12.sınıfım sınavlı mesleki ve anadolu teknikden, sınavsız anadoluya nakil oldum fakat bazı sebeplerden dolayı pişman oldum,eski meslek liseme nakil aldırabilirmiyim. Eokuldan nakil yaptırdığımda hata veriyor fakat 3 yıl boyunca meslek dersleri aldım sorumluluk sınavını gerektircek bir durum yok yani, okula dilekçe falan vererek nakil yaptıramazmıyım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
12.sınıf anadoludan mesleğe nakil
-
-
Lütfen bir yol gösterin acil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Olmuyor diye biliyorum da okul müdürüyle falan konuşun daha iyi bilir onlar
Olur ama bayağı uğreşman gerek. Yapan birini tanıyorum çünkü.
-
Nasıl yaptırdı anlatırmısınız
Bir de okula sordum pazartesi yönetmeliğe bakalım dediler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadir789 -- 21 Eylül 2024; 12:53:34 >
Milli Eğitime gitti. Orada yaptılar.
-
Dilekçe falan mı verdiler
Evet.
-
Peki eski okullarımıydı yoksa ilk kez mi mesleğe nakil yaptırdılar
Eski okuluydu.
-
Ya bir de ayrıntıları biliyormusun, nereye gidip nasıl bir dilekçe vericem bilmiyorum da
İl veya İlçe Milli Eğitim müdürlüğüne dilekçe vermelisin. Aşağıda örneğini verdim.
Alıntı
metni:Sayın ... il/ilçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, ... Anadolu Lisesinde ... sınıfında okuyan ... T.C. Kimlik Numaralı ... isimli öğrencinin velisiyim. Oğlumun/kızımın eski okuduğu meslek lisesi olan ... Meslek Lisesine naklinin yapılmasını istiyorum. Gereğinin yapılmasını bilginize arz ederim. 21/09/2024 -
Anladım, tanıdığın kişi edevletten nakil istediği zaman hata veriyormuydu peki 37.madde diye
Vermedi önce ama müdür nakli gerçekleştirmeye çalışırken 37. maddeden dolayı hata verdi.
-
Tamamdır bir kaç güne dilekçe vermeyi denerim, teşekkür ederim
Yarın dilekçe vermeye gideceğim de senin tanıdığın 12.sınıftı demi, bir de kaç günde sonuçlandı dilekçe
Evet, 12. sınıftı. 3 günde açıklandı.
-
Eokuldanmı açıklandı, bir de sadece dilekçemi verdi yanında falan herhangi bi evrak verdimi
Herhangi bir bildirim gelmedi ama e-okulda okul no değiştiyse nakil gerçekleşmiştir. Sadece dilekçe vermişti.
Benzer içerikler
- ea ilk 500 netleri
- 30 yaşında tıp okumak
- dr.biyoloji tyt kamp defteri pdf indir
- itü ziyaretçi girişi saatleri
- tıp kitapları pdf
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X