Şimdi Ara

12 çift çorap 17 TL ücretsiz kargo (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
3
Favori
22.844
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Forum için bi kampanya ayarlasanızda sizden alsak bari ne güzel olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bradenburg B kullanıcısına yanıt
    yenibağlardan selam olsun o zaman 10 tane 5 liraa
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErsinBoz

Forum için bi kampanya ayarlasanızda sizden alsak bari ne güzel olur

Toptan satış ve ihracat ağırlıklı çalıştığımız için bu tarz bir satış yapmaya ne yazıkki imkanımız yok..
  • 50 Kuruşa çorap varmış,yeni doğan çorabımı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

baya önce, tanesi 16 liradan çorap aldım 2 adet, ramazan bayramını çıkarmadı

Tanesini 1'e alıp eskiyince atmak gibisi yok

• Pek uzun degil, az once sunu aldim,

http://www.koton.com/tr/erkek-5-li-corap/p/7YAM80004AA421T

magazadan incelemistim, kumasi, durusu, olcusu ve renkleri hosuma gitti, internetten de 100 e 20 indirimi ile sepet yaptim.

daha once de C&A dan (de-fuck-to satin almazdan once) 7 li paket alirdim.

ucuz etin yahnisi de ona gore oluyor sonucta, kullan at corap niyetine alinabilir, saglik konusundaki durumu bu konudaki bilgili arkadaslardan almak gerekli ama .

soyle dusunun , disarda 1 bardak caya 1 TL veriyoruz ya (nerde demeyin, burada en ucuz o kadar) , yazin gunluk bir cift corap giyip atsaniz ayni para :D

• benimkiler geldi,işyerindeyim henüz bakamadım.akşam bakarım
  • dun siparis vermistim simdi elime gecti ( 1 gunde kargo iyi, surat kargo ile geliyor)

12 adet patik corap almistim 1 adet de uzun corap yaninda hediye etmisler.. tesekkur ediyorum buradan.. 90% pamuk...

gorunus olarak fena degiller, bildiginiz corap iste.. ama kullanarak karar verilebilir dayanikli mi degil mi diye... neyse zaten bu fiyata 13 corap guzel...
  • secoo120 kullanıcısına yanıt
    onun hemen yanına da ara sıra siyahi bir abimiz/kardeşimiz saatçi açıyordu. ona da selam olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: voodoo child

dun siparis vermistim simdi elime gecti ( 1 gunde kargo iyi, surat kargo ile geliyor)

12 adet patik corap almistim 1 adet de uzun corap yaninda hediye etmisler.. tesekkur ediyorum buradan.. 90% pamuk...

gorunus olarak fena degiller, bildiginiz corap iste.. ama kullanarak karar verilebilir dayanikli mi degil mi diye... neyse zaten bu fiyata 13 corap guzel...

Yok dostum %90 değildir pamuk oranı,%95-98 i falan pamuktur..

Etiketinde %90 yazmışlarsa yanlış yazmışlardır,%98 dir o..
  • quote:

Orijinalden alıntı: akonay

quote:

Orijinalden alıntı: voodoo child

dun siparis vermistim simdi elime gecti ( 1 gunde kargo iyi, surat kargo ile geliyor)

Yok dostum %90 değildir pamuk oranı,%95-98 i falan pamuktur..

Etiketinde %90 yazmışlarsa yanlış yazmışlardır,%98 dir o..

• quote:

Orijinalden alıntı: muratoloji64

Abuk zubuk konu acmayin pazarda en iyi çorap 1 lira 0.75 kuruşuda var 0.50 yede

5'li pierre cardin orjinal %100 merserize çorap var mı
  • Setbasina isportacilar kuruyor aksamlari 7 adet 5 tl aliyorum 20 tllik 2 ay kullan at hepsini :)

• takip...
  • alan arkadaşlar kullandığında yazarsa sevinirim.
  • Bu hafta aldım pazarda çorap 1 tl yer maltepe pazarı
  • Geçende sarardan aldım tanesi 5 TL. Amaçoraplar güzel sanki yürürken havadaymışim hissi oluyor.

Şimdi yine almam lazım,bambuyu deneyeceğim bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: akonay

Çorap imalatçınız geldi arkadaşlar.İlandaki çoraplar rejenere pamuk kullanılarak yapılmış çoraplar,ayak sağlınızı düşünüyorsanız pek tavsiye etmem.%90 pamuk falan yazdığına bakmayın kesinlikle yalan.Teste yollasanız maksimum pamuk oranı %30-%40 ı geçmez.Bizde dönem dönem üretiyoruzki duruşu bile bu ilandakinden kaliteli duruyor.Maliyeti dz. 8-9 TL civarı,toptan satış fiyatıda 8-10 TL civarı bulunabilir.

İlandaki çoraba gelirsek,perakende olarak kargoda ücretsiz olduğuna göre fiyat fena değil,ama dediğim gibi kesinlikle kalite falan beklemeyin..

REJENERE İPLİK NEDİR;
    Regenere ya da diğer bir ifade ile geri kazanılmış elyaflardan iplik imalatı, kısaca, tekstil ve konfeksiyon artıklarının toplanıp,, parçalanarak tekrar elyaf haline getirilip, elde edilen bu elyafların ise yeniden iplik haline getirilip ekonomiye kazandırılmasıdır.

Kumaş artıkları elyaf haline geldikten sonra iplik aşamasında , son kullanım yerine göre içerisine boyalı yada ham halinde polyester, pamuk, akrilik yada viskon elyaflar karıştırılarak, ve elyaf boyları çok kısa olduğu için, proses esnasında daha rahat bir çalışma temin etmek için, bir miktar kimyasal maddeler ilave edilerek, Open End eğirme tekniği ile iplik haline getirilir. İplik makineleri de rejenereye uygun olarak modifiye edilmiş olmalıdır.

Rejenere iplikler, orijinal elyaflardan yapılan ipliklere alternatif olarak, döşemelik kumaş, halı, kilim, kadife, yuvarlak örgü, triko, çorap, temizlik ürünleri, battaniye vs. gibi maliyet azltıcı maksatlarla kullanılmaktadır.

hocam cidden benim çorapta sıkıntım var ya. En f/p çorabı nasıl alırız? Hangi marka, nereden; yardımcı olursan çok makbule geçer.

-sağlıklı bir şey olsun lütfen-

• satıcı standart dürüst! esnaf, pamuk falan değil çoraplar, lacivert olanı biraz dandik , diğerleri güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 16 Mart 2017; 14:51:43 >

• İnce bir çorap, fazla tüylenmez gibi. Banka puanı bitsin diye alınır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.