Şimdi Ara

12 gün sonra telefon alacağım, hangisini almalıyım ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 12 gün sonra yani 13 Haziran günü cep telefonu alacağım. Bütçe sınırım 2500 TL. Şuana kadar en çok düşündüğüm modeller; HTC One M8, iPhone 5 64 GB (5S düşünmüyorum fakat eğer almaya değer dediğiniz bir sebep varsa belirtin lütfen, 5 ile bir farkı olmadığını düşünüyorum şahsen.) ve Nexus 5. Şöyle bir durum var; eğer Nexus 5 alırsam 5-6 ay sonra iPad Air (veya yeni bir iPad çıkarsa onu) alabilirim. Fakat Nexus 5'in kamerası, ses kalitesi ve arttırılamayan hafızası düşündürüyor. Sizce bu telefonlar içinde hangisini almak daha mantıklıdır ?

Telefonla yapacaklarım: Telefonda oyun oynarım. Üst düzey oyunları kasmadan oynayabilmek isterim. İnternette dolaşırım. Ara sıra telefona yüksek çözünürlüklü film, dizi atıp izlerim. Müzik çokça dinlerim. Kamerayı çok kullanırım. Megapixeli çok önemli olmasa da çektiğim fotoğrafın kalitesi çok önemli, zaten genelde sosyal medyaya yüklerim çektiklerimi. Bataryası da benim için önemli. Orta düzeyli (internet-müzik vb) kullanımda en azından günü rahatça çıkarmalı, oyun oynarken de en azından 2.5-3 saat civarı bir süre sunmalı.

Sizce isteklerimi en iyi karşılayabilecek seçenek hangisidir ? Veya eklemek istediğiniz seçenek var mıdır ? Yorumlarınızı bekliyorum.

• htc

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bataryası üzmeyecekse 5 alın derim. Kamera olarak m8 tatmin etmez bence. 4 megapixel kamerası var.

• Nexusla.oyuna sarj yrtismez,keza iphoneda ole ve bit kadar ekranda oyun zevki olmaz,bence oncelikle z2 bak o paraya ama illa bunlardan biri dersen m8

• quote:

Orijinalden alıntı: Krone

Bataryası üzmeyecekse 5 alın derim. Kamera olarak m8 tatmin etmez bence. 4 megapixel kamerası var.

Sanırım siz iPhone 5 kullanıyorsunuz, kullanım türlerine göre (uzun süre oyun oynarken, müzik dinleyip internette gezinirken vb) batarya performansı nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TresHaute

quote:

Bataryası üzmeyecekse 5 alın derim. Kamera olarak m8 tatmin etmez bence. 4 megapixel kamerası var.

Sanırım siz iPhone 5 kullanıyorsunuz, kullanım türlerine göre (uzun süre oyun oynarken, müzik dinleyip internette gezinirken vb) batarya performansı nasıl ?

3G , oyun , müzik hepsinden azar azar dersek ortalama 6-7 saat götürüyor ekran yarı parlaklıkta.

• Aslında fena değil gibi, peki şuana kadar herhangi bir sorunla karşılaştınız mı cihazda ? Veya hoşunuza gitmeyen bir nokta var mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Aslında fena değil gibi, peki şuana kadar herhangi bir sorunla karşılaştınız mı cihazda ? Veya hoşunuza gitmeyen bir nokta var mı ?

Önceden S3 kullanıyordum batarya haricinde üzen olmadı beni. Cihaz akıyor çok rahat yani. Kamerası, sesi yine keza güzel. İşte bi batarya birazcık sıkıntı o kadar.

• Yorumlarınız için çok sağolun, sanırım iPhone veya M8 alacağım. Son kez de mağazada elime alıp incelerim bir :)
  • quote:

Yorumlarınız için çok sağolun, sanırım iPhone veya M8 alacağım. Son kez de mağazada elime alıp incelerim bir :)

Z2 yi arastirmalisin hocam isteklerinin uzerinde bir telefon. Hem kamera hem pil konusunda alternatifsiz Sony kalitesinide buna katarsan bence gözün kapali alabilirsin. simdiden alacaginiz telefon hayirli olsun size.

• quote:

4. Megapixel değil 4 ultrapixel yani 12 megapixel civarına denk geliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2500 tlyi iphone 5se gömmek isteyeni de ilk defa görüyorum, 5s almak için tek bir neden yeterli "daha güncel" ip5 3 yıl yaşarsa ip5s 4 yıl yaşayacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: dimitris.diamantidis13

quote:

4. Megapixel değil 4 ultrapixel yani 12 megapixel civarına denk geliyor

Malesef 4 megapixel bunu Mesut Çevik'in yaptığı incelemede de görebilirsiniz. Düşük çözünürlük büyük sensör boyutuyla değişik birşey yapmaya çalışmışlar ama olmamış.

• İphone 5 ün şarjı az. Şarjı uzun giden bir şey alın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z2.

• Z2
    Ama Sony olmaz dersen M8
  • Z2 Sony istemezsen M8.
  • Şuan kararsızım. Özellikle iPhone'a 2500 TL verilmez diyen çevremde de çok kişi var. Sony istemiyorum açıkçası. 5-6 ayda bir telefon çıkarıyorlar. Çevremdeki insanlar da dahil tüm yorumları göz önünde bulundurursak sanırım en mantıklısı M8 gibi gözüküyor. Sizce M8 aldığım taktirde 2-3 sene güncelleme alır mı ? Veya 2500 TL verilir mi o cihaza ?
  • o butcede z2 ıstemıyorsan ve bıraz vakıt varsa G3ede bak derım muhtemelen 32gb lık versıyonu M8 den ucuz gelecektır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.