Şimdi Ara

12 MART 2006 - 1. BAHREYN GP

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
0
Favori
4.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar özlem sona erdi. Sezon başlıyor. Konuyu alel acele açtım malesef 1 haftadır zatürreden komalık yatıyordum. Daha önce açmak isterdim ama malesef bunu şimdi yapabildim. Tabi hali hazırda yönetici sıfatımızda olmadığından anket şeklinde açamadım konuyu. Şimdilik bu konuda şöyle bir toparlanalım bakalım kimler var kimler yok görelim sevgili F1 dostlarımız.

Bu yıl 5.sini yapacağız inşallah. Böyle sezon başlarında biraz karmaşık gibi gözükse de arkadaşlar yavaş yavaş akmaya başlar. Görelim bakalım kimler var kimler yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yavuz -- 6 Mart 2006; 11:39:00 >

• HOŞ geldininz yavuz bey geçmiş olsun
  • Ben geldim. Geçen sene internet bağlantımı iptal etmek zorunda kaldıgım icin yarısmaya devam edememistim. Ama bu sene Allah bi zeval vermezse sonuna kadar sizlerle beraber olacagım.

Bu arada geçmiş olsun Yavuz. Gercekten cok uzuldum.
  • evetttttttttttttttttttt

şenlik başlıyor
  • Heeyt be yavuz abimiz gelmiş. Yavuz Abi geçmiş olsun. Bu sezon süper olacak gibi yeni sıralama forlatı ile süper bir sezon geçiriz. Şimdi bu formula-1 elemanları gelir.
  • geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 6 Mart 2006; 18:38:15 >
  • geçmiş olsun
    ben yine varım yavuz bey
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • selam arkadaşlar, bende katılırım
    büyük geçmiş olsun Yavuz bey, acil şifalar
    yarışmanın kuralları ve puanlama nasıl olacak acaba.. sonra mı duyuracaksınız
  • burada herkesle tanışacam zamanla, ilk önce Yavuz bey'e geçmiş olsun.
    bu başlık altındaki arkadaşlar herkes McLaren'cimi yoksa fark etmiyormu?
  • ben mclaren ciyim
    sarman kardeşte öle
  • quote:

Orjinalden alıntı: _fisico_

burada herkesle tanışacam zamanla, ilk önce Yavuz bey'e geçmiş olsun.
    bu başlık altındaki arkadaşlar herkes McLaren'cimi yoksa fark etmiyormu?

Başlık genel. Her yarış öncesi açılır böyle başlık. DH'nin geleneksel yarış başlığıdır yani.
  • bende varım team ferrari olarak
  • Herkeze ayırLı oLsun
  • çok özlemiştik valla süper oldu bu arada istanbul gp ni iple çekiyorum biletimi şimdiden aldım :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: TeSLiMaT***TR***

ben mclaren ciyim
    sarman kardeşte öle

TeSLiMaT***TR*** Hocam hoşgeldin valla bu f1 olmasa seninle gorüşemiyeceğiz desene. @fisico sen merak etme kardeş 1-2 yarış içinde herkez rengini belli eder mesela yavuz abi mclaren cıdır her ne kadar fazla yazmasada rengini belli ediyor yakında jeremy de gelir oda ferrarici etusch nerde yaw bu adam koyu renocudur. Bir tane arkadaşımız daha vardı trabzonlu o nerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarman61 -- 7 Mart 2006; 9:57:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarman61

quote:

Orjinalden alıntı: TeSLiMaT***TR***

ben mclaren ciyim
    sarman kardeşte öle

TeSLiMaT***TR*** Hocam hoşgeldin valla bu f1 olmasa seninle gorüşemiyeceğiz desene. @fisico sen merak etme kardeş 1-2 yarış içinde herkez rengini belli eder mesela yavuz abi mclaren cıdır her ne kadar fazla yazmasada rengini belli ediyor yakında jeremy de gelir oda ferrarici etusch nerde yaw bu adam koyu renocudur. Bir tane arkadaşımız daha vardı trabzonlu o nerde.

ben buradayım kardeş etusch nickim banlı olduğundan bunu kullanıyorum bir hafta dediler iki ay oldu daha cezam bitmedi

• Yeni katılan ve katılacak arkadaşlara şimdiden merhaba diyorum. Kısaca yarışmamızın kurallarını tekrar edeyim.

1. Yarışmamız tahmin esasına dayanmaktadır. Ancak sadece yarış tahmini, sıralama turları buna dahil değil arkadaşlar.

2. Tahminlerden 3 şekilde puan alabileceksiniz.
    a. İlk 8 sıra tahmininden
    b. En hızlı turu atan pilotu tahmin ederek ve
    c. İlk yarış dışı kalacak pilotu tahmin ederek.

3. Tahminlerden alınacak puanlar şu şekilde olacaktır.
    a. İlk 8 sıra tahmininden kimi bilirseniz o pilotun alacağı puanı sizde alırsınız. Yani
    1. yi bilirseniz 10
    2. yi bilirseniz 8
    3. yü bilirseniz 6
    4. yü bilirseniz 5
    5. yi bilirseniz 4
    6. yı bilirseniz 3
    7. yi bilirseniz 2
    8. yi bilirseniz 1 puan alırsınız.

Örneğin yarış sonu 1. 4. ve 6. sıradaki pilotların yerini tahmin ederseniz toplam 10 + 5 + 3 = 18 puan almış olursunuz.

b. En hızlı turu atan pilotu tahmin ederseniz ekstradan bir 5 puan daha alırsınız.

c. İlk yarış dışı kalacak pilotu tahmin ederseniz ekstradan bir 5 puan daha alırsınız.

TAHMİN ZAMANI
    Yarış başlayana kadar tahminlerde bulunabilirsiniz. Yarış saati tabiki yarışı yayınlayacak olan CNN Türk.ün yayın saaati olmayabilir her zaman. Geçmişte NTV.nin yarışı sonradan verdiğini ve başımıza böyle bir durumun geldiğini bildirmek isteriz.

SONUÇLARI AÇIKLAMA
    Sonuçlar yarış sonunda resmi sonuçlar açıklandığında (www.formula1.com ya dawww.f1.com gibi adreslerde) ben ya da geçen yıl bu işi başarıyla yapan arkadaşım tarafından sitede açıklanır.

Not : Bu hafta sonu ben yarışı izleyemeyeceğim için (sınav dolayısıyla Ankara.dayım) sonuçları yarış günü açıklayamayacağım. Ama gözüm arkada değil çünkü bu işi benden daha başarılı bir şekilde yapan bir arkadaşımızın olduğunu bilmek beni çok rahatlatıyor

Arkadaşlar şimdiye kadar bizim bu tahmin yarışması topiklerinde Allah.a şükür hiç bir olumsuzlukla ve atışmalarla falan karşılaşmadık. Çok ufak tefek tartışmalar olmuştur mutlaka ama yeni arkadaşlara belirtmemiz gereken en önemli konu BURASI FANATİKLİK YERİ DEĞİLDİR. Zaten kesinlikle müsade etmediğimizi bildirmek isteriz. Zaten bu yarışmamızın bu kadar yıldır böyle güzel yürümesinin bir sebebi de arkadaşlarımızın birbirine karşı SAYGILI TUTUMLARI olmuştur. Tabiki yine aynı şekilde olacaktır ben buna kesinlikle eminim.

Yeni sıralama turu formatı gerçekten benim çok hoşuma gitti. Testlerde görüldü ki bu sene favori yine Renault. Çok sorunsuz ve hızlı bir araçları var. Bar Honda büyük bir gelişim kaydetti. Mclaren sezon başında istediği verimi alamayabilir. Ferrari ise testlerde gerçekten başarılıydı. MS.in kendilerine rakip olarak Renault.u görmesi ne kadar iddialı olduklarını gösteriyor aslında.

Bu arada bu sene pistler yine şenlik olacak. Sato yine pistlerde. Bakalım bu yıl kaç pilotu yarış dışı bırakacak. Halen lisansını elinden almadılar ya ne yapsa yeridir. Geçen sezon Japonya GP.sinde Trulli.ye yaptıkları aklıma geldikçe yarışacak olmasına bir anlam veremiyorum.

Bu sezon 11 takım ve 22 araç pistlerde olacak. Güzel ve rekabetçi bir sezon geçireceğimize inanıyorum. V8 motorların ben bu sene ilk sezon olması dolayısıyla yarış içinde çok fazla sorun çıkaracağını düşünüyorum. Bu benim şahsi fikrim.

Ne olursa olsun umarım çok zevkli bir sezon geçiririz. Rekabetçi bir sezon olması dileklerimle. Hem F1.de hem de bizim tahmin yarışmamızda.

• sezonun başı için en şanslı biz renault cularız yani
  • ufffff, çok heyecanlıyım yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: 555_53_78

sezonun başı için en şanslı biz renault cularız yani

+1
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.