Şimdi Ara

12 MART 2006 - 1. BAHREYN GP (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
0
Favori
4.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • DOSTUM YAVUZ HELLMARCH IN PUANINI YAZMAYI UNUTMUŞSUNUZ
  • Tamamdır. hellmarch.ın da puanı listeye eklenmiştir.

Ayrıca dark, özürün kabul edilmiştir ama lütfen bir daha bu şekilde yaparsan altına da şunu ekle "LÜTFEN DEĞERLENDİRMEYE ALMAYIN". Bence daha esprili olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _FOCUS_

bana sorarsanız onlarda sizin gibi yine alonsonun sezonunda olmaktan üzgün bir şekilde n e yap ı p ne diyeceklerini bilmiyorlar

Yaw herşeye tamamda allahaşkına bu dediğinin ne alakası var? Sanki schumi nin, Kimi nin, Rubens in, David'in sevindiği zamanları hiç mi görmedik? Alonso hiç yokken ve varken. Veya sanki Alonso yokken çok mu abartı (abartı değilde Alonso gibi diyelim) seviniyolardı? Ayrıca ben dahil çoğu kişinin eleştrisi öncelikle yarıştaki tur bindirme esnasındaki hareketleriydi. Ya herşeyi geçtim kız arkadaşım F1 den çok çakmaz benle birlikte az çok bişiler görmüştür. O bile o hareketler nedir? tepkisini verdi? Spikerler bile ayıp kaçmasa napıyon birader daha 500m var öndeki araca diceklerdi? F1 tarihinde hangi pilotun bu şekilde daha araca yaklaşmadan el kol yaptığı nerede görülmüş? Bütün hızlı pilotların böyle hareketleri olmuştur ancak tur bindirecekleri adamın arkasında 2-3 viraj boyunca takılı kalmışlardır ondan sonra bu hareketi yaparlar. Alonso daha adama yaklaşmadan el kol yapıyoki o uzaklıktan öndeki aynadan göremez bile:) Üstelik bunu geçişe gayet uygun bi pistte yapıyor. Ki Allah var herkesde Alonso yanaşmadan kaçıp yol verdi. Ona rağmen geçtiği 2mi 3müydü hatırlamıyorum ama hepsine o hareketi yaptı. Bari ilk 2 sine yap 3üncüye yapma. Bizim türklerin ışıklarda sarı yanmadan kornaya bastıklarından daha vahim bir hareket yapıyor bence yaptığı güzel değil. Senin fikrin gayet normal hiç bi problem yoksa fikrine saygım sonsuzdur.

• quote:

Orjinalden alıntı: RedStar

Vay beaahhhh ne güzel yarıştı

Bu küçük Rosberg e bayıldım yahuuu...Sanki yarışan gencecik bir çaylak deil yılların tecrübesini biriktirmiş biri gibiydi.Araçta o yoktuda babası vardı sanki:)Strateji dışı bir pit yapmasına rağmen taktiği alt üst olmasına rağmen yarışta sürekli ve istikrarlı bir şekilde hızlı turlar attı.Bu kadar genç olupta bu kadar oturaklı bir sürüş ve üstüne son derece soğukkanlı ataklar ve geçişler, tek kelimeyle bravo.Bu çocukta iş var.Tabi babasının bir dünya şampiyonu olduğunu ve ondan müthiş bir eğitim ve destek aldığını unutmayalım.Kesinlikle bu yeteneğinin genini babasından almış.Sanki tüm tecrübesini ve yeteneklerini beyin nakli ile bu velede aktarmışlar

Kimi için söylenecek çok şey yok.Bu gün gerçekten çok başarılıydı.Artık yavaş yavaş piştiğinin sinyallerini veriyor.Dile kolay 6. sezonu.Gerçekten çok hızlı ama ben hala gerekli teknik geri bildirime sahip olduğunu sanmıyorum."Schumi veya Coulthard gibi".Ama büyük bir yarışçı olmasına az kaldı.hızı ve pist dışındaki efendiliği 10 üzerinden 10.Geriye sadece bu teknik birikimi ve otomobili rekabetçi bi seviyeye getirecek geri bildirimi kalıyor bence.Oda zamanla olacak nasılsa.

Alonso dan gün geçtikçe daha çok nefret ediyorum.Bu adam bugün çok güzel yarıştı ama yarıştaki pilotlara yaptığı el kol hareketleri, yarıştan sonra saa sola dil çıkarması, kameranın objektifine bakıp saç taraması, bi afralar bi tafralar...BU ADAMDA İŞ YOK...Yanında 7 kez dünya şampiyonu olmuş tarihteki tüm pilotları istatiksel olarak ezmiş geçmiş bir adam var ve o adam bile kimseden üstün olduğunu iddia etmiyor.yarışan ve geçmişte yarışmış herkese büyük saygısı var.Biraz feyz alması lazım.Burda Kimi yi bir kez daha övüyorum.Gerçekten efendi.Alonso da Montoya gibi poposu havalarda bi tip.

Scumi ye gelince.Gerçekten pit stop ların kurbanı oldu.son pitte bizim uyuşuklar onu 8.7 de yollarken Renault un elemanları Alonso yu 7.7 de yolladı.ve o 1 sn yarışın kaybedilmesine neden oldu.Yazık oldu ama mesele deil.En azından biz tifosiler bu sezon geçen sezon gibi boş gözlerle bakmayacağız ekrana.

Massa ilk yarış için iyi gibi görünsede çok bi yorum yapamicam.Zira spin i teknik bi sorunmu yoksa kendi hatasımı hala örenemedim.Hızlı olduğu bi gerçek ama malesef TECRUBESİZ.Ama Schumi ona abilik yapacaktır mutlaka.çok kısa sürede ileriye doğru güzel adımlar atacaktır.

Minik boğa anne boğayı neredeyse yenecekti.Bence bu V-10 olayı Toro Rosso ya biraz fazla yaramış.Aguri ve Midland takımlarına karşı FIA tarafından yapılmış çok çok büyük bir ayıp ve haksızlıktır bu.Kesinlikle bu uygulamayı desteklemiyorum.Bu V-10 Minardinin küllerine resmen çağ atlatmış.

Bir çomakta Toyota ya.Resmen ÇUVALLADILAR.Bukadar dev bütçe ve böylesine berbat bir otomobil.üstelik otomobili ilk piste çıkaran ve en fazla tecrübe eden onlardı.çok komik ve ezik bir duruma düştü Toyota.

Button ve Honda da iyiydi.ama korktuğum kadar iyi deillerdi.Barrichello artık nasıl bir problem yaşadıysa yazık oldu ilk yarıştan.otomobil birden bire çaptan düştü.

BMW de hiç fena deildi bence.Hatta Villeneuve beklediğimden de iyiydi.Ama kader işte tam toparladım derken motoru bumlayıverdiKısmet bidahaki yarışa.

Bu arada eğer Schumi emekli olacak olursa Massa nın yanında alternatiflerden biri olarak kesinlikle bu genç Rosberg te düşünülmeli.Bu çocuk çok can yakacak.

eline sağlık usta
    bu kadar güzel bi yarış yorumu okudugumu hatırlamıyorum
    ilk harfinden son harfine kadar katılıyorum söylediklerine ama ben mclaren taraftarıyım tek fark bu

• quote:

aynı arkadaşlar başka bir konuda olsa özgürlük vs deyip çıkarlardı sanırım
    diiyeceğim şu kimse şuminin beynini okumaya kalkışmasın
    eğer kimi ve şumi nin sessizliği bu amaçla ise ne diyeyin ama bana sorarsanız onlarda sizin gibi yine alonsonun sezonunda olmaktan üzgün bir şekilde n e yap ı p ne diyeceklerini bilmiyorlar
    yarışı kaybedince yarışı bırakıp adamın karakterine taktınız helal olsun size
    efendice efendilikten bahsediyorsunuz!!!!!

quote:

Orjinalden alıntı: Kharia

(Kimse kızmasın, bunlar benim düşüncelerim. Başkaları farklı düşünebilir. Beğeni ve tasvip meselesidir.)

Özgürlükle alakası yok ki bu durumun. Sevdiğim herhangi bir pilot Alonso gibi davransın ister istemez soğurum. Hangi pilot olursa olsun ölçüyü kaçırmamalı.

7 kez dünya şampiyonu olmuş bir pilotun Alonso gibi bir yeni yetmenin karşısında ne diyeceğini bilemeyeceğini sanmıyorum. Alonso'nun sezonunda oldukları için üzüldüklerinine bağlamışsın basın toplantısındaki tavırları. Schumi birincilik kürsüsünden inmezken Alonso'nun iki koca sezon boyunca tek birincilik aldığı zamanlar geldi geçti. Ayrıca Schumi'nin tavırlarını anlamak için beynini okumaya gerek yok. Gayet açıktı ifadeleri. Çevremdeki birçok kişi de böyle düşünüyor.

Neyse, konuyu saptırmayalım. Dediğim gibi beğeni meselesidir bu. Bir grup tasvip etmiyor bir grup da peşinden koşuyor, gayet doğal bir durum. Bu forumda da beğenen ve beğenmeyenlerin olması doğal bir şey.

• Şumi sizin gibi yedi dünya şampiyonluğunun ardına sığınacak biri olsaydı yarışmaya çoktan bırakmışştı
    bırakın bunları sinema yıldızından değil yarışçıdan bahsediyoruz
    ayrıca aynı tavırları senin pilotun yapsa sooğuyacağını hiç sanmıyorum helede birileri çıkıp acaip yorumlar yaparsa
  • ÜLENNNN 0 ÇEKMİŞİM 1. YARIŞDA KÖTÜ BİR BAŞLANGIÇ OLDU WALLA BENİM İÇİN YAKIŞMADI WALLA

NEYSE YAVUZ ABİ TEBRİKLER İYİ BİR BAŞLANGIÇ SENİN İÇİN

ARKADAŞLAR BU SENE KİMİ DEN UMUTLUYUM UMARIM GEÇEN SENE OLDUĞU GİBİ OLMAZ ŞAMPİYON OLURR

ŞUMİ DE KIPIRDANMA VAR GEÇENSENEYE GÖRE GAYET İYİ ALONSO YİNE AYNI KALDIĞI YERDEN + Rosberg DİYE BİR GENÇ BU ADAMA ÇOK DİKKAT EDİN TOZUNU ATABİLİR ÇOK YETENEKLİ BABASININ GENLERİNİ AYNEN TAŞIYO.
  • quote:

Şumi sizin gibi yedi dünya şampiyonluğunun ardına sığınacak biri olsaydı yarışmaya çoktan bırakmışştı
    ayrıca aynı tavırları senin pilotun yapsa sooğuyacağını hiç sanmıyorum helede birileri çıkıp acaip yorumlar yaparsa

Yedi şampiyonluğun ardına sığınmakla ilgili bir şey dedim mi ben Allah aşkına, bu söylediklerinin benim söylediklerimle ne alakası var? Ya üf tamam, senin dediğin gibi olsun. Kapatalım bu konuyu.
  • yeni sistemin adaptasyon yarışı olan ilk yarışa fazla kendimizi kaptırmayalım arkadaşllar
    Rosberg iyi bir yarış çıkardı ama böyle gidermi bu önemli bence göz ardı ettiğimizi düşünüyorum
    Klien gerçekten güzel yarıştı mclaren beklediğimden iyi çıktı ama honda ve ferrarinin arkasında kaldıkları
    belli eğer lastikleri biraz daha dayansa idi button kimi yi geçecekti kimi ise tek şansı bu değildi
    aslında şanssızlıkla özdeşleşmiş kimi sanki onuncu sıradan başlamış gibi olacağı bir pozisyona
    startta rahatça gelebildi yani kimi 22 den 3 e yükseldi diye kimse kendini kandırmasın bu sadece
    matematiksel olarak böyle ayrıca alonso ve şumi kısa birer pit ziyareti yapıp yinede kimi yi geçebilecek
    kadar öndeydiler ve bu durumun böyle olduğu kiminin yüzündende okunuyordu. Bu sene 10 sıra geriye düşmek kimi
    için herşey bitti demek artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kharia

quote:

Şumi sizin gibi yedi dünya şampiyonluğunun ardına sığınacak biri olsaydı yarışmaya çoktan bırakmışştı

Yedi şampiyonluğun ardına sığınmakla ilgili bir şey dedim mi ben Allah aşkına, bu söylediklerinin benim söylediklerimle ne alakası var? Ya üf tamam, senin dediğin gibi olsun. Kapatalım bu konuyu.

kharia kardeş bence senin benim söylediklerime odaklanmak yerine kendi söylediklerine bir daha bak
    bende bunu bi yerimden uydurmadım affedersin yani ama...

• quote:

Orjinalden alıntı: dark devil

ya saka yaptım cok abarttınız ya ozur tamam hatta kendime

Hocam tamam haklısın belki bizde çok tepki verdik ama altında bir gülme smeliy gibi bir ifade yoktu. O yüzden böyle bir tepki gösterdim. Gereken açıklamayı yavuz abimiz yapmış bize susmak düşer.
  • Specops süper yazdın eline sağlık. yazmak isteyipte üşendiğim şeydi. teşekkürler
    bu arada alonsu'un yanında ne yapacağını şaşırmış falan filan yaw kardeşim geçin bunu, saçma sapan düşünüyorsunuz yanında ki Şumi ona nasıl davranacağını, nasıl davranılması gerektiğini mi öğreteceksiniz. çok iyi bilir bu işleri ve hiç kimseye papuç bırakmaz. ne diyorsunuz yaw yarış tarihini bilmezsiniz siz. Şumi'ye yapılanlar alonso'ya yapılsa çocuk eminim arabasında ağlardı. ne öyle el kol hareketleri ben bile şaşırdım görmeden araba mı geçti ben niye görmedim meğer tey önündekine ciyaklıyormuş. yahu donanımlı pilot bile değil. töbe töbe adam gibi yarısşınlar bir şey diyen yok.

• quote:

Orjinalden alıntı: the_cantan

Specops süper yazdın eline sağlık. yazmak isteyipte üşendiğim şeydi. teşekkürler
    bu arada alonsu'un yanında ne yapacağını şaşırmış falan filan yaw kardeşim geçin bunu, saçma sapan düşünüyorsunuz yanında ki Şumi ona nasıl davranacağını, nasıl davranılması gerektiğini mi öğreteceksiniz. çok iyi bilir bu işleri ve hiç kimseye papuç bırakmaz. ne diyorsunuz yaw yarış tarihini bilmezsiniz siz. Şumi'ye yapılanlar alonso'ya yapılsa çocuk eminim arabasında ağlardı. ne öyle el kol hareketleri ben bile şaşırdım görmeden araba mı geçti ben niye görmedim meğer tey önündekine ciyaklıyormuş. yahu donanımlı pilot bile değil. töbe töbe adam gibi yarısşınlar bir şey diyen yok.

kardeşim centilmenlik tur yediğin pilota yoo vermektir geçen sene ingiltereyi bu yol verilmemesi olayı yüzünden kaybetmişti
    bu sefer eliyle işaret etti basın toplantısındada teşekkür etti ne varki bun da zaman zaman herkes yapıyor

hatta bilenler bilir bir defasında david micheale parmak bile göstermişti üstelik şampiyon filanda olmadığı halde
    buna rağmen kimse çıkıp david e laf edemez o o anın bir refleksi ydi david belkide g ridin en efendi pilotu
    bazıları gibi kendisine basının biçtiği rolu oynamaya çalışmayan bir şahsiyet aynı şey alonso içinde gecerli belki david kadar değil ama öyle o bizzat kendisi

• quote:

hatta bilenler bilir bir defasında david micheale parmak bile göstermişti üstelik şampiyon filanda olmadığı halde
    buna rağmen kimse çıkıp david e laf edemez o o anın bir refleksi ydi david belkide g ridin en efendi pilotu

O parmak tur bindirirken yol vermediği için değil, geçemediği içindi
    David Coulthard vaktiyle en uyuz olduğum pilotlardan birisiydi. Efendi falan değildi, ağzı çok laf yapardı. Sonradan efendileşti.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: the_cantan

Specops süper yazdın eline sağlık. yazmak isteyipte üşendiğim şeydi. teşekkürler

kardeşim centilmenlik tur yediğin pilota yoo vermektir geçen sene ingiltereyi bu yol verilmemesi olayı yüzünden kaybetmişti
    bu sefer eliyle işaret etti basın toplantısındada teşekkür etti ne varki bun da zaman zaman herkes yapıyor

bazıları gibi kendisine basının biçtiği rolu oynamaya çalışmayan bir şahsiyet aynı şey alonso içinde gecerli belki david kadar değil ama öyle o bizzat kendisi

geçen yılı çıkartamadım.

david olayına gelince almanya nurburgring yarışı Şumi altında ki külüstürle hakkinen ve mika'yı süpürüyordu. harika sürüşle kovalayan Şumi onu şak diye geçti. sonra bir kaç tur sonra Şumi'in motoru yanınca kenara çekmek zorunda kaldı.david'de oh olsun anlamında parmak çıkardı ama bu o anlık bir hareketti ve david yarış kazansa bile tavırları ile beyefendi idi.ben hiç sevmezdim onu. red bull tanıtımı için istanbula'a geldiğinde canlı yayında ne nazik adam dedim kendi kendime o zamn tam tanıdım. bir de adı son zamanlarda Türk gemi yapımcılarının kensisini dolandırdığı iddia ediliyordu. Türki'ye ye gelmem falan filan.

• Challenger beni geçtiğini sanıyorum??? sanırım sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yavuz

Tamamdır. hellmarch.ın da puanı listeye eklenmiştir.

Ayrıca dark, özürün kabul edilmiştir ama lütfen bir daha bu şekilde yaparsan altına da şunu ekle "LÜTFEN DEĞERLENDİRMEYE ALMAYIN". Bence daha esprili olur.

peki tekrar özür diliyorm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Challenger

[i]David Coulthard vaktiyle en uyuz olduğum pilotlardan birisiydi. Efendi falan değildi, ağzı çok laf yapardı. Sonradan efendileşti.

çok doğru.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.