsun ve hala tanışacağın aboneden hizmet alıyorsun .Senin çıkış tarihini diğer operatörde hattının açıldığı tarihe göre baz alır bu e devlet üzerinde farklı görünür.
    Bugün başvurursan 23 ünde açılırsa hattın 23 martta 1 günlük bir fatura daha çıkar .

Taşıtacağın operatöre göre süre değişiyor .Perşembe taşıyıp Cumaertesi hattın açıldığını bilirim .Türk Telekomda.
  • arkadaşa net bir cevap verilmemiş galiba, ben 11 şubatta hattimi faturalı bir operatörden, faturasız başka operatöre taşıdım, taahhütte 12. aya girmiştim ve cayma cezası yoktu, şimdi benim fatura 10 şubatta kesilmişti, bana 11 martta 1 günlük ücret mi gelecek yoksa 1 aylık ücret mi, yoksa 1 günlük ücret + kalan 10 ayın telsiz ücreti mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Her gün operatör değiştirmiyoruz sonuçta, doğal olarak operatör değişim sürecinin prosedürünü de bilmiyoruz, bilmiyoruz ki buradan bir bilene fikir danışıyoruz ancak gel gör ki kendini bilmez laubali biri çıkıp boş yapmaktan ileri gidemiyor. Cevap vereceksen insani çerçeve de ver ki minnet duyalım !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDMOD -- 20 Şubat 2020; 15:54:0 >
  • Üzgünüm senin anlayış biçimin böyleyse yapacak bir şeyim yok ben açıklayıcı bir şekilde anlatmak istedim .
    Mantıklı düşünmenin de her gün operatör değiştirmeyle alakası yok .
  • Bilmeyenleri bilgilendireyim, 12. ay faturasi diger operatore gecis yapildigi gune kadar yansidi.
  • Stereo Palma kullanıcısına yanıt
    Arif olan anlar kanıtıyla

İnanmayanlara kanıtın

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Arif olan anlar kanıtıyla

İnanmayanlara kanıtın
    Evet sizin dediginiz dogru cikti. Diger arkadasta bu sayede ogrenmis oldu. Herkese tskler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.