Way be zaman ne çabuk geçmiş. Ben daha vardır diyodum ilk yarış gelmiş bile.
Herkese keyifli bir sezon diliyorum.
Selamlar
geçmiş olsun.
ferrari uyumaz umarım bu sene
[Deleted by Admins]
Öncelikle Yavuz arkadaşa geçmiş olsun. Sınavında başarılar. Ben de bu yıl foruma üye oldum. Yarışa, turkiyef1'deki tahminlerimin aynısını yaparak katılacağım. Herkese başarılar. Montoya'nın Brezilyada yenilmez Şumi'yi geçmesi ile bu çocukta iş var diye düşünüyordum. Ama son 2 sezondur beni hayal kırılklığına uğrattı. Bende çok güçlüye karşı bir antipati vardır. Geçen yıl sezon başından itibaren Renault'cuydum. Bu yıl da büyükleri zorlayanların tarafındayım. Renault'tun yanında Honda'nın başarılı olmasını dilerim.
quote:
Orjinalden alıntı: mllm71
Bende çok güçlüye karşı bir antipati vardır.
aynı felsefeye sahibiz.
Acemi soruları..
1-Her yarış için ayrı bir topic mi açılıyor? 2-Tahminler PM ile mi gönderiliyor? 3-Açıktan gönderiliyorsa kopyacılık olmaz mı?
Şu son 2 ay çekilmiyor ya. Hele son 1 hafta. İnsan çocuk gibi sabırsızlanıyor.
Tüm F1 severlerin güzel ve heyecanlı bir sezon geçirmelerini diliyorum.
yaklaşık 2 yıldır motorsporları içinde çalışıyorum ama hiçbir organizasyon F1 kadar heycanlı gelmiyor bana.bu nasıl bir şeydir? o motor seslerini ,araçların gridde sıralanacakları günü sabırsızlıkla bekleyen milyonlarca insan. kesinlikle formula1 tutkudur sanırım başka açıklaması yok. bu sene hepimizin keyifli yarışlar izlemesi ve mclarenin başarılarıyla dolu bir sezon dileğimle.
Ralli'de galiba ego sorunu var. neden bilmiyorum ama ralli izleyenlerin burnu havada geziyor ??? F1 ise harbi tutku işte. hiçkimse F1 seyrederken rakibinin yarışdışı kalmasına sevinmez, bilakis üzülür.
quote:
Orjinalden alıntı: _fisico_
Ralli'de galiba ego sorunu var. neden bilmiyorum ama ralli izleyenlerin burnu havada geziyor ??? F1 ise harbi tutku işte. hiçkimse F1 seyrederken rakibinin yarışdışı kalmasına sevinmez, bilakis üzülür.
çünkü farklı tarzlar.rallide parkurda eşzamanlı olarak bir araba diğeri ile yarışmıyor onların mücadelesi zamana karşı.f1 de ise rakipler azaldıkça işin tadı kaçıyo.hatırlayın mesela 2005 indianapolis yarışını.o yarıştan çok zevk aldım diyen kaç kişi çıkacak? hem WRC hemde F1 de çalıştım ve gözlemlerime göre F1 seyircisi maddi olanakları daha geniş ve kültür seviyesi daha yüksek insanlardan oluşuyor.tabii ki bu bir genelleme. F1 seyircisi için fanatik yerine tutkuyla bağlı demek daha doğru olur şimdi anlatacağım şey tabii ki sadece espri olsun diye ve genellemeye dahil değil. bu sezon WRC Türkiye'de fotoğraf çeken kadın izliyeciler vardı.servis alanında pilotların fotoğraflarını çekiyorlar.1 tanesi çok ilgimi çekti nerde tanunmamış pilot var gidip fotosunu çekiyor.bende dayanamayıp sordum dünya şampiyonunun resmini neden çekmiyosunuz diye.cevap:çünkü o benim fotolarını çektiğim adamlar kadar yakışıklı değil
hanımefendi,pilot yakışıklı diye fotoğraf çekiyomuş meğer
Bu sözün çok hoşuma gitti ya.
quote:
Orjinalden alıntı: yigit07
F1 seyircisi için fanatik yerine tutkuyla bağlı demek daha doğru olur
Kadınlar konusuna gelince, İstanbul GP'sinde de bir kaç kadın uzunca bir "hangi pilot yakışıklı" muhabbetine kapıldılar. Sıkıldım, anlamasam da açtım RTL'de Niki Lauda'yı dinledim.
quote:
Orjinalden alıntı: mllm71
Acemi soruları..
1-Her yarış için ayrı bir topic mi açılıyor? 2-Tahminler PM ile mi gönderiliyor? 3-Açıktan gönderiliyorsa kopyacılık olmaz mı?
1- her yarış için ayrı bir konu açılıyor. 2- tahminler o yarış için açılan konuya gönderiliyor. yani açık.. 3- kopyacılık olabilir ama sorun teşkil etmedi şimdiye kadar.
geçen yılki uygulama böyle idi. bu yılda sanırım böyle olur.
Tüm geçmiş olsun dileklerinize canı gönülden teşekkür ederim sevgili arkadaşlar.
geçmiş olsun dostum..YAw hayrola epeydir uzak kalıyorsun buralara...
Yeni sezonda açıkçası ben çok heyecanlıyım..F1 de schumi2Den sonra en cok sevdiğim pilot olan MAssa'nın da Tuttugum takıma transfer olması (ki öyle oalcagını ben 2 senedir yazıyordum) Ferrari'den ciddi bir potansiyel beklememe sebebp oldu..Spa'nın takvimden cıakrtılması beni üzdü ama Türkiye GP'si de artık en heyecan verici 2-3 pistten biri olacak konumda
O muhteşem vızıltıları nihayet tekrar duyacağımız hafta geldi çattı çok mutlu ve heyecanlıyım yeni fo rmatı da merak ediyorum bakalım takımlar ne yol izleyecekler
umarım cnn e güvenebiliriz
bende c.tesi yi iple çekiyorum
bahreyn'de sevmiyorum ki.
555_53_78 arkadaşım yarış tekrarı ne zaman biliyormusun?
quote:
Orjinalden alıntı: speedman
555_53_78 arkadaşım yarış tekrarı ne zaman biliyormusun?