Şimdi Ara

12 binle erzurum tıp mallık mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
2
Favori
2.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gencler mugla isparta bolu geliyor erzurum daha kokludur iyidir diye erzurum aklimda lakin sehir guzel.degil mugla isparta efsanedir.cok kararsizim bu siralamayla oraya gitsem mallikmi etmis olurum

• Isparta efsane mi
  • Currynin Üçlüğü kullanıcısına yanıt
    Hocam guzel sehir deil mi tüik verilerine gore 1. Yasanilabilir yer
  • Cakarss C kullanıcısına yanıt
    Kardeşim sen o verileri falan geçte şehir güzel Allah var ama insanı değişiktir insan yoktur desem daha mantıklı öğrenci çok, pahalı da değildir. Üniversitesi kalitelidir ve tıpında sınıf geçmek zor değil günlük 1-2 saat çalışsan rahat geçersin.

İşin amasına gelirsek geçen sene 11k ile kapatmış bu sene 12 k ile kesin girerim diyemezsin.

Ek olarak ben çarşıya çıkmayı çok sevmem adam akıllı yurttan okula okuldan yurda arada arkadaşlarla gezerim diyorsan git çok iyi olur.
    Reis 11bin900 le kapatmis
    Hocam ben sakin sehir seviyorum bide yesil olsun kutuphanede buyuk olsun yeter
    Hocam mallik edermiyim.erzurjma gitsem
    Dostum Isparta'da yaşanır diğer şehirlere göre çokta iyidir bile ama böyle uysal, terbiyeli biriysen falan orada bozulursun. Tercih yine de senin üniversitesi güzeldir.

Yeşil olarak muğla bir harikadır. Sıtkı koçman hemen girişte zaten, kampüsü de çok büyük güzel bir kampüs. Ayrıca istediğin yere otostopla ya da minübüsle de gidebilirsin tek dezavantajı öğrenci sayısı az ve çok köklü bir üniversite değil ama burada da okunur kesinlikle.
    Hocam efendi bi insanim namazimdayim.neden bozulayim ki ne var ispartada ben cok muhafazakar biliyodum
    Memleketin nereye yakınsa oraya yakın bir yer tercih etmeye bak her şehrin ve üniversitenin kendine göre avantajı ve dezavantajı vardır. Eğer ailene Erzurum yakınsa oraya git hiç mallık falan olmaz, ama aile izmir'de sen Erzurum'da o da olmaz.

Diyeceğim Muğla, Isparta, Erzurum üçünde de okunabilir ama okuyacağın şey tıp nerden baksan 10 sene o şehirde kalacaksın (okul+uzmanlık) yani biraz da ana kuzusuysan ki hepimiz biraz öyleyiz. 10 sene tek başına zor olur.
    Ben severim sen sevmezsin fıtrat meselesi. Kesinlikle bozulursun da diyemem. Kişiliğin çok kuvvetlidir çok karakterli bir insansındır kendini muhafaza edersin ama ben daha Isparta'dan adam akıllı ayrılanı görmedim özellikle şehir dışından gelenlerde hep bir yara bırakır o şehir insanda.

Ama yine diyorum yaşamak için yaşanılabilir güzeldir o kadar da değil yani.
  • Olm 6 yılın orda geçecek
  • Tamamen duygusal bir seçim olacak gibi
  • muğla candır evet çok güzel şirin şehir ancak öğrenci olayları fazla olur, ama mantıklı olan ilk olarak tıp ikinci olarak memleketine yakın yer olsun. puanları aynı ise uzak yerlere gitme heyecan arama kendine. zaten tıp okuyacaksın gezip tozma falan yok mal gibi ders çalışıcan :)
    Insanlari ne anlamda bozuyor alkol sigara kiz ayagi falan mi
  • Nereye yakınsan onu seç. İş sende bitiyor sonuçta
  • Erzurumda topraklar çok verimli bence git.
  • Mu1940sa M kullanıcısına yanıt
    Topragi ne yapayim
  • Sanırsın 2k ile gidiyor.
  • Aga arada 2 bin kisi var dile kolay
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.